![]() |
Ko?
Gibanica? :)) |
....
Samo se vi zezajte ali bata Vlajko ubi. A Milance?
|
Na mesto Boki........
|
Uuuu milanceshow sto je jako ovo.. najezio sam se..Sta je ovo sto on svira, neka inprovizacija, ili..? ima li jos ovakvih snimaka, od ovog harmonikasa?
|
|
|
|
mozda je smesno,ali ovo je svirka od pre skoro 20 godina,mora se priznati ima duse u ovome.pozdrav svima
|
ODLICNA! ;)
|
|
|
evo nesto zanimljivo za usi a i oci.neki kolega je trazio harmonije za ovu pesmu,mozda cemu posle ovog klipa biti sve jasnije;)priznajte da su lepe(hrmonije);)
|
Citat:
Dodouse dosta je naucio i povukao od Tasketa.Ja sam ga gledao skoro kad je pratio Viki,doduse na klavijaturama, jako kvalitetan muzicar. |
Seks bombet - aka Sex bomb -Laço Tayfa!!!
evo jedna vezrija popularne pesme od Tom Dzonsa u izvodjenju legendarnog benda Laço Tayfa...
Zbog ovog snimka nisi morao da otvaraš novu temu. Teme spojene. |
|
Bata Vlajko ga je srusio ovde...ko ne zna da ne poveruje da je klaviras.
Tog lika sam slušo još dok sam bio klinac a više puta je "nastupo" na playbackovima od Granda i Pinka...Nije bio nešto ekstra i onako mršuljav nije djelovo kao ozbiljan harmonikaš dok sad kad čujem šta radi-prosto da ne poveruješ!...Dakle mnogo je napredovo u muzici i stvarno jedan jačih harmonikaša-klaviraca...Svaka čast za upload i evo jedna pesma od moga BIVŠEG najboljeg pevača...Ne mogu da verujem da je tako nisko pao da mora da prepevava i krade pesme od "ČISTOG" amatera koji je ovu pesmu 10000 puta bolje odpevo od Šabana...Al et,bruka... |
Alix druze nije ovo on namerno prepevao, niti ukrao kako ti kazes, nego je ovo takozvani grand duel.Posto vidim da nisi gledao celu emisiju i Darko Lazic je otpevao Sabanovu pesmu bas u ovom duelu.Kapiras, uzmu dva pevaca u ovom slucaju je bio Saban i Darko.Pa necemo valjda brate da sumnjamo u Sabana.
Pozdrav i uzdravlje! |
|
|
@vlaxxy
Vladica opasno svira,a tehnicki je odlicno podkovan.Sto se Tasketa tice,nije od njega pokupio tehniku!!!!A to sto je on klavirac......:D....neznam sta da ti kazem!!!! :D |
@milanche007
AUUUUUUUUU Milance!!!!!!Dobru muziku slusas!!!!!!!!! :D |
|
Badji UZIVo
Rasiri ruke o majko stara, ja cu ti doci . kad nasha basta sva ozeleni. Nadaj se majko meni. *ebena je pjesma, tuzna |
upravo kuliram uz Radio AS :)
|
Kuliram i ja slušajući ženu kako nam treba predsoblje, američki plakar, set za kupatilo, naravno njoj nove čizme i garderoba i 300 raznih čuda a da pri tom i ne zna da sam ja većinu januarske zarade investirao u opremu i da mi treba još štošta...b-(
|
@ Burli
To je aktuelan hit i kod mene |
vi matorci takvi majstori sto se tice ..... a ne znate usutit zenu :D :D :D
|
Kakve sve gluposti cujem u zadnje vreme,da mogu ladno da kazem da zavidim gluvima!!!
|
To se zove NEMOGUĆA MISIJA!!!
|
|
Drugari, ja već danima preslušavam ovu stvar, ne mogu da prestanem...
|
U sjecanje na Omera Pobrica,jednog od najistaknutijih harmonikasa i aranzera u istoriji BiH:
|
|
Jelena uzivo
Hvala Bogu sto sam narodnjak. Bez narodne muzike se ne moze ziviti. Bogami |
istina erno :)
|
Aleksandar Sanja Ilic & Balkanika - Ceeeeeeeeeepaj Teeeeeeeeeepaj
|
Ubija na mestu! ;) |
|
|
Srecko Krecar.Ali svidja mi se i ova Milancetova jer je surova istina.=))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org