![]() |
Takodjer se pridruzivam pohvalama nacina rada foruma. Nedavno sam se registriro i zaista ima mnogo toga da se nauci i rjese neki problemi. Inace sviram u bandu sa 5 clanova+pjevacica (koliko sam vidio pjevacicu svako posebno naglasava ne smatra se kao clan band-a heheheheeh, sala). Primoran sam da sviram bas sa lijevom posto nemamo basistu a radim takodjer i na aranzeru. Nadam se da cu pomoci koliko god mogu i da ce biti nekakve koristi od mene ;)
Pozdrav svima!!! |
Veliki pozdrav svima iz Mostara. Nov sam član na sajtu,al već dugo u poslu. Eto,druzit cemo se. Pozz
|
od skoro sam clana sajta super je sve pohvale,inace zivim i radim u kraljevu dugo godinina nisam svirao tako da se polako vracam u formu i ja cu pomoci ako nesto budem znao:">
|
Pozdrav ja sam novi clan , sviram klavijaturu(korg pa 50) cuo sam za vasu stranicu i registrirao se. imam mnogo pitanja pa se nadam da sam doso na pravo mesto... pozdrav
|
**
Dobro dosli :):)
|
Bolje Vas nasao. Eto ja tu i tamo. Zivotarim...sviram ali uglavnom za svoju dusu. Zivotna greska: Menjao: Korg is50B+behringer modulajzer+Dva zvucnika 250w + mikseta EMX640 Za Roland E86. Strasno. Display na korgu je bio prsnuo i napravim zivotnu gresku. Doduse bilo je to kada su te klavijature i bile IN,ali ...sam ,,malo" pozurio i preterao. Sada imam Pa500.Inace volim da diskutujem iako me mnogi ispreskacu,stvarno bez razloga,...valjda su pametniji-sta li je? Al nisam od oni koji se nastavljaju pa tako. Nisam podstanar al cu uskoro biti ako me stanari proteraju zbog njima glasne muzike (zvucnici klavijature). Imam dosta drugara na netu i po forumima...i tako. Sada ih imam duplo vise ako me opet neko ne slogira. Ja razumem da nekad pobenavim,..ali smisljati 2 sata jednu recenicu da bi nekog doskocio...to nerazumem.
Hvala vam svima unapred na lepom druzenju i zabavi.;) |
@miditone
Dobro nam dosao. Pre svega da ti kazem, i mi volimo da diskutujemo o klavijature, ali samo kad se ima sta korisno reci. Nepotrebno pisanje u svaku temu postovi bez razloga nije pozeljno. Ova zivotna greska ti je opasna nema sta! :) I odsad samo lagano na foruma, procitaj pravilnika i lepo cemo se druziti. Pozdrav. |
Ja sam Zoran, iz Rijeke sam, imam 23 godine, sviram klavijaturu cca 6 godina, samouk.
|
Pozdrav,
Registrovao sam se pre pet meseci, red bi bio i da se javim.Dosta sam citao po forumu, jako je koristan moze puno toga da se nauci. Zivim u Beogradu, sviram na rolandu g 800. Krenuo sam sa sviranjem tek pre 5 meseci kod profesora i za sad samo tehnicke vezbe picimo:(I pre toga sam drndao nekog casia.Imam 20 g nadam se da nisam puno mator za ucenje. Pozdrav svim dobrim ljudima. |
Pozdrav svima. Ja sam se registrovao odavno ali nikako da se predstavim. Zovem se Dragan iz Novih Banovaca sam. Sviram na tyrosu 2 a imam i g 1000 i tr. Ja sam vec dosta skinuo materijala sa sajta i mogu reci da se nadje dosta dobrih stvari. Nesto sam postavi o download sekciju pokusacu jos sto budem mogao, da i ja doprinesem. Sve u svemu svaka cast ko je smislio ovaj sajt.
|
HI!
ovdje Barni, fan Rolanda, kao i ovaj Vaš Nedim. Nešto me zeza instrument pa me zanima jel netko ima kakva iskustva sa VA-76? pozdrav |
Pozdrav svim forumasima,rekoh da se i ja predstavim.Ja sam Goran iz Cacka i sviram na PA800.Sviranjem se bavim,aktivno 10-tak godina.Hteo bih da vas pohvalim da ste najbolji muzicki sajt na Balkanu.Pozdrav svima!
|
Dobro vece svima!
Posto vidim da je ova tema namenjena novim korisnicima, rekoh da se i ja javim. Nov sam u ovim "vodama", tj kupio sam klavijaturu (pa50) nedavno i resio da se bavim ovim instrumentom. Naravno, ko jos u danasnje vreme pocinje nesto da svira bez pomoci drugara sa net-a?! :) Dugo sam svirao gitaru, ali ipak... sto klavijature, posebno aranzeri mogu, nijedan drugi instrument ne moze :) Pozz svima i nadam se da cemo se lepo druziti na forumima... |
Dobro dosli na Yu midi sajt,ugodan boravak vam zelim u ime kolega modova
i nadam se dobrom dtuzenju i kvalitetnoj saradnji.;) |
Evo izvinite da se i ja predstavim ,
evo dolazim iz njemacke iz nrveja i sviram na korgu pomalo koa hobi. I zelim da kazem da ste puno sa in formacijama o sviranju itd. Samo tako dalje nastavite vas Meldin |
Da se i ja predstavim....
Veliki fan korg klavijatura, posedujem pa500, a forum je najbolji na svetu i biti clan ovde.... NEPROCENJIVO!!!! |
Pozdrav narode...
Zovem se Sasa,trenutno sviram Roland E-86.Samouk sam i cilj mi je da pocnem da se bavim ozbiljnije muzikom u neko dogledno vreme...:) |
Dobro nam dosli!
