![]() |
e sad :D pa ovako da nabrojim sta se pije u isto vreme: crno jeste pelinkovac, koji secem sa ballantines a u krigli je voda i tako radim po 12-15-20 sati, ja u transu, gosti u transu i svime lepo :D mada vise whiskey nego pelin kako kad zavisi od stimunga kako sam raspolozen. Sto kaze moj drugar rolandinjos BETON !
EDIT! Sto se tice oblachenja uvek ja idem kulturishka nema kod mene starke patike...trendza i mickey mouse majce...uvek sve pod konac, a sto se tice hrane zena me moli kao u crkvi da nesto zderem, prosto zaboravim, tj. menam naviku da zderem. POZZZ |
A sta radis Brate 12-15-20 sati...:confused:...m'sm...i da mi se namesti Severina bilo bi mi previse da toliko "radim"? :rolleyes:
|
brate, jes radio nekad svadbe po ovom kraju ?? letos sam sastavio 2 dana i spavanje od 3 sata ;) kako da se ne drogiras sa ovolikim alkoholom i da imas 30kg sa krevetom kao ja ??
|
Cuti bre,nemoj ovde da me vuces za jezik...javno da lajem...:lol:=))
|
nem da lajes sram te bilo be sa`sh da vish kad dodjem u bg pa te tutjem :D aj bate pozz
|
2 Privitaka
Evo mene i mog dragog mi kolege a vama svima poznatog :D
|
Maco maco oj oj:D
|
Lele!!!!!!!=))
Moram pod hitno da smrsam.......jbg.......kad jedem ko za opkladu!!!!!!!=)) |
1 Privitaka
Evo i mene.......
|
2 Privitaka
i jos
|
Milance druze...zene vole kad osjete tezinu i silu ...kakvo mrsavljenje ne budi lud :)
|
Tako su i nastali popularni stihovi:
Mala moja,dal' bi pod me' legla, Da te moja konstrukcija pegla? |
=))
|
2 Privitaka
Evo i moje ljepote ;)
|
Kako se postavljaju slike? kabi...
|
...
milanche...kako si kreno nadvagaces ti onog jeftinog damba sto ga je na more vodio....
|
Jedan je Dambo bio.:p
Ja sam trenutno na 105kg.Milance,izadji sa cifrom da vidimo cija vaga vise placce.:lol: |
E Jefto.......Jedem brate ko za opkladu,zato sam nabio 105kg!!!!!
|
Znaci nereseno 105: 105.
|
Teska kategorija... :D
|
5 Privitaka
Dobio sam neke fotke od drugara(stare),pa evo nekih.....
|
3 Privitaka
I jos nekoliko.....
|
Jel Jefto!Kako se zove gitarista na 2 i 4 slici i odakle je?
EDIT: Skoro sam svirao u "SLAST" :D |
Zove se Dragan Mijacevic-Dadula,iz Indjije.Opasan gitarista,radio je sa Knezom,Romanom,Lukasom,Bobanom Rajevicem itd.Snimio je ko zna koliko ploca,a trenutno(ima studio)pravi matrice i to extra kvalitetne.
P.S.-Gde nadje "Slast"?Jesi radio sa nekim iz Bg? |
2 Privitaka
:D
|
UUu brate!Faca si!!!!!:D
@jeftabgd Ja mislim da sam njega upoznao pre 3-4 godine!I mislim da mi je rekao da je iz Indjije!Verovatno je to taj! A radio sam jos u par restorana u tom delu gde je "SLAST".Mislim da se restoran zove :Mlinarev san".Svirao sam u jos jedan restoran koji se nalazi u nekoj uskoj ulici!Znam da sam skrenuo ostro desno i isao jos jedno 100m.Restoran se nalazi sa desne strane. Stvarno nemogu da se setim kako se zove.......... Uglavnom sam svirao sa razlicitim ljudima tamo.Znas ono,skupljanje muzicara iz svih krajeva i tako to!!!!I uvek smo odlicno prolazili. |
e no1 dobra ti ona riba iza..malo kipi al prava je..pozz je :)
|
znam, znam...cuti :D:D:D
|
1 Privitaka
Pozdrav svim kolegama iz Stare Pazove!!!
|
NO.1---
Prijatelji vidim da su ti drveća sa strane ogrebana ko i moja... Moraćemo da kupimo sadolina pa da ih premažemo-nema nam druge...;) Inače će nam da se nasele crvići,termiti i ostala gamad pa smo otišli u đavla...;):D |
Joj brate Da...kako me nervira ono drvo...ljusti se mnogo, previse....
Danas kad sam ga montiro na svirku vidim jedna rupa ogromna... Ono kako sam ga udario negde nabilo se, a pojma nemam kada... Samo ga izvadim iz torbice...joooooooooj.... ma dodje mi da izvadim to drvo jebem ga.:mad::mad::mad: |
No.1
Bokte brate slika broj 1 vidi macke a joj 8-|:D:-O[-O<:D |
1 Privitaka
|
2 Privitaka
Evo i od mene koja slika :)
|
Nije nereseno 105-115 za mene =))
|
http://www.facebook.com/home.php?#/p...&id=1349855123 Dobri ste,kako se postavlja slika?
|
ajooooj NO1 jebote kako gledam tu sliku sve nekako nesvjesno tebi namigujem da se okrenes da pogledas onu ribu hahahahahahaha
|
@Marco7-Imas 115kg?Zezas?Na slici delujes mrsavo.Ili si visok 2m?poz,Jeftabgd.
|
OVO JE PORUKA DO MARCO.Vidim da se bavis studiom,pa mozda znas neki program za uredjivanje vokala.da vokal bude stabilniji itd....hvala ti unapred mnogo ces mi uciniti ako mi pomognes.
|
@ Jefta
2 metra brate :) Bas sam se skoro jadao sa milancetom kako nam je kratak spyder pro za dve klaviajture,nizak mi bre jebem ga :) @Ddidcevski Sto se vokala tice veruj mi najbolji ti je neki lampaski EQ i koristim compresor sa UAD1 i eventualno neki enhancer ako je vokal malo mracniji,cisto da se malo osvetli i naravno pre svega dobar mikrofon! |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org