YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   nesaband demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13047)

mojjmbg 24.11.2010 16:02

a nemaju znacenje samo tako sorry ako sam te zbunio iskreno poslusaj moj narodnjak e tako i tebi lezi zabavnjak... znaci moze proc i odradit ce se ali nije to to... ako me kuzis.

zeljko 24.11.2010 16:20

Druze nesa je u prvom pogledau muzicar koji svira a kao pjevac pjeva samo ponekad kao i ja i to nam nije profesija heheh....Sta ja znam meni je bas lijepo pjevao i zabavnu samo su snimci losi pa ne cuje se kako treba,pa mozda te i to buni....Poooz

nesaband 24.11.2010 16:37

Ma opusteno drugari!!!!ja ne pevam ni narodnjake ni zabavnjake kako treba hahahahha.

nego gde si ti cuo mene kako ja pevam narodnjake kolega?:))

ja sam slager pevac=)) idem na audiciju u Beograd!!!!:lol:
Dodato:
ja malo pevam u tri glasa.nasmimavao sam glasove ali nista nisam peglao.
naravno karaoke fajl je.

ko te ima taj te nema nesaband.wmv
You need to upgrade your Flash Player

svrakan 01.12.2010 15:59

Slusam ovo na youtube,i sve mi je ok,sto se pevanja tice samo mi se ne svidja nacin izgovaranja pojedinih suglasnika kao sto su pre svega ž,đ,č,ć, ,a to se da ispraviti.

nesaband 01.12.2010 16:06

hvala na sugestiji.ja imam onaj mali feler,kako se to kaze kod nas u narodu
"suskam" kad izgovaram slovo sh,s i neka slova ne izgovaram bas pravilno.
mogao bi i snimak da bude malo cistiji ali sam to danas probao onako na prvu sa windowsovim sound recorderom da cujem kako ce da ispadne.

svrakan 01.12.2010 16:08

Onda se izvinjavam na komentaru,da ne bude da sam hteo da vas uvredim.

zeljko 01.12.2010 16:12

Ma sta ch sc?Super je ovo svaka cast Neso majstore ovo je vise nego odlicno za ovu vrstu muzike...meni se bas pravo svidja iglas i kako pjevas....Poooz

nesaband 01.12.2010 16:12

sve je u redu,nema potrebe da se izvinjavas!!!
pozdrav
Dodato:
@Zeljko
hvala na kometaru.

Simke 01.12.2010 17:10

kako si uspeo da pevas od jednom u 3 glasa??!! pravi se beatbox:lol:
shalim se naravno sa mojim drugom doktor Nesom;)
nego...sad malo ozbiljnosti:
snimak solidan,tehnika pevanja skali od 1do5=3+
boja glasa j...e kewu,da si pevao jos koji min,napalio bi me!=))
..ali nemoj da se nadas!:P

Boban010 02.12.2010 16:03

Lepo pevas druze,kakvih pevaca ima ti si kralj,sad cu ja da postavim neke snimke od mog pevaca pa se uveri.
p.s.Bez uvrede ali ritam i ove tamburice mogu na GW8 daleko bolje da se urade!

PA3XPro 04.12.2010 14:51

Va7 & Tr prerađeni, fina harmonika sve pohvale, najsmjesnije kako je šćapio pare i nastavio da svira. xD

zeljko 04.12.2010 15:50

Druze neso bas sam sada poslusao ponovo ovo sto si pjevao na zadnjem snimku ali ovaj put preko zvucnika a ne na slusalice....Mogu samo opet da ponovim da si super odpjevao...Bas izabrao pravu pjesmu koja ti je legla i fina opustajuca pjesma...uzivancija za slusanje..bas takve pjesme volim da slusam kad uzivam i odmaram se...Bravo cista 10. Pozdrav i postavi jos nesto takvo da se napijem al onako opustajuci i uzivajuci

DanijelJeremic 18.12.2010 21:06

Odlicna svirka, kolega! Samo napred..

