![]() |
Nista nedobijam sa novim zvukovima,performanse-ama,I fabrickim stilovima.....neka poprave bug-ove!
Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 |
Ko pita nas... :-(
Sent from S3 |
Pa ostalo je jos dva dana ako ne racunamo sto ceo prethodni mesec kasne pa cemo da vidimo sta ce biti . . . Mene je pocelo posebno da nervira sto ne mogu ritam sredjen iz song book-a da memorisem kao curent style nego prvo kao preformansu a takodje i sts-ove iz istog song book-a i tako jos po neke sitnice seljacke jbg . . .
Postovano sa mobilnog uređaja |
Glavna glupost koja mene nervira je export kompresovanih semplova!
Jao i mene te gluposti sa songbook-om nerviraju... Sredio sam neku boju u nekom STS-u u songbook-u i ista prica sa stilovima kao sto Marko kaze, mora prvo u performance da se snimi pa onda da je iskoriscavam za negde drugde... A najvise od svega me nerviraju sto reklamiraju da baterija ubrzava boot, a merio i probao, sa i bez baterije je razlika 2 minuta, a sto kad napunis klavijaturu sa semplovima cekas vecnost da se upali-nema veze :-\
Sent from S3 |
Aaaa njeeegaaaaa neeeemaaaaa:D nece ga ni biti..........
|
A njega nema i nece ga ni biti do septembra javise sad na korgpa.com ;-) Oni se zajebavaju sa nama ljudi :-))
Postovano sa mobilnog uređaja |
Počeli su kao i Nokia,a zatim i HTC.....brzo će tako i da ugase.
Citat:
|
Kako sam sazno od drugara koji radi kod korg ipak u Septembru izacice update novi,jer italijani imaju neki veliki problem oko neceg.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org