![]() |
Mislim da je ovako.
Cm-Fm-Bb-Eb-Db-Cm-Fm-Ab-Db-Cm Pozdrav. |
A možda i ovako:
Cm-Fm-Bb-Eb-Db-Cm-Fm-Bb-Bbm-Cm |
Emir Đulović - Kad ime moje čuješ
Pozdrav, može li neko provjeriti jesu li tačni akordi ?
Hvala :) Pola tona niže od orginala, Am Kad ime moje cujes Am--------------Em ti nemoj da me kunes Em-------F bila si mi ljubav prva Dm---------------Em ti si mi srce slomila Ref. 2x C-------------G-Am-Em-Am Uvijek sam bio taj C--------------D-G koji te je ludo volio G za zivot nisam mario F--------------Dm-Em tebi mladost poklonio |
Provereno bez greške.
|
Mislim da fali koji akord
-----------------Am---- Kad ime moje cujes Am--------------Em ti nemoj da me kunes Em---------F--- --F-Em-Dm-------- bila si mi ljubav prva Dm---------------Em---E7-- ti si mi srce slomila Ref. 2x C-------------G-Am-Em-Am Uvijek sam bio taj -------Am------Cm-D7-G-- koji te je ludo volio G-------------------Em-------- za zivot nisam mario -------F--------------G-Am-Em------ tebi mladost pokloniooo |
Ako moze pomoc oko harmonije, akorda na videu ispod, znaci 4 akorda su u pitanju, tj. 2, krece od Em a zavrsava na C:
Em---?----?----C izneveri izneveri https://www.youtube.com/watch?v=F3yV2mltN7U Hvala. |
Koliko ja cujem nema nista posebno sa akordima tu.
Ukoliko mislis na ovo "spustanje" sa stringsom mislim da tu u oktavama ides G-F#-E-D |
silaz
Ovaj lupeta sa oktavama g-f#-e-d
Silaz je e-d-c#-c |
Od kad je usao u Parove,dosta njih mi traze ovu Nemanjinu pesmu. Moze li provera akorda ?
Nemanja Nikolic-Bebo moja (Fm) Solo: Fm,Bbm,C#,Eb,Fm, 2x Eb---------Fm-C#-Cm Bebo moja, bebo moja Eb---------Fm---C#-Cm gde li mi se nocas krijes Eb----------Cm--A#-Bbm da li drugom grejes krilo C#------Eb--------Fm sa usana dah mu pijes Ref: Fm-----Bbm-- Samo ti mozes C#---------Eb--Fm tako da me zaledis Fm--------Bbm da ja te cekam C#--------Eb--Fm ti da mi se ne javis Fm-------Bbm Znas ti dobro C#--------Eb--Fm sta dusu moju izjeda Fm--------Bbm-- da ne das drugom ----C------------ ono sto mi pripada |
otac-Beki Bekic u izvedbi Elvin Cavkic
fm-----------Gis-----------Bm-----Fm
Dok je otac bio ziv, bio ziv, bio ziv Gis-------Dis-------Gis ostala mi uspomena Fm--------------Gis-----Bm----Fm imao je mnogo nas, kceri i sinova Cis-----Dis----Cm--------Fm i ucio decu posteno da zive Ponekad bih popio, popio, popio kasno kuci stizao jorgan bi otkrio i suzu bi pustio i svoju decu redom ljubio Ref. 2x Dis------------Gis---Cis To je zivot, deco moja Dis---------Gis-Bm-Gis cuvao vas Boooog i po dobru upamtite Gis----Dis--Fm oca rodjenog Tiho majka plakala, plakala, plakala krisom suze brisala tesila nas malene, oca brige slomile a mi smo znali, istinu je krila Ref. 2x molio bih Dodato: moze li neko da provjeri ,najradije kolega Gitar ako ima vremena |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org