YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Hajde da se zalimo! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7897)

Dell 03.05.2010 23:41

uvijek ostaje ona, koliko para toliko i muzike

grandia 05.05.2010 08:34

mnogo sam razocaran u yamahu tj. na njihov W7 iz 1993(?) :mad:
koja katastrofa (za mene!) - zamislite taj yamaha W7 workstajsn nema ni MONO a kamoli portamento! da ne lupam sad kolko je kostao kad je izaso 1993-1994 ... al stvarno sramota da nisu ubacili mogucnost da se nasteluju mono-boje.

ja reko, pre nego sto sam ga kupio, da se pojavim u "hajde da se falimo" forum - al na kraju je ispalo da sam ovde vise na tacnom mestu nego tamo.

pozitivne stvari: za mene mnogo dobre dirke - zbog toga cu ga koristiti kao master-klavijaturu, i cena ... platio sam ga samo 70,- evra :)

na demo snimke ce da me cekate jos 2 meseca, posto mi baka (77 godina) lezi na samrti i zalit cu je 40 dana - pa iz tog razloga ne slusam i ne sviram :(

takodje iz tog razloga necu komentarisati vase demo snimke

ovu klavu sam samo probao radi funkcije da vidim dal uopste jos funkcionise ...

pozdrav svima

Dell 05.05.2010 13:32

grandia moja sucut... a ja cu da vam kazem da nekim ljudima zaista treba sudski zabraniti da koriste pc i bilo kakve elektronske komponente. Jucer trebam isprintat maturski rad, nestalo tonera kod mene i upadnem u jednu kopirnicu i dadnem liku sto radi svoj dt slim usb, onaj mali, meni visi na kljucu. Ajd sto mu je kompjuter pun nekih usranih virusa pa stopa koda je na pentium kecu i win trici pa mi nije mogao ni otvoriti dokument s maturskim, a mene stid ljudi cekaju iza mene, pola sata je pokusavao, nego nakon sto mi je rekao da probam negdje drugo odem u drugu radnju i tamo mi reknu da mi je spala plastika sa usb-a i da se ne moze ocitat :-O ne znam majke mi kojim sam cudom kopirao prethodne veceri maturski na desktop pa sam ga mogao sprzit na cd...

grandia 05.05.2010 20:03

hvala marnele

tebi zelim za maturski rad sve najbolje! al ti si bistar mlad momak i siguran sam u tvoj uspeh :)

Dell 06.05.2010 00:21

hvala dragi prijatelju mnogo ;)

b.o.Y.c.h. ČK 06.05.2010 00:59

Sutra u 9:30 biti ću kod zubara/ke, drž'te mi fige
A pred par sati se najeo češnjaka, sreća što imaju onaj respirator :)

zeljko 06.05.2010 01:29

zzzzzzzzzzzzzzubar@-) Srecno!!!
Dodato:
evo me opet mahmuram...sto bih sada pao rasov:p:lol:

Vule 11.05.2010 19:40

Kuća poso,poso kuća...eto šta znam...ništa ne znaaaaaam...:(

driftkiller 11.05.2010 20:08

boli me pisljiva ruka, ne znam zashto.... :(

milanceshow 11.05.2010 23:26

Kad krene naopako,onda krene..........

Nedelja:
Trebao sam da se pojavim na svirci u 09:30.Podesim 2 telefona da me probude u 08:30!Oni mi zvonili,a ja ih iskljucio sa namerom da dremnem jos 5 minuta.I tako odremao ceo sat!!!!!

-Probudim se nekim cudom u 09:30 i u 09:32 palim auto i krecem!!!!
-09:40 naletim na neku rupetinu u krivini (alu felna iskrivljena,a guma izbusena)
-Vozim oko 1 kilometar samo na felni do najblizeg vulkanizera (nedelja,niko ziv ne radi)
-Okrecem telefone,ali svi spavaju.........
-Idem pesaka do kuce da uzmem kombi,a ja nisam pesacio godinama....
-Vracam se kombijem do auta da pretovarim opremu i dok ja onako besan ubacujem opremu u kombi,pored mene prolazi lik koji me pita da li mi treba pomoc.
-I tako on meni pomaze i ja mu se zalim sta mi se desilo i on mi kaze:Pa evo ja sam vulkanizer.Poso sam da otvorim radnju,pa ajd vidim da ti se nesto zuri,pa da ti pomognem da pretovaris!!!!!!Strasno!!!!
-Naravno da imaju nove gume i zamenise mi za 10 minuta.
-10:15 ja palim auto i jurim ....
-10:30 ,a gosti su vec usli i cekaju muziku

Stigo sam u 10:40,ali osecaj da te 100 ljudi gleda i razmislja :"Nedao ti bog da pogodis ovakvu muziku." je katastrofalan!!!!

Trenutno vrijeme na Forumu 14:20

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org