![]() |
Nema ga vise u prodaji........Boban010 je kupio sve preostale zalihe!!! :)
|
Dva su radi sigurnosti,u slucaju da zakaze jedan,a desava se i daleko "boljim" masinama!
Vec sam pisao,200 ritmova,256 performansi,200 favorite performansi....... Sto rece Aganlija,"Smiljka je Smiljka al dvije su dvije"!=)) p.s.Citat je iz Crnog Gruje |
Super svirka svaka cast...Poooz
|
....
Bata boke zaboravio si da kazes jos da imas i 10 oktava.=)):lol:
Uzgred imam jedan GW8 za tebe kao nov...=)):lol: Salim se malo ne zameri...:D |
Jes vala,10 oktava!:lol:
Ipak za treci GW8 nisam razmisljao,mada bi mogao da uposlim i noge.Nije to meni tako strano,dok sam svirao midi harmoniku,levom nogom sam kontrolisao expression pedalu,a desnom FC7 pedalu sa prelazima.Uz sve to sam jos i nazovi "pevao"!Cirkus za male pare!:lol: |
Nije me bilo neko vrijeme,bio sam na putu.Ovo je fantastično.Veliki pozdrav za mog druga Bobana!!!!
|
Hvala Makso,pozdrav!
|
bata boke ...
dali si trazio ritmove i boje od sebe =)) sad bi mogo ladno da postavis neko pitanje o GW8 u forum pa opet sam da se javis i da si dajes odgovor =)) "stereo beam controler" ?!*-:) |
Bata Predraze,najbolje je ovo sa razmenom ritmova,sve sto ima jedan ima i drugi!
Nego u dilemi sam koju pesmu sa ove svadbe da postavim u demo,toliko su pevaci dobro otpevali :-& da prosto ne znam koju da odaberem,a da ne pokvarim utisak!(*) |
Stavi bilo koju......necemo pevace da slusamo!!!! :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org