![]() |
e ja imam jedan stvarno ozbiljan problem. Nasao sam novu devojku al nikako ne mogu da se skontam snjom non stop mislim na staru s kojom sam bio 4 godine i sad sam u qrcu. Ne mogu vise ni da sviram ni nista me ne zanima to me jako nervira ne znam sta da radim,ako ima neko neki savet nek pomaze. Kontam da sam se s-ebo:(
|
Ako je tako onda ti jos uvek volis staru i sje...es bar dve tri ribe,svako tu fazu kad tad prodje.A posto imas 21,bato ti treba da udaras ko lud.Dobro je sto ti se desilo sad,ako ti je za utehu meni se to desilo u 25,s tim da smo ziveli zajedno cekala je i dete i otislo sve u tri pm,pa sam stao na noge.
A mozdsa si pod crnom magijom pa se javi Milanu Tarotu uz malo pashtete, ketchapa skida sve.Mala sala,ne daj se,bice to ok vreme uradi svoje. |
Ne vredi, moramo kupovati mp3 board..., tuzno ali istinito...:(
Ili pustati matrice i midi za 4-5000 din, ili svirati za 1000.... Ja bi ipak pre ono prvo...;) |
reko da se zalim i ja malko da ne mislite kod mene sve superiska =))
ko sto neki znaju, radim kao obezbedjenje i disponent u jednoj austrijskoj firmi de se istovara /utovara gvozdje, lim itd ... dolaze soferi iz sve nacije, pa ubacili mene posto sam ja international sa jedne strane a sa druge strane da bi se soferi uplasili mene kad me vide ...:D (ovo ne pripada sad bas ovde, jel to treba tamo de se falimo) i poceli ovi drugovi slovenci da mi turaju dozne pive ispod papira i dokumentacije koje meni potrebne da ih spremam za istovar. oni misle ko nesto daje dodje prvi na red - a nije uopste tako. ja gledam ko je ranije doso taj istovara ranije nema veze kuj odakle dolazi ... tu su i soferi iz bosne, iz srbije,hrvati, makedonci, bugari, poljaci, madjari, letvija, slovakija, ceska, rumuni pa cak i iz turske. radim u jedan kontajner (kiosk) i otvaram rampe kad dodju s kamionima, ozedneo sam al nemam vise sta da pijem. reko da otvorim jednu dozu pive ... sta imam sve u kese=? lasko pivo 0.5 i jedno malko "sarajevo" ... posto ne smem da pijem kad radim, ne otvaram sebi dozu nego dadnem to jednom svabi da on pije. u zadnji moment ja njemu kazem da mi sipa malko samo da probam pa da mogu reci da sam pio "sarajevsko" pivo ...probam ja, a ono milina bre! nikad sladje pivo nisam gucneo ... nazalost svaba popio sve a meni dao sam jedan guc :mad: moram da kazem ovim soferima da mi nose jos to sarajevsko pivo, jel je veoma odlicno, barem za mene! |
ih, imas kod nas tog sarajevskog koliko hoces :D mada meni nije nesto, brzo me udari, ja gotivim karlovacko :D :D
|
hocu i ja da se malo zalim... otkako sam na ovom godisnjem odmoru, i otkako sam zavrsio fakultet, ne znam sta da radim od sebe, posebno preko dana, hajd uvece je tu kafana, al po danu umirem od dosade... sta da radim??? bio i na moru, i svirke su tu, i radim na klavijaturi i svasta pomalo, al mi je pravo dosadno... pobudalit cu...8-}8-}
|
@Enes-am21-Ti moras podhitno da nadjes devojku.Ako vec imas trazi jos jednu.;)
|
Enes, upiši još jedan fakultet... :)
|
Citat:
a za upis jos jednog fakulteta, e tu bi definitivno poludio... sto bi reko nas pokojni toma, "kafana je moja sudbinaaaa..." :):lol::lol: |
Enese,da neces mozda ponovo mijenjati nick....
Koliko sam ja shvatio,ti se rijesio cure,pa reko red je da upitam....:) |
vrisnuo mi taster za B banku na tritonu,poludeo sam.mislim mikroprekidac kosta smesne neke pare,ali kad samo pomislim da moram da rastavim klavijaturu u par parce nije mi dobro...
|
Citat:
|
Em' me probudise rano, em' nema kafe...:(
|
Bio sam u subotu u Zrenjaninu i netko mi potrgao Hr tablice s auta!
