![]() |
Mesaj mala-Rada i Sasa
|
kod nas u Osijeku je trenutno u svakom klubu hitovi su pjesme od Nedeljka Bajica Baje ... pjesme diraju u dušu a i nista ne zaostaje Maja Marijana s pjesmom "Haos" al mi se vise svida rumunjska verzija te pjesme..
|
Ja baraba sve joj dzaba jos te sanjam djani..malo je aco pejovic...
|
Pozdrav.
U Ljubljani,u klubovima gdje se pusta narodna muzika ima par aktuelnih pjesama koliko sam ja uspio da poslusam: 1. Boban Rajovic -Kumovi 2. Davor Badrov -Tebe duso majka cuva 3. Dado Polumenta& Aca-Sedam Subota itd...al ove 3 su trenutno aktuelne Dodato: i da ne zaboravim,ova nova pjesma od Sase Matica & Radmile Manojlovic-Mesaj mesaj |
Pozdrav!
Kod nas u Nasicama je jos uvijek najjaci hit Jovan Perisic-covek kafanski,rulja otkida. |
druze sve zavisi od mesta gde radis..........
Druze sve zavisi od mesta gde radis.....Svaki muzicar treba da je naslusan muzike od najstarije do najnovije.,ako misli da se bavi ovim poslom......
|
Kod nas vec dugo: splavovi,non stop,zmijsko telo,haos,baraba i vila,mesaj mesaj,korak do dna,noci crne i ima jos dosta..........
|
realno, bez vrijedjanja, u Hrvatskoj hit ispliva na povrsinu nekih 5-6 mjeseci poslije Srbije i BiH
|
Mesaj mesaj, djani-jos te sanjam i druge
|
Mišo moj - Ana Nikolić
Kiše jesenje - Tifa Muštuluk - Haris Haos-Maja M. ........................................ |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org