mile nikolic 20.12.2010 23:08

majstori svog zanata -svaka cast

nesaband 21.12.2010 12:06

hvala kolegama na lepim komentarima.
postavicu jos jedan snimak gde ja i kolega Aca harmonikas malo sviramo kod mene kuci.
odsvirano na RoladGW 8 i na guerini superiror 2 harmonici

jesen u mom sokaku.wmv

zeljko 21.12.2010 16:30

Uff Neso pa ovo je perfektno i odsvirano i odpjevano bravo druze....A ako se ne varam ovo ti pjevas ili?Stvarno ovo je perfektno druze moj i meci jos nesto ovako da imam sta da slusam...jbt imas glas super a nesto pricas kao ti nisi pjevac hm...Ja bih rekao da tebi sve ide od ruke....Svaka cast jos jednom i za tebe a i za harmonikasa dobar je i on....Poooz

mkorgpa500 21.12.2010 17:21

dobro zvuci.......dobro peva pevacica.....sve lepo zvuci poz :)

Simke 21.12.2010 18:38

ta harmonika mnogo distonira,i ako je to superior2,onda sam ja novogodisnji poklon koji vaxter sprema za subotu!=))
Mislim da se ta fantomska harmonika pojavljuje samo u 00:15sek i to sa opasnom mol 7 prelazom,ako sam dobro skapirao!;)
Pevanje nista spec,cak sta vise...suvishe gay-evski pevas!!
ahahha shalim se druze moj!:D dobar si,jedino te malo gushi harmonika na kraju,ali svakako imas lepu boju glasa,i verujem ako vec nisi,da ces uskoro biti"smrt za bakice":lol:
Sta se desilo na 01:03min?

nesaband 21.12.2010 19:19

prehladjen sam bio i jedva sam izasao na kraj sa slajmom koji se nakupio u grlu.=))
to sam snimao pre desetak dana kad sam bio prehladjen.
Harmonika jeste guerini ali sam ja kriv sto nisam dao coveku da se malo vise istakne;)

ja pa jaaaa,i niko vise,zezam se.

bogamo sve vise imam poziva da radim sam,i da pevam i da sviram mada ja to ne volim.
ali sta da se radi,nema biranja tezgi koje se lepo placaju,po 100 eurica i rokaj.
Dodato:
@zeljko
hvala na sjajnom komentaru!!!!

zeljko 22.12.2010 00:57

Nisam znao da si bio prehladjen i jos ovako dobro pjevas...Bravo majstore i respekt...Jbt jos da sastave mene i tebe uff bi bilo love kao u prici:lol:Poooz

Ace 22.12.2010 01:04

Pa bice prehladjen kad se skinuo gol, vidi ga na drugoj slici :)

Dobro je ovo ..... publika i onako se ne razume u disonirane harmonike. Vokal dobar, aranzer jos bolji, slike najbolje.

nesaband 22.12.2010 01:16

@zeljko
najzad si ukapirao da bi uzeli opasnu lovu ja i ti.
jos i jenifer kad bi pevala sa nama!!!!;)

@acekorg
Ace,ja poceo ko Ekrem,gola gola,skini mi se gola ako neces gola,skini se do pola......=))

E da mi je njegov mozak da se odmorim par dana:confused:

zeljko 22.12.2010 01:23

A ko je taj jenifa:lol:Pa druze razmisljao sam ja o tem i cini mi se da sam i sanjao jednom ..kao ono ja i ti sviramo i pjevamo a lova kapal kapa:lol:Da si ovdje negdje malo blize mozda bih se i ja bacio na posao po kafanama da pjevam malo pijandurama a i s njima koju i ja popijo hehe...Kuces bolje sve na jednom mjestu i posao i alkoholizam:)

