![]() |
Svirka i pevanje standardno dobri, ali vocalist.....razbija! ^:)^
|
@VUNIMRAV
Hvala puno imenjace :) @Otkudznam E tek sam u zadnjih 15-tak dana zadovoljan sa vokalistom,sve mi je nesto probijalo i nezdravo radilo ali sam mu nasao kvaku i sad sam zadovoljan!Ovaj preset konkretno na zadnjoj pesmi lezi na 20% pesama ali na koju lezi onda opasno ispada,nema mane :) |
Marko extra je svaka cast,odlicno radite i ti i pa3x. Imam samo jedno pitanje,proslo je koroz moju kucu pa1,2x,pa800 koliko hoces ko kroz prodavnicu i nisam nikad probao jel moze ta solo gitara da se uradi malo bolje nekako mi odudara od svega?
Sent from my LG-E900 using Board Express |
Na ovom zadnjem snimku sam radio gitasru sa tercom na ensemble i zato je losa za svirku a sve koje sam radio u User Dk terce na distorzijama rade odlicno ali iz H nisam radio pa sam je sredio na ensemble jer mi treba samo za ovu pesmu a inace me ni se svidja kako zvuci solo distorzija pogotovo na ozvucenju!Cuje se mocnije i bas reze kao pravi Less Paul!
|
Evo ga jedan novitet koji trenutno rusi sve lokale Evo ti sve zivote moj od Tropico benda . . . Klaviajtura je KORG Pa3x76 i sam sviram i pevam,snimak sa svirke iz Cluba Akord - Novi Pazar
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/iwgZ3fwJKkM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Buraz slusam sad ovo,buraz imas glas kao Boban Rajovic....glas boban rajovic...pozzzz
|
Ja bi reko da Boban ima glas ko Marko...hehehe
|
Svaka cast iskreno!:D
|
Pozzz odlicno kolega
|
Markane, sta reci nego "PREJAKO" ! Pozdrav!
|
Jako mi se sviđa pjesma i otkad je album izašao,ta mi se pjesma izlizala u Winampu koliko je slušam i sad a kamoli kad je tek izašla. Zato mi se ne sviđa u refrenu onaj Bm,ostalo sooper. ;)
|
Hvala ljudi ;-) Smuchac verovatno mislis na Hmol posto ne sviram nigde Bmol jer ovo ide iz Fis mola?
Postovano sa mobilnog uređaja |
A i ja pišem gluposti. :)
Tako je, H mol je u pitanju ubačen mjesto D. |
Super,pro..;)
|
Evo cisto da se ne zaboravimo,trenutno veliki hit Nosa,Nosa ;) Korg Pa3x76 je u pitanju!Ritam sam licno ja pravio i to je to :)
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Fzd2XUBqNEk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
E druze,ovo ti je jedan od najboljih snimaka do sada koje si postavio.
Nego ritam je mnogo dobro odradjen,bas si ga ispeglao. bravo majstore. |
Hvala Neso ;) Ritam sam pravio sam,ritam gitara odradjena u guitar mode-u u Pa3x,harmoinka u solu odradjena od fabrickih Musette 1,Musette2 i Musette Clarinet :)
|
Ritam je strašan,solo odličan,sve skupa super!! ;)
|
Kolega odlicno svaka cast sve 5
|
|
Super sve stvarno samo Keba je Keba,a Marko Marko:)Obadvojica su po meni dobri bas onako kako to i treba da bidne..Keba ima podrsku ovih lijepih dama,dok Marko nema na videu...jedino to hehehe.Pozz
|
marko gredic demo snimci
sta reci za momka koji to odlicno i profi obavlja svoje duznosti i obaveze,cestitam Markooo
|
Sve pohvale za kolegu Marka.Konačno da čujem muzičara reproduktivca koji tuđe pesme izvodi kao da su pisane za njega.Pokazao je da vlada i vokalom i klavijaturom.Poseduje zavidno sviračko umeće,ali i ume odlično da pripremi spravu na kojoj radi.
Njegov korg zvuči kao retko koji od onih koje sam imao prilike čuti.Posebno mi se sviđa i njegov stil i odabir repertoara koji neguje.U svakom slučaju zreo muzičar, Marko samo napred. |
Hvala ljudi,zacrveneo sam se ;-) Thanks . . .
Postovano sa mobilnog uređaja |
I treba da se crvenis ako nisi znao koliko si dobar muzicar i pjevac:)
|
E ona brazilska ubija. Svaka cast. Vidim imas na YT 2 dislajka napisao sam tamo ko je dislajkovao: Keba i Tasa :))))
|
Zeks hvala buraz ;-)
Imenjace nije Keba a ni Tasa vec "neko" sa foruma,Keba je nas brat stari :-) Hvala imenjace :-) Postovano sa mobilnog uređaja Dodato: Evo namerno nisam hteo da seckam pesmu po pesmu nego sam ostavio ovako povezano 6-7 pesama cisto da cujete kako povezujem pesme,prelaze iz jedne u drugu i kako su nivelisani i ritmovi i boje i da se oseti bar delic atmosfere svirke!Snimak je iz Cluba - SALSA BAR prosle subote :) Znaci svirka je uzivo i to je to . . . Malo me drma alegrija na polen pa mi je nos zapusen ali to je to u sustini :)) 00:00-01:38sec U ljubav vjere nemam . . . 01:38-04:35sec Ljubav je zakon . . . 04:35-07:19sec Ti i ja . . . 07:19-08:48sec Ime ti je sudbina . . . 08:48-10:40sec Odlazim . . . 10:40sec Natasa <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/OfzBputu56Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Cvrsto, tvrdo, muski i sigurno. Mada opet postavljas mono snimke, mogu naslutiti da je miks uravnotezen i bez obzira sto je live svirka imas odlican odnos vokala i muzike. Postujes publiku i ne sviras za sebe. Kod tebe se primjecuje da si "napadac" i da agresivno i bez ustezanja ides na pjesmu, sto samo govori u prilog tvojoj pjevackoj stabilnosti. Uvijek si bio dobar... sad si jos bolji. Da si mi najljuci neprijatelj opet bih dao isti komentar.
