![]() |
L4 ,L5, S1 ,tako nekako.
Razumijem te druže . |
Mani svirke, Gerber, sacuvaj tu kicmu, treba jos dugo da te sluzi. Bice vremena i za svirke i sve drugo.
|
Izgleda da bi smo mogli da otvorimo klub koliko nas ovde ima:-O
Kazu da ce biti bolje i ja im verujem. Najgore je to sto radim na neurologiji i imam poprilican broj pacijenata sa istim problemom. Ako nista drugo, sad ih razumem. @caka012, moram da skinem koji kilogram... Izgleda da cu i ja na onu tvoju dijetu... Zobene pahuljice i kojekakvo zrnevlje :-& k'o da sam, Boze me oprosti, pile... Verovatno ce kicmi onda biti lakse. Ovako, sa 25 kg viska:">... Tesko! U svakom slucaju, hvala na recima podrske! |
sreca tvoja Gerber pa radis u USA,de je odvojena neurologija od psihijatrije...ja sam u srednjoj medicinskoj u sr.mitrovici imao praksu na neuropsihijatriji,svi djuture i neurologija i psihijatrija,koliko mi se puta desilo da vodim nekog psihijatrijskog bolesnika na rendgen i izgubim ga...tuzno i pretuzno....8-}8-}
|
Evo, nametnula se dijeta sama po sebi. Otekao sam od zuba. Ne mogu ni da zinem, a kamo li da jedem. Rekao cika zuba da ce da vadi cim prodje otok.
Jel' ce da me boli kod cika zube? |
Ma nece uopste,samo se opusti.;)
|
nece boliti, samo mu reci da ti da injekciju, nikakvi sprejevi kreme, samo s injekcijom ne boli ;)
|
......
caka,nakrkaj se onih tableta z smirenje........
bolice te i tad ali ce ti bit svejedno:D |
nista te nece boleti kad ti krne anestezuju,onda si miran,heheh....naravno bitno je da ne stedi samo da stavi sto vise opijata i to je to:D
|
a moram ti reci, bezveze se sekiras :D ja sam imao tri zuba "keca" jedan viska i to zakopan u nepcu. Zamisli taj osjecaj da ti injekciju sine u gornju usnu i to po sredini gdje su zavrseci zivaca. Tako sam se trzao da mi je anestezija zahvatila i nos hahahaha i opet mi je ponovo morali davat :S zatim su mi razrezali gornje (tvrdo) nepce i vadili taj zakopani zub klijestima i opet mi morali zasiti nepce. Kasnije sta da ti pricam, nesnosljivi bolovi, zato brate osmijeh na lice i ne sekiraj se :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org