![]() |
Svaka cast Dell lepo je sve ovo. Trebalo je mnogo truda. Posedujem 44 VSL A i ja volim da snimam preko Tyrosa kao da mi je nekako konkretniji ton, ili sam navikao.
Studio One koji se dobija uz kartu nije za ozbiljniji rad, vise za amatersko snimanje. Ali zato ima narodna verzija, koja je po meni za nas pocetnike u studijskom radu, mnogo bolje resena nego Cubase. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока |
Dell kakva je dirka na tyrosu u odnosu na fantoma?
|
Citat:
Po cemu nije za ozbiljniji rad? Imas sva presonusove plugins koji su vrhunskog kvaliteta i taj Studio One moze da odradi posao vrhunskog kvaliteta. Jedini nedostatak je sto nema kompletne VST kao pro verzija i nema mastering modul, mada za Dell-ov snimak VST nisu potrebni jer je sve snimano sa drugih instrumenata. Takodje, ne podrzava uvodjenje "trecih" plugin-ova U narodnoj verziji svakako nema VST sadrzaja pa onda i nije to-to a o malware-u koji sadrzi da ne govorimo.... Dodato: Da, ne podrzava ni mp3 export... |
Pa sam si sve rekao. Verzija koja se dobija uz karticu nije losa ali fali to sto si rekao. Ja ne kazem da nije dobar DAW. Meni se licno vise svidja od Cubase.
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока |
Samo sam reagovao na dezinformaciju da je S1 Artist za "amatersko snimanje"
Neko ce pogresno da razume, nista licno ;) |
djukapfc, dirka od Tyrosa3 u odnosu na Korgove je galaksiju ispred, ali u odnosu na Fantoma je galaksiju iza :)
|
Pohvale dell na svirci .. lijepo sviras!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org