Nadamo se na dobru saradjnu i postovanje pravilnika :) |
Jas sam Darko, radim u administraciju u jednu transport internaciolnanu firmu, uz muziku sam vec par godina, radim na sajzere sredujem njihov softver, opkruzen sam sa muzicare pa zato sam i ja ovde, mogu da diskutujemo na temi u IT sektor jer programiram vec nekoliko godina, sad moja nasoka je da se usavrsim na temu Mreze. Svaka moja rec zelim da vam bude iz pomoci.
|
Dobrodosao u ime Yu-midi tima.
Ugodan boravak na foruma i nadamo se na dobroj saradnji. Pozdrav ;) |
Ja sam Dusko drzim servis Korgovih kljava.
|
evo da se i ja predstavim, iz mostara sam, prva godina fakulteta ( nadam se da cu ga i zavrsiti jednog dana), sviram klavijaturu vec 11 godina, korg pa2xpro i klarinet negdje oko 7 godina..... ili tako nesto..... pa et.... sajt je za ocjenu broj 100!!!!!!! :)
|
Evo i ja da se predstavim, ponosni sam vlasnik PA500 od skora, vec duze vreme prati ovaj forum i ovo je savrseno mesto za muzicare.
Pozdrav, svima. Zeljko;) |
Pozdrav, ja sam Boro, inace sviram gitaru vec 12 godina, ali sam odlucio da predjem na klavijature, i prva koju sam trenutno nabavio je Yamaha PSR E223. Sledeca ce uskoro biti E423.
|
**
Dobro nam dosli na Yu-midi stranicu.
Ugodan boravak u ime Modova i Adminova ovog sajta ;) |
Mate, tek ulazim u svijet glazbe, inace informaticar. Forum se cini super, sad malo letim po njemu. Pozdrav svima :)
|
Samo pazi malo kako letis hehehhe....salim se malo dobro dosli svi novi clanovi i dobri ljudi....Pooz
|
Bok. Ja sam Tony, zivim u Varazdinu. Sviram gitaru 7 godina, klavijature oko 4 godine. KORG pa2xpro. Imam Band, sviramo Rock, Pop, Folk. Bavim se i snimanjem u slobodno vrijeme. Trenutno od programa koristim Cubase 5, a proucavam Reason 4, Kontakt 4. Za gitaru Guitar Rig 4. Idem na fakultet Ekononija. I sta jos??? Aha inace sam Bosanac, volim narodnjake... i to je to ukratko... :D
|
De si Tony, Wellcome! :)
Budem svratio koji vikend u tvoj kraj da čujem dal ste još tak dobri kak i prije :) |
Evo i ja da se predstavim, mislim da bi bio red..:)
Zovem se Milos, zivim u Beogradu, tacnije u Rakovici. Aktivno sviram klavijaturu vec 5 godina i to najvise narodnjake, a pored toga se bavim folklorom i sviram tapan ( goč ) i tarabuku. Obozavam Radeta Kosmajca i Srecka Krecara. Veliki pozdrav za sve!!! :) |
pozdrav svima na forumu zovem se igor i iz Nisa sam,bavim se muzikom od skoro nekih godinu dana,samouk sam al sam dosta napredovao.Za sada sviram yamahu orijental i zavrsava mi posao ali se nadam da od sledece godine predjem na nesto jace sve zavisi od finansija.Muzikom se bavim iz hobija tako da nisam bas od neke pomoci,ali zato gradjevinarstvo znam u prste pa ako se neko nadje u problemu tu sam.
|
Made in Bosnia :)
Kenan, malo se bavim sviranjem jer to volim inace zavrsio elektrotehniku, volim racunare al KORG na prvom mjestu,fali mi jos opreme pa se nadam da zasviram negdje uskoro ;) |
made in bosnia:lol:Dobro dosli
|
Hvala,nadam se da cu bit više aktivniji, usput radi druženja a i koristi jer vidim ima finih stvari za klavijature, bio sam i zaboravio za ovaj forum nisam odavno bio tu pa sam pomislio da više i ne postoji al dobro je sve je na mjestu pa i nova skripta LIKE
|
zdravo svima koliko vas ima,bavim se muzikom nekih 30 god.tu sam...malo da prokomentarisemo,zivim u p.m.inostranstvu i ne vidjam bas puno kolega u poslednje vreme...a jednom muzicar...uvek muzicar...inace svirao sam harmoniku guerini president
dugmetaru...skoro sam usao u elektroniku,pa eto da razmenimo iskustva...pozz |
Predstavljanje novog člana
Pošto sam nov na ovom sajtu da se predstavim,ja sam ******,imam 34 godine,autolakirer po struci,ujedno i radim taj posao,hobi mi je sviranje klavijatura i neizostavna teretana.Ovom prilikom pozdravljam sve muzičare,a posebno klavijaturiste.
|
Kolega,otvorili ste novu temu iako postoje vec dve istovetne..
,,Da se malo upoznamo,, ,,Novajlije predstavite se,, Procitajte pravilinik i koristite tragac. Dobro dosli na sajt. Edit: teme su spojene |
hvala ti na dobrodoslici,kolega...
|
Evo, kako je i red, i ja da se predstavim. Zovem se Nikola i svirao sam aktivno skoro 25 godina gitaru po raznim kafanama, tezgama, itd. Počeo sam u kulturno-umetničkom društvu (davno beše), a sada, pošto sam prešao 50-u, primirio sam se u jednom tamburaškom orkestru (sviram kontru). Što reče jedan kolega, jednom muzičar-uvek muzičar. Pozdrav svim kolegama !
|
Pozdrav svima od Maxa!!!:) pa ovde je zurka non stop..daj nesto da popijemo pa da zapevamo..:):)
jos jednom pozz svima..:) |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org