![]() |
u medjuvremenu sam dobijao odgovore na neka pitanja do sada pa nemam puno novih pitanja, ali evo pitacu da li postoji mogucnost mapiranja bubnja u 7moj i 8moj oktavi na ea7, ili roland ipak to ne dozvoljava tamo gore
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk |
Samo pritisneš octave+ da ti te tonove spusti na zadnju oktavu klavijature.
|
ma to je meni jasno ali mislim da se nismo lepo razumeli, pokusaj recimo u G7 ili A7 da stavis bilo koji dk element, moze li?
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk |
Naravno da se nismo razumeli. Na kojem mestu želiš da staviš dk element? Da li u user drum kitu ili u nekom ritmu na postojećem setu želiš da staviš drugi dk element?
|
Citat:
|
2 Privitaka
Pogledaj fotografije. Ide do C8. Za A0 si u pravu. Ne ide niže.
|
1 Privitaka
na ovoj fotografiji se vidi mapirani C8
|
Da li na ea7 ima opcija import midi u style.na primer kada iz korga exportujem neke ritmove v1.v2 intro... u midi,da na rolandu mogu da importujem kao midi i sačuvam kao ritam?
Dodato: Gde na ea7 da vidim koje sve reverbe imam ponuđene. Ako neko zna? |
Ja sam sad imao nekih problema sa G70 i već sam bio gotovo odustao od njega jer ga je bilo nemoguće popraviti ali je jedan čovjek ipak uspio no da ne pričam bez veze, za to sam vrijeme (2 mjeseca) imao doma EA7 od kolege koji ga je kupio jer nezna kud s novcima a nema pojma o klavijaturama. Opasno sam razmišljao da ga uzmem sve dok G70 nije živnuo i zaključio sam da su G70 + još jedna sempler klavijatura ipak bolja kombinacija tako da i EA seriju preskačem :)
|
Da li postoji neki nacin da se mapira semplovi od C8 oktave na bubanju?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org