![]() |
Ma bice ulaznica za sve.
|
Ako je datum 25.8 ja cu tesko doci posto imam koncert sa KUD-om 26(ujedno i moj rodjendan),27.28.29.30.
Stvarno mi je zao sto necu moci da se upoznam sa forumasima.Ali zato cu moliti moderatore da popiju paket "soka" za mene.:) |
Voleo bih da dodjem....ako ima pive :lol: naravno i bilo bi pozeljno i neka koleginica =))=))=))....
Meni nije daleko ni kolima a ni cirom(vozom).... Pozdrav. |
Ja bi verovatno dosao,sem ako ne pomere neki ispit....
A gde bi bilo,kako podeliti troskove organizovanja,i slicno.... ? Pozdrav |
Pa jos uvek se dvoumimo izmedju Kampa i Dva bela goluba ali to cemo definitivno znati u subotu.Nema smisla da nas desetak(ako nas ne bude vise)zauzmemo salu za trista ljudi.A s druge strane U dva bela goluba imamo salu za pedesetak ljudi i razne olaksice jer je gazda nas kolega pevac.Kako stvari sad stoje i po broju zainteresovanih ljudi izvesnije je da ce to biti kod Dva bela goluba.To je na pocetku Skadarlije.U svakom slucaju ova dva-tri dana cemo iskristalisati situaciju i znati definitivno sta i kako.
|
Ae, da se i ja javim... :)
Iako imam ispit 27., potrudicu se da dodjem, bar na kratko. Mada sam bash u stisci sa vremenom... Ja sve neshto mislio da je 28. bio u pitanju, a ne 25. . :)) Jbg... :S |
he pa odlozi ispit,tako sam ja kad ne spremim ispit pa dodjem kuci i kenjam kako mi je ispit odlozen za septembar :)
|
Ima li neko ovamo iz mog kraja da bi isao samnom?
|
@mladenkom
Jbg, ovo mi poslednji rok za taj ispit, pa ako ne polozim sad, najebao sam... :)) Padam na samofinansiranje, a ne mili mi se da dam 1000e za godinu... |
jel dozvoljeno da se nosi pistolj da malo maltretiram muziku hahahahaha
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org