![]() |
3 Privitaka
"Orlovi" uz pivo i cigarete čekali meč sa Nemcima!
Reprezentativci Srbije su se pred istorijski meč sa Nemačkom opuštali uz pivo i cigarete, piše jedan ruski sajt. Doduše, to je jedini na kom su pobedili... Na fotografijama i video snimku objavljenim na naslovnoj strani sportskog portala uz naslov "Lazović kažnjen zbog žurke" uhvaćeni su Danko Lazović, Marko Pantelić, Nenad Milijaš, Vladimir Stojković i Aleksandar Luković kako ćaskaju pored prozora, uz po koji dim i gutljaj piva. "Napadač Srbije i Zenita Danko Lazović je oštro kažnjen zbog incidenta na Svetskom prvenstvu. On nije kažnjen samo novčano, već će pretrpeti i disciplinske mere zbog žurke tokom grupne faze u kojoj su učestvovali i njegovi saigrači. Lazović i nekoliko igrača su pred odlučujući meč sa Nemcima viđeni kako puše i piju alkoholne napitke, a nakon što je informacija procurela stigla je i do stručnog štaba", piše sajt. Navodi se da Srbi nisu izbegli kaznu, bez obzira na pobedu nad Nemcima, kao i da je "šteta što mnogi profesionalni igrači menjaju gutljaj šampanjca iz pobedničkog pehara za nekoliko piva i dim elitnog duvana". |
I takvi treba da budu nekome sportski uzori i da casno brane svoje boje na SPu. Bruka i sramota, to su barabe koje treba dobro izmlatiti.
Citat:
|
Uzas!Po hiljaditi put nam se obija o glavu taj nas mentalitet.Lako cemo!Postujemo par reprezentacija na svetu i protiv njih igramo ozbiljno a ovi tzv.drugorazredni timovi nas posle pregaze ko plitak potok.Katastrofa.
|
jbg, neki red mora da se zna, ako si sportist moras se odrec necega, ali ovi ocito nisu :) inace tranzit sigurno nisi za partizan na sjeveru navijao :lol:
|
Na svim tribinama i u svakom momentu.
|
@ Dell
Moguće je...ali je pevao sve pesme u sebi :lol: Ni Čak Noris ne bi pevao Partizanove pesme na severnoj tribini i Zvezdine na južnoj na derbiju...=)) Italijani idu kući!!! Koliko mi je krivo zbog nas toliko mi je drago da najveći foliranti idu kući posle takmičenja u grupi,nikad ih nisam voleo...a koliko su loši sportmeni i ljudi dokazao je i njihov selektor koji je napustio stadion ne rukujući se ni sa suparnikom niti sa sudijama,vrhunac nevaspitanja |
jes' brate, uvijek nesto na guzove prodju, ko i nijemci, svaka cast Slovacima ;)
|
Nije ni bilo rijeci o mlatarnju zastavama i pjevanju nego o navijanju a to se moze i u tisini. Grobari do groba.
|
**
@tranzit
Dobro je kolega...eto sada znamo i za koga navijas... :)..vratimo se na temu SP 2010 . |
Ispali Francuzi, ispali Italijani, ispali i mi... Svi najbolji su ispali, prema tome, nije sramota :D.