Sreća našao sam ih malo dalje i morao sam ih peglati! |
ma sigurno neke pijane budale, imas takvih idiota svukud, evo recimo moj ti je grad Belfast ;)
|
Citat:
0no 21 znam,zasto je....ali ovo "am" mi sumnjivo bilo....:) |
Krecem sutra na more,sredio sam i auto i veceras poceo gas da se zaglavljuje,a sutra jos 1000 poslova za obaviti,sve u svemu haos.
|
Nemam nasta da se zalim, osim da mi je danima vrucina, i da se topim, i topim, i topim....nece nista od mene ostati
|
neki dan sam se zalio da mi je dosadno, sad mi je jos dosadnije...=))
|
Evo,upravo prije nekih dva sata,slupao sam sluzbeno vozilo,i to jos od svojeg sefa,svojom krivicom.
Srecom,bez ozlijedjenih,samo materijalna steta. 'bem ti srecu!!! |
Jednom mi neki idioti slome G1000,kupim drugi,posle malo vremena crkne hard,1200 ritmova otislo u p.m.Sad nosim na svirke samo Korg TR kojem je uzgred otislo numericko biranje(mikroprekidaci).Ima toga jos....
|
Na niske grane sam pao.Popio sam dva piva i nije mi dobro.:(
|
I nije tako strašno ako su one granate od po pola kile...ja sevno dve Bavarije danas i boli me stomak...:-&
...a one su ko kapi za oči...:confused: |
[@jefta
Klin se Klinom Izbija....:lol: |
Ma dzabe,druze moj,ne pijem vec godinama i totalno sam se odvikao.Dve limenke od 0,5l,i opalilo me ko brzi voz.Sam sam se sebi smejao.
|
@gega
da se klin klinom izbija,onda bi se abortusi radili s....khm,khm,da ne budem prost dalje |
Imam jos 50 eura do prvog sta da radim da kradem ili da idem na ulicu i stavim sesir i da pocnem da pjevam
|
Zeljko brate,
Ne zelim da te plasim,al prostitucija je oduvijek bila unosan posao,hahaha,.. |
Hahahhahahaha
|
Krecim....
Inace jako volim taj posao. Kod mene je uvijek neko "molsko krecenje"-krecim a plakao bih. Doduse,zena me bodri i kaze: "Ma nemoj se puno muciti,samo neka ispadne bijelo".:) Ispadne dobro uvijek,a ne znam da sfuserim.... |
,
@svirko
Mashtovitost ti ne manjka =)) |
Bem ti vrucinu....dokleeee breeee viseeee
|
Do sutra! Rekli su u dnevniku sutra kisa...:D
|
dok ne umres onda ces ledena biti... sala mala bez uvrede...
kod mene kisa vec tri dana a tako bi zelio sunce vidjeti... |
Upoznah jednu finu devojku veceras pa da neizbaksuziram necu da se hvalim =))
|
Idem kod cika doktora, utrnuli su mi prsti desne ruke i ne popusta me vec nedeljama. Sve normalno radi, ali ne osecam nista. Mnogo je zajebano za sviranje. Kazu Karpal Tunel Sindrom. Ukljestenje zivca iznad dlana. Ako ne pomognu terapije, morace operacija.
|
U,covece,pa to je za*ebana stvar.Jesi probao neke obloge,grejanje i sl.
|
uuuhh..
Neznam kako je to, ali mislim da nije ugodno...Kolega, nadam se da će biti sve u redu, odnosno da će terapije pomoći...Sretno!
|
@caka012
Nemoj slucajno da se zezas sa tim.Zdravlje je na prvom mestu!!!! |
Primao sam prvo neke injekcije - kortikosteroide od kojih mi je bilo bolje samo dok sam ih primao. Dva dana posto sam primio poslednju - ista stvar. Medjutim, oni ne smeju dugo da se primaju, stetni su prilikom dugotrajnijeg koriscenja. Zavrsio sam sa terapijom laserom, i sad treba da pocnem sa nekom elektro terapijom i magnetnom terapijom. Ako to ne upali, moracu na operaciju. Kazu da nije nesto komplikovano, ubaci se jedna plasticna cevcica u taj Karpalni tunel i oslobodi se nerv koji je prikljesten. Doktori kazu da se to desava usled dugotrajnih jednolicnih pokreta, najcesce daktilografima, muzicarima i onima koji vise sati dnevno rade sa racunarom.
Prsti su mi pokretni kao i pre, nemam nikakvih bolova, jedino uopste nemam nikakav osecaj u vrhovima prstiju. Ne mogu desnom rukom da zakopcam dugme na kosulji, ne osecam sitne izbocine na ravnoj povrsini i slicne stvari. Hvala na brizi, videcemo sta ce biti. |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org