![]() |
Supeeeer! Bas lepo zvuci harmonika. Sto se tice glasa uvek moze bolje, ali najbitnije za svakog muzicara(a posebno vokal) je da te ljudi zavole i da imas dobar kontakt sa publikom. Dakle mozes da pevas 100% tacno i da to zvuci onako studijski, ali ako ne umes da preneses energiju publici i ako se njima ne svidja tvoja boja glasa i sam nacin interpretacije dzaba sve. Samo napred. Dobar si ti :)
|
Bravo bravo....
Samo napred, sad sledi studio, pa da pocnes da prodajes svoje ideje. :)>- |
Ja bi promenio samo JuVe dk, i ubacio zenski prateci vokal u refren. ostalo sve 10+ Pogotovo mi se svidja jako jednostavan i "sladak" forspil, i tiha Harmonika u strofi.
P.S: Harmonika zvuci... da si je trazio ne bi je nasao :) |
Auu perfektno :) prvi put cujem pesmu i bas mi se svidela, ne znam kakva je original verzija ali ova je predobra :)
|
Bozo, probavao sam drugi kit, ali jednostavno ne pase :)
Vadexfly, ovo je moja autorska pjesma, sve sam ja radio. |
Au svaka cast onda :) odlicna pesma.
|
Evo jos nesto malo s novom harmonikom, htio sam da promijenim sto vise registara, pa ima nekih malih "nesigurnosti" :)
https://www.youtube.com/watch?v=Ug5-tl-Wof4 |
Bravo
Harmonika lepo zvuci i lepo je odsvirano! Koje je ovo kolce?
|
Hvala, mislim da se kolo zove Cigansko kolo od Bate Kande, samo ovu kracu verziju sviraju po svirkama Ante i Jakica Filipovic.
|
Bravo Dell,super je i pesma i armonikche.Kod sevdalinki su ti malo napadni pojedini trileri,treba to neznije,ko sa zenom.:D
Steta sto nam bata Nele1 slabo dolazi u posetu inace verujem da bi dobio i konretne savete sto se tice sviranja harmonike.Ovako ja mogu samo da aplaudiram!=D> |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org