|
Večeras su takodje moguća iznenadjenja:
Danska - Japan Kamerun - Holandija Grupa E 1. Holandija 3 : 0 (+3) 6 2. Japan 1 : 1 (0) 3 3. Danska 2 : 3 (-1) 3 4. Kamerun 1 : 3 (-2) 0 |
U grupi E,Japan je ipak iznenadjenje,jer im fudbalski strucnjaci nisu
predvidjali prolaz. Medjutim prema onome sto se vidjelo na terenu,nije nikakvo iznenadjenje. Holandija odigrala rutinski,bas onako koliko im je trebalo. |
Ja u nastavku navijam za Japance... :)
|
Evo,ja ću se malo uključiti sa oprečnim mišljenjem :
Naši momci su se stvarno potrudili,jednostavno nisu imali sreće.Po meni su igrali dobro i protiv Gane,a posebno protiv Australije.I nama se vrlo često desi da ne znamo neku pjesmu.To što puše i popiju koje pivo,je li to neki grijeh?Pa,mi,muzičari,vrlo često radimo totalno pijani,pa šta.Moramo priznati da su ljudi puno zahtjevniji od sportista,nego od nas.Da je sviran penal(koji je bio)i da je realizovan,totalno bi bila druga priča u medijima.Svaka čast momcima.Idemo dalje! |
dusa me boli sad kad gledam USA-GANA :( imali smo realan put do polufinala skroz:(
Dodato: masi penal |
Ubi Švaba Engleze načisto.Prejaki su.
|
da...ali ovo je katastofalan poraz!! 4:1 za engleze je ipak bas ponizavajuce!!
|
Moji favoriti... bube svabe
|
Fabio Kapelo je dobar strucnjak ali je Nemac Nemac =))
|
Tezak poraz za Engleze,ali su Nijemci zasluzeno odnijeli pobjedu.Ko zna sta bi bilo da je Englezima bio priznat go cist ko suza........
|
ali da je priznat gol Lampardu mozda bi utakmica dobila drugačiji tok
|
Ali da budemo realni....
Da su Nijemci iskoristili sve svoje prilike u prvom poluvremenu,kakav bi tok onda utakmica imala.? Nijemci su ipak u svim elementima nadigrali Engleze,i zasluzeno trijumfovali. Englezi nisu pokazali sve sto znaju,a volio bi da jesu,pa bi utakmica bila mnogo bolja. Inace Nijemci idu na pobjednika susreta Argentina-Meksiko. Opet tezak zadatak za njih. |
Fudbal je igra u kojoj igraju 22 igraca,jedni protiv drugih,al uvijek na kraju Njemci pobijede!:D
|
E u cetvrtini finala Njemacka-Argentina....
Trebala bi biti vrlo zanimljiva utakmica,pa ko koga nadmudri. |
Sve je to O.K.,ali Švaba je Švaba!!!!!
|
1966 su shvabe plakali za nepriznat gol protiv engleza ... ja bi reko, sad su "1:1" :)
|
odlicno kolega grandia,
dobro ste zapazili, famozni "webley-goal" ;) uvek jos enigma.... Finale SP66':Nemacka-Engleska 2:4 Isti slucaj,onda su englezi pobedili, sad je nereseno :) Ipak mislim da su nemci bili za koju nijansu bolji i zasluzeno pobedili. Englezima treba potpuno nova i sveza ekipa,ovi su svoje "odradili".... Bice sad u subotu jos zanimljivije ;) Jedva cekam.... |
Aco,
Nijemci su iskreno bili za dosta nijansi bolji od Engleza....;) Igraju zaista dobro i timski,ali mislim da su i oni ranjivi,samo im treba naci slabu tacku. Vidjecemo sta ce uraditi Maradonini puleni,a i oni imaju svojih slabosti. |
iskreno hvala za "Vi" drug aleksandar .. nije potrebno :)
inace, to mi je kao prvo palo na mozak kad sam video rezultat :D a znamo svi da je izmedju nemaca i engleza uvek bila "borba" u fudbalu, jos sa ovim rezultatom i ispadanjem engleza, bit ce borba jos za vekove :lol: citao sam neke komentare na netu, od 6-7 engleskih novina je jedna jedina posteno pisala da su nemci bolji bili i zasluzili pobedu ... ostale su trazile krivicu u sudiji i treneru ... jos ovo da kazem: ja sam za japance, posto mnogo volim i sushi i mushi :lol: |
@Sejox
bas tako jarane, mislim bas taj timski duh nemacke momcad je presudan. Da ne idem dalje,pogledajmo zadnjih 5 golova,sve je Team Work....zadnji gol,KLOSEa,koja komunikacija sa NEUERom!!Dali su gol za 5sec... upravo taj TeamWork fali nama na Balkanu.... Mislim da ce u subotu taktika trenera biti presudna,videce mo :) @Grandia A nemci ceo dan "razbijaju glavu" da nadju nacin da se to vise nikad ne desi.Elektronska varijanta chip u lopti,jos jedan sudija pored gola....etc ...jbg :) |
Trebalo bi biti interesantno i na utakmici Brazil-Holandija.
