![]() |
Dell druže ova klavijatura ima velike mogućnosti iako nije baš zastupljena kod nas. Nema sampler, ali nije ni nalik DX11, ima akustiku, a ima mogućnost miješanja 16 različitih boja odjednom, i da svaka ima svoj posebni efekt.
Problem je što ima samo 32 mjesta za performanse, a 127 usera za boje. Ali eto, trudio sam se da napravim bar dobar bass jer mi treba za bend, nemamo basistu. :D |
sve sam snimke preslusao, od prvih sa introima do zadnjeg na yamahi. ogroman napredak :D samo nastavi tako, pozdrav
|
Hvala druze trudim se sto je moguce vise svaki dan
|
e, ovo je lepa svirka... konacno jedan od malobrojnih clanova koji ima m..a postaviti razdvojenu levu i desnu ruku, pricam ovo sto se tice omladine, posto znam da stariji muzicari to itekako znaju. Ti i narodnjak300 ste me prijatno iznenadili, a znam da i dell zna prilicno levu ruku samo nece da postavlja snimak i da obraduje ostarelog kolegu :D
samo tako nastavi! |
Evo par novih snimaka od mene nakon duže pauze, na novoj mašini, Korg Pa80.
Daleko si - Danima te cekam - Lazu da vreme leci sve - Rumba mix - Slike u oku - Sto cu cuda uciniti - Valjda sam dobro postavio linkove :) |
Heheheh kod ove pjesme zadnje od Dragane poslije forspila do jaja odsvirano ono "Tu,Tu Tu :lol:Inace druze treba tu jos dosta vjezbe koliko ja cujem nisu forspili najtacniji ali samo dalje vjezba i bice to super.Poz
|
Baš sam ti komentarisao pre nekoliko minuta jedan snimak, i sad tek vidim da si ti PA3XPro :D
@zeljko Moguće da nije pažljivo preslušao nego je iz glave skidao foršpil na osnovu sećanja :) |
Gde nadje brate da sviras u beginu Sto cu cuda uciniti :) Pusti neki disko...
|
@ zeljko: jebiga, slušao neki kosmajčev snimak, ne znam ni ja, a original ajde tu i tamo, nije mi interesantno :)
@djole: upravo tako, na osnovu sjećanja :) @namrgodjen: kad bi imao kakav disko možda bi i svirao na nj :D |
Vala bas,bilo koji disko da si uzeo bolje je nego begin.Inace,lepo sviras,postavljaj malo redovnije snimke.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org