![]() |
Odložen OS do početka septembra... Imate zvanično objašnjenje na korpa :-(
Sent from S3 |
E Vex brate napisah ja to pre 7-8 sati jbg . . . Dobio sam detaljan mail jutros jer sam im se na glavu popeo ovih zadnjih deset dana :-)) Imaju ga odredjeni ljudi na testiranju a mi obicni smrtnici mozemo da placemo dok se ne pojavi na zvanicnom sajtu :-))
Postovano sa mobilnog uređaja |
Ne patite mnogo, nema nista posebno radi cega bi trebalo skakati na glavu od odusevljenja.
|
Bice Bice:D negdje sam to cuo.....al kad izadje cuo sam da ce se moci gledati filmovi u DivX formatu a da ne pricam kako su slucajno jos ugradili digital tuner u njega pa su tek sad provalili da za to treba i sofware ali bice otkljucan samo za podrucje Italije tako da dogovarajete svirke u buducnosti tamo...hahaha:p
|
Ma kakav divx, ispod 720p ne priznajem nista ;) :p
Sent from S3 |
Jok i to je malo, samo Full HD :lol:
|
I onda je lepo okacis na zid i imas najskuplji TV u svom selu.:lol:
Nego vidim da i te najskuplje sprave imaju mnogo rupa,izgleda da treba oni da zovu putare da to sve okrpe.Brate das tolike pare i ocekujes da je to neka "ALA" a ono dobijes Miki mausa. |
Davno sam o tome pisao opsirnije na forumu, ama slabo se citalo i pricalo se u vjetar.:-@:-@:-@:-@... i to onako emotivno, u zaru i zaljubljenosti u nove instrumente koji tako sijaju i bljeste da covjek zanemari da na tome treba i da se svira.
|
hahahahhaha...naravno da u titlove
|
I naravno update odgodjen do Septembra...... Eto toliko od Korg-a....
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org