![]() |
mimiki moželi se iz music asistent izbrisati ove njegove postavke da su samo user koje ja spremim kako i kako ču naštimat uspio sam ubaciti usere na MA ali npr kod nekih boja kad ih odabeem tiram pići ali bez pratnje moželi se to napraviti da i pratnju negasi kad pritisneš neku boju!!
|
ja sam sebi obrisao sve njegove usere,i u MA imam samo svoje.jos nesto kad postavis boje koje si hteo u MA i kad hoces da je obrises niakako nemoj da brises preko MA nego je skini na isti nacin kao kad si stavljao jer ako obrises preko MA gubi se raspored i cela postavka.a kad selektujes ono sto sam ti rekao za opciju HOLD ne bi trebala da se gubi pratnja.jel ti se skroz gubi?
|
bubanj pići samo bas pratnja se iskljući
|
aha znam,jos ako si skidao neke moje boje onda ti se to desava na dosta boja:lol:mozes da prepravis ako ti to smeta na svakom USERU ukljuci Aranzer hold (mozes da uradis to tako sto sam pritisnes dugme ARR ) i tako snimis user ,a mozes i u HOLD SETTINGS da stikliras i KBD mode
|
ok uspjelo je hvala na objašnjenju ćastip pivom ali više njih ne jednu,milanceshow spominje neke sakrivene setove bubnjeva na šta misli znaš li ti?
|
Sto znaci da na extended ima jos fabrickih boja?! Bas cu da probam ovo, hvala!
|
OS-om su maskirani setovi sa proslih Rolandovih klavijatura.Set bubnja je moguce aktivirati unosenjem adrese seta prilikom pravljenja ritma u MICRO modu!
|
Jel moze malo blize objasnjenje? Sta uraditi kad se udje u COMPOSER i MICRO EDIT funkciju da bi se pozvali ti bubnjevi. Jel su dobri?
Hvala unapred |
Na E80 postoji mogucnost pravljenja 2 tracka za bubnjeve koriscenjem SRX01.
|
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org