![]() |
a zna li vam se dogodit da kad spavate zauzmete neki polozaj tako da vam gace stegnu muda pa kad se probudite samo sto ne zaplacete od bola :lol: inace citao sam jucer neki clanak, neki lik na moru u Hrvatskoj se kupao i kako je bio u vodi jaja mu se skupila i tako on sjedne na drvenu lezaljku i muda mu propadnu medju daske. Kad su se muda vratila u normalan polozaj, lik ih nije mogao izvadit, pa je zvao obalnu strazu koji su morali da prepilaju daske :lol: :lol: :lol:
|
hehhhh Deli ta ti je dobra.bravo
|
Da je imao med,resio bi sam problem! :)
Jel to na nudistickoj plazi bilo? |
1 Privitaka
a ne znam ima li veze jeli na nudistickoj plazi, ionako bi mu propala :) evo
|
Sto se tice vremena, ovde kod mene je pljustalo :D
A za tekst u novinama, nemam komentar, zao mi ga je =)) |
a @milanceshow nisam jos toliko usavrsio tehniku prognoziranja da znam bas tacnu prognozu u cijeloj regiji, a ipak sam pogodio ovdje kod mene i kod kolege @milepsr :D.
|
Za tekst u novinama nemam komentar...Samo mi ga je prosto zao...jakoooo!:-j
|
evo muka me natjera da obnovimo temu :lol:
dodjemo ja i ekipa kod mene u vikendicu u predgradju Mostara, a cale me upozorio da nema vode. I ko po belaju, vidim ostala kesa napolitanki i uzmem da pojedem jednu da vidim mogu li se. Znate kako su mogle... bile zilave da sam ih jedva pregrizao. I nakon pola sata stomak... kruuuuuuuuuuuulj, sfsfsfsffffffffffff, trci u wc. I kad sam zavrsio, kako cemo sad vodokotlic napunit vodom. Zovnem kolegu (sreca spustio dasku :lol: ) i usuli skoro citav bidon vode (5 l), ali zaboravimo da spustimo klapnu koja drzi vodu da ide hahahaahahaha i nadjemo nekako litar i po obicne vode i uspemo, ali malo. Te sreca nasao bocu "Sarajevskog kiseljaka" usuli, sredili i postedio caleta da ne zatekne "scenu" :lol: |
Jel bile neke ribe sa vama ili je cisto musko drustvo bilo?
|
da su bile ribe bio bi Rumenko majstor :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org