YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   PA3XPro - Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16433)

PA3XPro 15.09.2012 12:17

Dell druže ova klavijatura ima velike mogućnosti iako nije baš zastupljena kod nas. Nema sampler, ali nije ni nalik DX11, ima akustiku, a ima mogućnost miješanja 16 različitih boja odjednom, i da svaka ima svoj posebni efekt.

Problem je što ima samo 32 mjesta za performanse, a 127 usera za boje. Ali eto, trudio sam se da napravim bar dobar bass jer mi treba za bend, nemamo basistu. :D

nikolakostic 16.09.2012 04:16

sve sam snimke preslusao, od prvih sa introima do zadnjeg na yamahi. ogroman napredak :D samo nastavi tako, pozdrav

PA3XPro 24.09.2012 03:33

Hvala druze trudim se sto je moguce vise svaki dan

yamahapassion 24.09.2012 06:45

e, ovo je lepa svirka... konacno jedan od malobrojnih clanova koji ima m..a postaviti razdvojenu levu i desnu ruku, pricam ovo sto se tice omladine, posto znam da stariji muzicari to itekako znaju. Ti i narodnjak300 ste me prijatno iznenadili, a znam da i dell zna prilicno levu ruku samo nece da postavlja snimak i da obraduje ostarelog kolegu :D
samo tako nastavi!

PA3XPro 08.07.2013 21:19

Evo par novih snimaka od mene nakon duže pauze, na novoj mašini, Korg Pa80.

Daleko si -

Aca Lukas & Ivana Selakov - Daleko si - Korg Pa80
You need to upgrade your Flash Player
Danima te cekam -

Saban Saulic - Danima te cekam - Korg Pa80
Lazu da vreme leci sve -

Miroslav Ilic - Lazu da vreme leci sve - Korg Pa80
Rumba mix -

Rumba Mix Korg Pa80
Slike u oku -

Luis - Slike u oku - Korg Pa80
Sto cu cuda uciniti -

Dragana Mirkovic - Sto cu cuda uciniti - Korg Pa80

Valjda sam dobro postavio linkove :)

zeljko 08.07.2013 22:51

Heheheh kod ove pjesme zadnje od Dragane poslije forspila do jaja odsvirano ono "Tu,Tu Tu :lol:Inace druze treba tu jos dosta vjezbe koliko ja cujem nisu forspili najtacniji ali samo dalje vjezba i bice to super.Poz

ЂолеПФК 08.07.2013 23:27

Baš sam ti komentarisao pre nekoliko minuta jedan snimak, i sad tek vidim da si ti PA3XPro :D
@zeljko Moguće da nije pažljivo preslušao nego je iz glave skidao foršpil na osnovu sećanja :)

namrgodjen 08.07.2013 23:58

Gde nadje brate da sviras u beginu Sto cu cuda uciniti :) Pusti neki disko...

PA3XPro 09.07.2013 00:57

@ zeljko: jebiga, slušao neki kosmajčev snimak, ne znam ni ja, a original ajde tu i tamo, nije mi interesantno :)

@djole: upravo tako, na osnovu sjećanja :)

@namrgodjen: kad bi imao kakav disko možda bi i svirao na nj :D

mladenkom 09.07.2013 01:12

Vala bas,bilo koji disko da si uzeo bolje je nego begin.Inace,lepo sviras,postavljaj malo redovnije snimke.

Trenutno vrijeme na Forumu 17:46

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org