YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   KORG PA3X - Oficijalna Diskusija (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=17681)

DaCappo 12.09.2012 14:47

Citat:

Originalno postovano od Marco7 (Post 224100)
Primecen jedan bug koji su bili ispravili sa prvim updateom a sada sa novim ga opet vratili :)) Npr u toku svirke sledecu pesmu hocu da radim iz favorite banke i izaberem Favorite Bank i podesim Favorite5 page3 da bih to posle prebacio jednostavno kada pozovem Favorite banku on me baca gde sam namestio i izadjem na exit!Ako nekim slucajem stisnem bilo sta iz Style Select-a znaci ne moram da menjam ritam nego samo da pritisnem dugmic i kad se vratim ponovo na Favorite banku on me vraca FAVORITE1 i Page 1 . . . Jbg usporava rad kad svira uzivo jer moram posle da stisnem jos dva tri puta displej dok prebacim ritam . . .

E jbg! Ja taman krenuo da vrsim update ... a sad si me malo razocarao ...

mimiki 12.09.2012 15:50

ja otkad sam kupio pa3 nisam nista dirao niti mi se pojavio neki bag :) da čuknem u drvo :)

Marco7 12.09.2012 15:52

Miki ne moze kod tebe da nema bagova a kod nas da ima?To je siti OS svima samo sto neko izvlaci sve iz klaviajture a neko i neko poznaje sve tajne i uvek otkriva nesto novo a neko ne nego ostaje na isto ;)

Vex 12.09.2012 16:44

Citat:

Originalno postovano od Marco7 (Post 224100)
Primecen jedan bug koji su bili ispravili sa prvim updateom a sada sa novim ga opet vratili :)) Npr u toku svirke sledecu pesmu hocu da radim iz favorite banke i izaberem Favorite Bank i podesim Favorite5 page3 da bih to posle prebacio jednostavno kada pozovem Favorite banku on me baca gde sam namestio i izadjem na exit!Ako nekim slucajem stisnem bilo sta iz Style Select-a znaci ne moram da menjam ritam nego samo da pritisnem dugmic i kad se vratim ponovo na Favorite banku on me vraca FAVORITE1 i Page 1 . . . Jbg usporava rad kad svira uzivo jer moram posle da stisnem jos dva tri puta displej dok prebacim ritam . . .

Meni ovo dobro radi ,jedino ne radi ako ti je otvorena ta FAV strana i gledas u nju i pri tom pritisnes neki STS baca te na stranu na kojoj se nalazi ritam na kom trenutno sviras. Ako namestis zeljenu FAV banku i stranu i izadjes na EXIT ,mozes slobodno da pritiskas STS ,kad pritisnes opet FAVORITE\USER ,pamti sta si namesitio zadnje - tako radi dobro. A ako si opisao da zelis sa otvorenim FAV da menjas STS- onda vraca na trenutni,tako ne radi.

DaCappo 12.09.2012 16:48

Uh, najdraze mi je ovo sa 7:53 su spustili na 1:53 dizanje sistema, a iskoristeno mi je 95% memorije ... Inace ako smijem primjetiti, sve radi dosta brze.
Dodato:
Citat:

Originalno postovano od Vex (Post 224128)
Meni ovo dobro radi ,jedino ne radi ako ti je otvorena ta FAV strana i gledas u nju i pri tom pritisnes neki STS baca te na stranu na kojoj se nalazi ritam na kom trenutno sviras. Ako namestis zeljenu FAV banku i stranu i izadjes na EXIT ,mozes slobodno da pritiskas STS ,kad pritisnes opet FAVORITE\USER ,pamti sta si namesitio zadnje - tako radi dobro. A ako si opisao da zelis sa otvorenim FAV da menjas STS- onda vraca na trenutni,tako ne radi.

Mislim da je Marco7 upravu i kod mene isto radi.
Ako izaberes recimo FAV banku 7 stranicu 3, vratis se pomocu exit-a, prebacis na neki drugi STS, ponovo odes na favotite, baci te na FAV banku 1, stranica 1... Ne znam kako kod tebe Vex vraca na zanju postavku?

Vex 12.09.2012 17:41

Kod mene vraca na zadnju postavku,kao sto sam i opisao. Za klavijaturom sam trenutno i probao sam to vise puta ,tako mi je radio OS 1.11 ,tako sad i 1.50 . Jel ste vas dvojica odradili FACTORY RESTORE posle update sistema?

Marco7 12.09.2012 17:41

E vidis ja nsiam mislio na STS nego na Style select a to je bilo koji dugmic od ritmova,znaci bilo koja banka :) Jer ja na primer uzmem ritam iz Style Banke Rock npr i odem da pripremim za neku od sledecih pesama recimo Favorite 7 stranica 3 u toj favorite banci i ako u medjuvremenu pritisnem bilo koju drugu banku ritmova bez obzira da li menjam ili ne kad ponovo pritisnem Favorite dugmic on me vraca n Favorite1-Strana1 . . . Nadas se da ste me razumeli!To je isto bilo i na prvom Os 1.00 sako sto je bilo ako pritisnes bilo sta ona ti daje prvu stranu jbg i posle su ispravili ali vidis sada ima se u ovoj verziji potkrala greska :) Evo probaj ovo pa ces da vidis o cemu se radi ;)

Vex 12.09.2012 20:12

Sad razumem, probacu, nisam za klavijaturom... Ako je tako sreca sto ne koristim mnogo fabricka mesta, 3 banke za sada...

Sent from S3

DaCappo 12.09.2012 20:15

Ja sam sve uradio, naravno i factory restore, ali isto se ponasa kao sto je bilo u OS 1.0. Mislim da su to zaboravili i da cemo brzo cekat OS 1.51 :-(

fica71 12.09.2012 22:25

Pozdrav!
Meni se dogadjaju pomalo cudne stvari sa novim o.s,dok sa starim nisam imao vecih problema sem sto po nekad zaledi na nekoliko sekundi ali i je bilo retko,sada sa novim mi je par puta zaledio za par sati kako radim i jednom mi je poceo sam da prebacuje boje kako otvorim bilo koju performans banku on izabere neku boju i pozove je ,kada sam ugasio kl.vratilo se u normalu,moracu da ga testiram duze vreme da vidim dali ce da pravi jos neke greske ,ako bude pravio bice problem.Ne znam dali je neko imao ovakav problem sa novim o.s?

Trenutno vrijeme na Forumu 08:12

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org