![]() |
Bas mi je drago da se oporavio! Evo Zagreb se sareni od plakata i arena je spremna za veliki koncert!
|
Novi video spot za pjesmu "Dvadesete" sa proslog Halidovog albuma.
I sadasnji izgled i stanje. |
ispravio sam, ne znam nesto sto ne radi embed, jesu li to svi linkovi koje si htio postaviti?
|
@Dellboy
Molim te obrisi ovaj drugi-donji link. On nema veze sa temom. Hvala i pozdrav, |
obrisano :)
|
Hvala "Brzi Gonzales".
Kao munja reagujes. Pozdrav, Dodato: Danas sam gledao "starog vuka" Halida na jednoj sarajevskoj TV,u emisiji u kojoj je otpjevao uzivo nekoliko numera. Pratio ga je njegov stari prateci bend "Autostop" u malo prosirenom sastavu, i nije bilo njegovog harmonikasa Samira. Mogu vam reci,da pjeva kao sto je i pjevao i ukoliko je kondiciono spreman, a jeste vjerovatno,koncert 20.septembra ce odraditi kako treba. Ono sto sam primjetio jedino,a to je da je klavijaturista iz benda svirao na G800.....to nisam odavno na TV vidio.;) |
Nakon duzeg vremena od kako je Halid Beslic imao nesrecu i izgubio jedno oko,dobio je novo uz pomoc operacije,sto potvrdjuje i ovaj video,sto me jako raduje ; pa ako neko ne zna moze da pogleda..Pozz
|
Baš super da se dobro oporavio, očekujemo još dobri hitova od njega.:)
|
Bice i hitova kao sto je i rekao odprilike u martu 2012. sprema novi album i nada se da ce do tada biti gotov;)
|
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org