![]() |
al je izn'o pesmu alal mu vera.... tako se to radi =))=))=))
ali kraj je zesci "this guy is good" hahahahah |
A sta se vi sprdate sa covekovim vidjenjem umetnosti? :) Ovo je pravi primer "umetnicke slobode..."
=)) |
Glass Armonica
Ovo nije bas za ovu temu "smesni klipovi", ali eto, radi se o Glass Armonici, mislim da je dosta interesantan instrument pa i vredno je pogledati i saznati nesto vise o njemu :)
Ova tema "Dance of the Sugar Plum Fairy" je jako poznata, ali retko ko zna na koji instrument se svira ovu kompoziciju. Evo i URL http://www.glassarmonica.com/video.php |
Ovo je strasno!Pa covek je na casama napravio oznake kao na klaviru.
|
Ovaj instrument je oficijalan i star je mozda preko 250 godina, nisu bas clasicne case a to mozes da vidis na onaj url sto sam postavio u deo Videos gde imas nekoliko klipova sa Youtube, posebno onaj dokumentarni "William on the History Channel". Jako impresivan instrument koi karakteristicnu boju a nazalost dosta nepoznat u javnosti.
One oznake nisu slucajno postavljene, to je za bolju orientaciju zato sto na svaki 1 cm (otprilike) ima po jedan ton. Nadam se da svaki od nas je pokusao bar jedanput da proizvede ton na neku staklenu ili kristalni casu, dobro operes prst da bi ocistio od masnoce a zatim malo namokris sa vodom i pravis krugove na sami vrh od case (ako imamo malo srece onda ton je tu), a na ovaj instrument ima oko 40 casa koji su slozeni jedno do drugo na jednoj osci. E sad zamisli da ovaj instrument radi na potpuni isti ovakav princip, i mozemo da zamislimo kolko treba vezbanja da bi se odsvirala bilo kakva kompozicija a kamoli neka slozenija kao sto je recimo "Dance of the Sugar Plum Fairy". Na youtube ima dosta ovakvih klipova. pozzz |
http://www.youtube.com/watch?v=T9uC1lqGBXs muzicar za primjer,hahahahahaah
|
E narode moj sigurno ste culi pjesme boze vorotovica sto je radio Pazvigor-rasko spasojevic, pjesme satiru ja ne znam kakve su ovo gluposti?
|
mis'im sta reeećii
|
samo tako, samo tako =)) =)) =)) =))
|
KAMELEONI................znam ih.....:D
|
NECE HALID DIJAMANTE :)))
evo jednan extra remix sto je moj sugradjan uradio. http://www.youtube.com/watch?v=icTMi...e=channel_page |
A legende čovjeka, prva liga!!!!!
Pa trebalo je samo smisliti toliko riječi!!!!hahahahahaha Dodato: Evo još nešto i od mene: |
|
nemi film
ja sam umro ovome=))=))=))
|
Hahahaha, eeee sjajan je komičar. Još ako su likovi bili iz publike (što verujem da jesu), tim veći plus za njega!
|
aha,dobar je skroz..jesu iz publike ih je povadio,samo sto je taj deo isecen;)
|
|
Ovaj matori koji "njokće" je ubedljivo najbolji!!!
=)) |
Zemunska sahrana
|
|
|
|
I jos malo casovi iz borilackih vestina s`tim sto ovde iz dva priloga dragi gledaoci imamo od 5 do 105 godina :S
Dodato: Lude godine :S |
Ovaj za Brus Lija sam davno gledao,ali baja je maher,kako ih slaze svaka mu cast!!!
|
Ma ko je ovaj muzicar pro????=))
|
E kakvi ste ljubomorni i zavidni.. Covek je usavrsio tehniku koriscenja pitch bendera do samog vrha, a vi tako ... =))
Mada ... svako svira kako zna i ume, OK je to, ali mi je bilo jako smesno to sa benderom :) |
to i jeste fora, pitch :S mada zvuci extra, ja bi voleo da znam tu tehniku koriscenja pitcha ;) samo ovo su kratki casovi sto se tice bavljenja muzikom, kako se pravilno koristi pitch i normalno iskustva i casovi FIGHT-a uglavnom ulicna borba ULTIMATE FIGHT ;) to se naravno moze preneti i u kafanu posto u nasem poslu im uvek zainteresovanih za vezbanje ;) hahahahahhaha
|
Jesteli videli ovog amerikanca
|
Muzicar pro je stvarno..... pro ;)
Evo da probam ja staviti jedan sa youtube video ako mi uspe. Inace, najgenijalnija ideja za zez koju sam video na yt :D Grrrrrr, nista nece da mi stavi kad kopiram embed.... Ovo je zadnja kap, dizem sistem sad.... Zeza me jos od houndbite :( Evo video: |
bas sam sad pogledao nekoliko klipova amerikanca Lee;O, ma covek zaljubljen u Jelenu :) ali moram da se kaze da je covek dosta uspeo, pogotovo u pesmi Testament. A Jeca sva zaprepascena kako vole nju i Ameri :) (pogledao sam i onaj intervju sto je dala u vezi ovog amerikanca :)
Dodato: zaboravio sam da napisem da ima dosta jaku produkciju u pesmi Testament, (pesna nije bogzna sta) ali produkcija je jako dobra. Ovo je moje mislenje! |
|
|
Ljubi tata piku.......
=)) |
Ovi cigani i analni otvor su cista 10.Nema dalje,to je kraj.
|
|
Nema dalje...! :) |
|
jaooo emire, al se ismijah na ovo hahahahahahahahahahaha
|
Jaaaaaaaaaaaaaao, kako se odvalio o onaj led ... =))
Njemu nije bilo smesno, 100%, ali ja sam crk`o od smeha :) |
Ovo sa ovim automobilima mi nije uopste smesno.Kome se to desavalo zna o cemu pricam a ovaj skakac je extra.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org