![]() |
Mrzim kad moram da skidam glupe pesme Dade Polumente i ostalih polumentola.
I da,mrzim Strumpfove. |
Hahah i to! I jos nesto,kad zavrsavam svirku(tezgu),kontam da gasim instrumente a neki klosar mi dodje i hoce da naruci pjesmu!
|
Kako dosli ovi sablonski noviteti koje nije tesko skinuti meni je dobro jer mogu da se pozabavim malo starijim pjesmama koje nisam nikad cuo i imam vremena da ih skidam.
A mrzim...hmm..mrzim i ja mnogo toga a skoro sve je napisano ali eto cesto mi ide na zivce ja sviram forspil neke narodne pjesme a pjevac pjeva ono klasicno zabavnjacko "uuuuuu aaaaa", joj tad mi dodje da mu ukinem mikrofon :lol: ili kad sviram forspil a on pjeva tercu i to ni na sta ne lici... |
Mrzim kada krenem na svirku a zena mi kaze "DOBAR PROVOD TI ZELIM" Kao da ja idem na godisnji na more da se odmaram! Nezna s kakvim sve budalama i pijancima treba izaci na kraj!:mad: Poludim svaki put kad mi to kaze!
Mrzim kada dodjem na svirku nenaspavan pa samo sto ne pocnem da sanjam snove dok stojim! Mrzim kada mi se pjevac tako napije kao zivotinja i onda se kod mene u dvoristu zaleti autom i srusi mi ogradu jer jadan nije u stanju da stoji na nogama! Mrzim kada pocne da pjeva jednu pjesmu pa jadan ubaci text od neke sasvim druge pjesme! Jednom prilikom mi je ostavio knjigu s textovima na pitch i savinuo ga a klavijatura normalno vise ne svira kako treba a ja stao i kopam po meny-u da otklonim kvar i vidim sta mi je uradio!:mad: Mislim da bi ga odmah na mjesec lansirao kako me je naljutio! On se smije po obicaju! Ha,ha! Svakakvih likova ima danas! Ima jos toga pun kufer ali eto da ne duzim vise!:lol: |
ono šta ste govorili da bubnjaru lete palice...pa mene su već 2-3 pogodile u leđa i reko sam mu neka se savlada ili ću mu ih lancima vezat..
mrzim kad se dogovorim sa organizatorom da sviramo do 2 a onda par pijanci ili debele i ružne, pijane žene žele još a ja već pogasio instrumente, a one meni iza leđa ogovaraju.... i ima toga još jako jako puno, više manje već je sve navedeno...pozz |
Sviram docek a dodje mi neka mlada mama i kaze molim te pazi da mi dete ne izadje na put, a ono Ibarska magistrala bukvalno 15m :mad:, i kad dodje neko da mi sitni pare- jos ja kazem moze naravno i taman da mu dam on pocne sam da uzima da mulja nesto e tad mi ode pritisak u qurac mogao bih da ga ubijem ... Ali mnogo stvari takodje i volim ... Ne dajte se
|
u posledenj vreme mrzim ove novitete od pesama,forspili su toliko glupi da umaraju mozak,sad treba brojati koliko je koji ton puta odsviran,a ne razmisljatii gde je triler....naravno nerviram ne dosta stvari od toga sto ste naveli...i naravno pevacice,,njih ne mogu da zaobidjem
|
Najvise mrzim:
- kad neko od gostiju dodje da peva, to me ubija;
- kad moj gitarista u sred svirke pali cigaretu ili pije pivo... ima jos dosta toga....ihhhhh |
hahah,show ste...osecam da ti ne pusis pa te zato nervira kad ti gitarista pali cigaru...pa ja za svirku popusim skoro kutiju...je's ruzno al' sta cu..eto nove teme- da li pusite za vreme sljake???
|
a kad vam pjevacica pjevusi forspil u isto vrijeme kad ga vi svirate? :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org