![]() |
Ne treba.Pravim jos jednu i meni je ok..Poz
Dodato: Dok ne snimim nesto novo a vec sam na putu i vjebam neke stvari da se podsjetimo ponovo sa dva moja hita koju smo zajedno snimili ja i moj drug Kabi i jos jedan sa drugom Nesom:) |
Bravo druze svaka cast.
|
Like .
Jako dobre snimci,drugi ritam,opasan ... fino odsvirano,otpjevano . Radi ti vokal svjetski,(vjerovatno imaš neki dobar mikrofon ;) )... |
1 Privitaka
Evo je jedna na brzinu otpjevana onako uzivo preko pojacala i zvucnika i midi fajla:DKome se ne dopada to da ponekad nesto otpjevam na midi ne mora ni da kaze nista,niti da komentarise:lol:Pozz
|
auu, sto mi obradu imamo na tu pjesmu =)) ... "sjedi na moga tebi sviram ja... " ...
|
Jbt.Ja se sturi pjevajuci ovo a ti nista da kazes da li bar malo valja,nego pricas gluposti:lol:
|
Citat:
"djevojko u sukobu s kitom, pokraj rijeke što ga bacaš, s ružnom flekom na licu svom..." =)) |
Vidis da neki kazu da nemam pojma o pjevanju pa zato pitam=))
|
Zeljko mogu ti reci samo svaka cast! Slusao sam tvoje snimke na YT i ono je milina za slusati. Narocito ti lezi Tozovac, njega otpevas za cistu 10-ku! To ludo srce moje si pokidao i sviranjem harmonike i pevanjem...Prosto moram da popijem koji vinjak uz te pesme. Uzdravlje!!! :)
|
ma kolega pusti ljubomorne duše.. mislim svaki glas je zaseban, ti imas svoj i dobar je upravo onakav kakav jest, i to što pjevaš dobro zvuči (u općem smislu, ne uzimajući u obzir onih 0.25% profesionalaca koji će svakome manu neku naći... uvijek može bolje, ali ovo što ti radiš je više nego dobro) ^:)^
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org