|
Hvala lepo!Vrlo mi je bitan komentar jednog iskusnog i vrhunskog muzicara istancanog sluha do tanicna!Hvala na iskrenom komentaru i savetu :)
|
Mare super ovo zvuci..imam par pitanja za tebe..Jel tokom cele svirke kombinujes ovako narodno-zabavno,ili samo na pocetku pa kasnije samo narodnjake i sl ili??? i kako pozivas ritmove i boje,preko performansi ili preko songbook??pozdrav
|
marko gredic
Citat:
|
Hajro necemo valjda pamtiti sto je se nekad davno Tranzit malo nasalio s tobom,a ti si to mozda krivo svatio...Dobar je Tranzit drug i puno pomaze nama kolegama...Mani te se toga pogotovu ovako javno,jer ne vodi nicemu..
Inace Marko super ti je ovaj zadnji snimak takodje kao i svi ostali ..Pozz |
Citat:
|
Kolege,nikad ne treba biti zlopamtilo ;)
I pohvale i kritike su dobrodosle.... Mare,legendo,ubio si na ovom poslednjem snimku !!! Svaka cast ;) |
Bravo Marko! Sjajno zvucis, potpuno kontrolises klavijaturu i glas, slusali smo te uzivo vise puta i veruj mi da sam se opet vratio u ono grotlo diskoteke u Sokobanji, od proslog leta. Da, ti posedujes tu vrstu carolije, da ko te jednom cuje i oseti atmosferu u klubu i medju svim tim mladim ljudima i pri tom vidi kako ti njih kontrolises i vodis svojim putevima kroz fantasticne mixeve, a oni bez polemike prate tvoj ritam i navigaciju, shvati da ispred sebe ima coveka, vrhunskog muzicara, potpuno predanog onome sto radi, kome je uspeh u poslu,njegov potpis. Sve cestitke iz Beograda i da jos samo dodam, biseri se uvek paze najbolje.
|
@Zeki@Veki band
Zveki moj dobri hvala puno na lepim recima pa se nadam da cemo se i ovog leta negde sresti i druziti i naravno neki Jagger i pivo kao sto nalaze obicaj :) @daca91 Hvala kralju ;) @Milan$ Koristim i User,HD i plus sam kopirao preko fabrickih ritmova moje!Sto se preformanski tice ako radim neku boju original onda na nju stavim i stil koji mi ide uz tu pesmu i koristim ga iz preformance ali su mi preformansi sa ritmovima u gornjoj banci dok su dole samo boje i terce rasporedjene lepo redosledu i onako kako je meni najlakse da menjam sve to u toku svirke a da ne kasnim i ispadam iz svirke a naravno koristim i Song book i to dosta posto stalno ubacujem nove pesme pa ne mogu da popamtim tekstove dok ne odpevam neko vreme te pesme i ne udju u glavu!Sto se svirke tice uglavnom radim po klubovima i moja svirka traje 2,5 do 3h najvise i takav je uvek dogovor pre nego sto bile gde krenem da radim osim kad radim tezge naravno tu se oduzi svirka i po 7 sati mada u zadnje vreme me zovu kao gosta i onda odradim programski svoja dva bloka po sat i po,napravim atmosferu dobro naplatim i obicno padne neki bolji baksis :)!Miksam i zabavanjake i narodnjake,pop-rock,dance i slicno ali sve to naravno kao sto si cuo u ovom miksu gde se svaka pesma uklopi,nista ne odskace i naravno sto je vrlo bitno da ostane pozitivna atmosfera jer sve pada u vodu ako promasim pesmu!Posle naravno moram da podizem iz nova a to nije ni malo lako kad se ljudi smore . . . Na nekim mesta radim samo zabavnjake,pop-rock i mozda ubacim po neku pesmu tipa Daleko si od Lukasa i Ivane i slicno ali ima i odredjenih lokala gde mesam sve a ima i lokala gde pocinjem odma sa narodnjacima mada je sve manje takvih svirki jbg a znam i dosta sevdalinki posto sam sa podneblja gde se ta vrsta muzike oduvek slusala!Vidim da je narod poceo ponovo da trazi one dobre stare pop-rock stvari koje u stvari i jesu muzika sa nasih prostora i vraca se i dobri stari pravi narodnjak koji je jedno vreme malo pao u zaborav,valjda da ih je Grand vise sve ubio u pojam a i veliki je nedostatak ideja kod autora pa nesto i nema mnogo pravih pesama koje ostaju da zive . . . |
hvala drug..pozdrav
|
extra
bravo
|
Evo nesto sa svirkice u sitnim satima :)
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/y8zCmX4CHBI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Svaka čast Marko,ovo je super!! ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org