![]() |
@dalibor jarmina
prava stvar .Čestitam. Evo da se i ja pohvalim. načeo sam pršut ,(a znam ga dobro rezat) , "planinskoga" sira i crnoga vina . još mi fali muzika . ima li ko slobodan? |
Jedan beskucnik manje
Eto i ja da se pohvalim da sam kupio stan,Pola je vec preslo preko meha a pola ce tek da predje pa u banku, malo kreda malo kes i eto mene svoj na svome,sad pici dok ledja drze.a za useljenje cu da unesem sav razglas koji imam pa cu da se zamerim svim komsijama nek se zna kad svirac ulazi u zgradu.pozdrav svima
|
..da se pohvalim i ja . .. izgubio sam vozacku na 45 dana . . . . samo 0,8
|
Gorance neka je sa srećom, i da ubrzo otplatiš i ostatak!
Ja sam prošle godine uselio tiho i neprimjetno ali su komšije kroz mjesec dana kada mi se rodila ćerka saznale da je muzičar došao u zgradu!!! Do 5-6 ujutru je bila svirka sa kompletnim razglasom a potrefio se petak na subotu, ja ujutru oko 9 krenuo na svirku(svadbu) nosim garderobu i držim se za glavu da ne eksplodira a sa balkona čujem dvije komšinice i njihov komentar: "Neka, neka, dabogda crk'o"...:lol: Mada su komšije koji žive malo dalje priznale da su uživali slušajući pravu muziku u toploj ljetnjoj noći...;) Sad se i ne smiju žaliti jer sam u međuvremenu dogurao do predsjednika kućnog savjeta... :p |
Da se i ja pohvalim da sam u blagoslovenom stanju posto me dugo nije bilo
|
I tako dolazimo do zakljucka da si se ........ =))
Nek je sa srecom..... ;) |
@pilence
svaka čast.to volim čuti. nek si zdravo! |
Pilence,neka je sa srećom!Pozdrav!
|
Cestitam koleginice i dobrodosla na forum posle duzeg vremena.
|
cestitam i ja i blagoslovljeno stanje i povratak ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org