Boban010 22.12.2010 02:28

@nesaband
"Ej Koshtan s'g ima da mi pojesh....."=))
Uvek sam govorio,kakvih pevaca ima pa "pevaju" i jos ih hvale,postuju i cene za najbolje,pa sto ne bi i ja pevao.Doduse ja znam da to sto pevam ne valja i bas me briga,ali ti brate lepo to radis.Jedno mesec dana,vezbica(znas ono malo citas,malo napamet,malo rutina) pa cepaj i sam kad nemas vecu tezgu,sta te briga!
Pozdrav drugare!:lol:

nesaband 23.12.2010 00:48

ma ce da bide posla!
@boban010

jos samo da pocnem da djuskam i da pevam i da mesam.
Znas kako je Bosanac otvorio javnu kucu u nemackoj pa je prvih godina morao sam da radi sve=))

zeljko 23.12.2010 20:44

:lol:Neso druze zaboravih da kazem da je steta za ovaj zadnji snimak da nisi ovo do kraja odpjevao...Prema tome molicu lijepo sledeci puta da to bude od pocetka do kraja odradjeno,posto hocu da skupim par tvojih hitova i da snimim sebi cd,da imam sta da slusam u autu dok me zena voza....Poooz

grandia 23.12.2010 21:59

odlicno!

neso druze, neces se ljutiti na mene ako ti kazem da me tvoja boja glasa podseca na tozovaca? :D

il se mene cini? nek kazu ostale kolege nesto o boji glasa ;)

@zeljko

brate, pa valjda znas kako to ide za celu pesmu? e bash tako, mora da metnemo 20 evrica na monitor :lol:

pozdrav

zeljko 24.12.2010 04:52

Grandija ce da bude..ce da bude:)

pikoloh 24.12.2010 15:16

svaka cast majstore

nesaband 24.12.2010 16:14

@Grandia
hvala na komplimentu.lepo je kad ti neko kaze da podsecas na pevanje Tozovca.
@Zeljko
bice i celih pesama,uskoro ulazim u studio,kod vuleta:lol::lol:

hvala i ostalim kolegama koji su komentarisali moje pevanje i ostalo!!!

gagan 24.12.2010 17:23

bravo neso majstore !!!!!!!!!!!! extra

zeljko 25.12.2010 04:52

Kod kojeg vuleta?Jedva cekam pa da cujem...Mislim da ako budes snimao u pravom studiju da ce to da bude da ubija,ako vec ovako sviras i pjevas snimajuci u obicnim programima...kako ce tek da bude studijski...bravo

nesaband 04.02.2011 13:31

Nisam odavno stavljao nista pa rekoh aj da cujete kak zvuci style 8 beat rb koji sam konvertovao sa Rolanda G800 na Rolanda GW-8-E

8bit rb gw 8 E miks.wmv

Komentari svih vrsta su jako pozeljni:p

daca91 04.02.2011 13:45

Dobro je.....Svidja mi se :)

makso68 04.02.2011 14:10

Nesaband,je l´ti ovo unuk?Pozz...

nesaband 04.02.2011 14:33

Da to mi je unuk!!!

slike su sa njegovog prvog rodjendana.

Nego nista ne komentarisa style,da li ti se dopada ili ne?

makso68 04.02.2011 17:37

Izvini.Pa solidan je style,može to na GW 8 i bolje(bubanj je dobar,ali bas i ostali elementi su mi nekako neodređeni,bar tako zvuči na snimku).Vjerujem da na razglas izlazi bolje.
A unuk je prava momčina,da ti je zdrav i srećan..Pozdrav!

nesaband 04.02.2011 20:20

Hvala Makso.

makso68 04.02.2011 21:13

You welcome...,što rekao Dragče Malešević(kralj tezgaroša) :))

Boban010 04.02.2011 22:24

Treba da sredis dinamiku na fus cinelama,zvucace preciznije,recimo F#2 da ti ne ide preko 100 i tako dalje.U principu sto rece Makso moze to bolje i naravno zahteva jos truda.:)
Pozdrav druze!

Trenutno vrijeme na Forumu 15:46

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org