Po imenima jako cetvrtfinale. Inace Brazil,u jednoj prosjecnoj utakmici protiv Cile-a 3:0. Nesto ih se nisam nagledao,mada me nesto ni Holandija do sada nije odusevila. |
Sto se tice tog chipa u lopti,to se nikad nece uvesti jer fudbal vise ne bi bio fudbal!Bas sam sinoc o tome gledao emisiju na njemackom kanalu!
|
Za chip ne znam,da li je dobra ideja.
Ali cini mi se,da je vrlo izvjesno uvodjenje jos dvojice linijskih sudija. Mislim da to zagovara Platini i ljudi oko njega. |
pa da drug aleksandar, nemcima je sad vazno da se to vise ne desi, vazno da su oni jos nekako prosli a u buduce vise ne sme doci do ovakvih situacija :lol: nisu oni nikako glupi ...
eto taman poceli i uru - jpn ... inace moj nick "grandia" je ime jedne japanske rpg-igrice u manga/anime stilu ;) zbog toga moja euforija za japance ... nazalost nemam mogucnost da gledam utakmicu ovde na poslu pa pratim rezultat preko neta pozdrav Dodato: da se korigiram: nije urugvaj - japan nego paragvaj - japan ...:D al bitno da "-gvaj" je tacno :lol: |
Ubise moji favoriti... "ich liebe Deutsche Land ich liebe Deutsche Land ...."
|
Zgazi se ih nacisto svabe heheh
|
Baš mi žao Maradone!:^o
A,pobedismo nemce,u prvom krugu,1:0. Stvarno je fudbal čudna stvar. Pozdrav!!! |
Sve pohvale njemcima, zaslužena pobjeda!
|
Navijam za Paragvaj, evo zasto!!!
Larisa ce biti gola ako Paragvaj postane prvak sveta! Manekenka Larisa Rikelme obradovala je muškarce širom sveta obećanjem da će se skinuti gola ako Paragvaj osvoji Svetsko prvenstvo… OBEĆANJE - Manekenka Larisa Rikelme obradovala je muškarce širom sveta obećanjem da će se skinuti gola ako Paragvaj osvoji Svetsko prvenstvo. Larisa, poznata po tome što mobilni telefon krije među grudima, na pitanje da li bi se skinula gola u slučaju trijumfa Paragvaja, odgovorila je: „Naravno da hoću, ali moje telo će tada biti obojeno u boje Paragvaja“. uh, e Sejo ovu bi definitivno mojom zvao :D :D :D Ubicu onog sudiju, sto ponisti cist gol ko suza :-@ |
<table style="white-space: normal;" cellspacing="0"><tbody><tr><td style="padding-top: 4px; width: 25px;" align="left">http://www.google.at/images/spreadsheets/trans.gif</td><td style="white-space: nowrap;" align="left">Uruguay</td><td style="font-size: medium; font-weight: bold; width: 35px; white-space: nowrap;" align="right">2</td><td style="font-size: medium; font-weight: bold;" align="center">:</td><td style="font-size: medium; font-weight: bold; width: 35px; white-space: nowrap;" align="left">3</td><td style="white-space: nowrap;" colspan="4" align="left">Niederlande</td><td style="padding-top: 4px; width: 28px;" align="right">http://www.google.at/images/spreadsheets/trans.gif</td></tr></tbody></table>
Dobra utakmica... |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org