![]() |
Moj prvi intrument je bio Yamaha PSR6.To je inace polu profesionalna klavijatura sa velikim dirkama.Cak ima i aranzer.
|
sjećam se prve klavijature
Počeo s klavijaturom, a tako i nastavio :-)
tako je to davno bilo fujitsu, hehe, mislim da se zvala! |
Gitara "alfa" sa krivudavim vratom, rucno prefarbana, ali je brate bila u srcu... Poslije su dosli ibanezi, ali nisu imali dusu kao moja "alfa"
|
Prvo kad sam krenuo svirat bila je Harmonika,pa kasnije presao na Roland G600,pa solo Jamaha V50,Pa poslije Roland va7,Pa solo Korg le,poslije Korg pa800,Pa solo Korg studio.
|
Farfisa
Moja prva klavijatura Farfisa VIP 600 orgulje,davne 1984 godine.
|
moj prvi instrument je bila Usna harmonika.tada sam imao pet godina/
Kad sam prestao da duvam onda sam poceo da razvlacim harmoniku u sestoj godini.Bila je to harmonika sa 32basa. sa 10godina sam dobio iz Nemacke harmoniku Rojal standard od 80 basova(tu je vec pocela da pada lova :lol:) e onda je dosla na red jedna domaca dallape koju sam brzo vratio posto nije nista valjala. I onda dolazi 1978 godina kada dobijam od oca Guerrini superior2 harmoniku koja je stvarno bila biser od instrumenta. posle sam kupio korg poli 800 itd itd,da ne davim vise/ |
delicia 80 basova,83god,prva svirka i licno zaradjen novac 84.svadba u stanu oko30 gostiju,a para ko drva!!
|
harmonika weltmeister 80 basova (dobio na poklon) pa casio CTK neki xD ... hahahahha... :p kad se sjetim :p nemogu se 3 tipke odjednom uprijet.. samo 2 hvata hahahahha
|
harmonika parrot 96b 7+2 :D
|
Prva klavijatura-CASIO-SK1, zatim sljedećim redom,YAMAHA PSR16,ROLAND D-50,KORG M1,ROLAND G800,SOLTON MS100,KORG TRITON EXTREME.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org