![]() |
Lijep set samo ovaj sto svira nema pojma:lol:
|
Pa600
Njima je za ovu muziku dovoljan i e38....Nasa muzika je mnogo komplikovanija....:D
|
Ako neko hoce ovaj set neka se javi saljem svima na mail tako da nemoj neko slucajno da je bacio pare! Daleko od toga da je set los,odlican je! Samo me nervira kad neko prodaje poznate setove i ama bas nista nije uradio u ovom setu npr koji je samo ucitao i sad je njegov=))HAOS
|
set nije los
|
Osim ove distorzije, mislim da je ostalo previše po mom skromnom mišljenju kompresora. Liči na dinami_ set. Voleo bih jedino tu gitaru u mojoj kolekciji ničega :rolleyes:..
|
I gitara je iz pomenutog seta!
Sent from Galaxy S3 using Tapatalk 2 |
ja imam kombinaciju ovog seta sa svim ritmovima i + u setu imam mrvi_ set ,sve sam spakovao lepo i set zauzima tacno 96 mb :)
|
Citat:
Zeleo bih ovom prilikom da se zahvalim kolezi @minicevac na neizmernom zalaganju i nesebican doprinos za bolje sutra sviju nas, kao i za jacanje kapaciteta inegralne prevencije kontrole otimanja para od dragih nam kolega, a od strane lica koji jos uvek ne znaju da mi u nasim redovima imamo ovakve pojedince. Hvala @minicevac !!! ^:)^ ^:)^ ^:)^ |
Minicevac Legendica nasa :)
|
I od mene jedno veliko hvala
Postovano sa mobilnog uređaja |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org