![]() |
Ja sam ispunio anketu,mada posjedujem pa 80 i imam namjeru da kupim pa 800 od jednog prijatelja koji ima probleme isto kao i ostale kolege muzicari sa ram memorijom,to sam i naveo u anketi.
Mozda sa time nesto i postignemo ZAJEDNO SMO JACI!!!!!!!!! Pozdrav od Rokija Ne dupliraj postove vec si to isto napisao na drugom mestu!!! Ovaj put bez kartona ali za ubuduce obrati paznju PROČITAJ PRAVILNIK!!! |
Informisao sam se kod Korg-a u vezi pc editora, kazu da trenutno jos nista nije u planu. Te napominje da je bilo dosta upita za editor!
|
zna li neko da li ce korg konacno napisati neki PC editor program za korg pa800/pa2x?
|
Koliko sam ja informisan od toga nema nista,to su jos davno trebali odraditi,a ovako smo na malim mukama kucamo ritmove u kljavili ili kao midi u cubase u Nuendu i slicnim programima pa exportujemo u sint.
|
Nece biti nikakvog PC editora za Pa seriju i nisu ga ni imali u planu!Jedino sta moze da se ocekuje je novi Pc editor za Song book i nista vise od toga ;)
|
ja sam kupio polovnog pa 800. nemam nalepnicu pozadi i ne znam kada je kupljen. kako to da vidim.
|
hmm,ako nema nalepnicu sa serijskim brojem,zar ti to nije sumnjivo da je negde "kupljen" bez saglasnosti prethodnog vlasnika?
|
pa ne znam.kupio sam kod preprodavca.da li moze nekako da se to vidi?
|
Ne pise na nalepnici datum proizvodnje, niti kupovine, vec serijski broj...:)
|
Korg pa500
S/n 00013403 Kupljen : Jul 2009 |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org