![]() |
deli to je muzika,bravo
|
Allegro Band uzivo. Perfekcija!
|
|
Alen Ademovic-Kruska.
|
Ovo mi lici na RUZICA SI BILA i uzvedbi Gorana Bregovic i company =))=))=))
|
|
Slatki g-mol.
|
...i posle kazu da mnogo krademo :lol: |
Ja je vec 3 dana slusam!!!!!!
Indijci su me odusevili<!I pesmom i igrom..... Ovo je pesma iz filma Dance pe Chance. |
Ja chak i film skinuo... :))
Mozda ga pustim pred spavanje. :D |
vaxtere rezervisi najmanje 2 sata za film =))
i ja ga imam na HD od receivera ... tj. moja zena je fanaticarka tih bolywood filmova ... ovo ide u slican pravac ;) |
Odgledao sam film, i nije losh...
Muzika je kulj kroz ceo film. Nisam puno bolivuda gledao, ali sve shto sam gledao je do sada bilo oke. Moracu bataliti amere i preci na ove hinduse. |
|
Place mi se sto omladina danasnja slusa neki rock, metal, hip hop, zabavnu i tako dalje.
Ma cuj ovo bez harmonike i bez narodne muzike se nebi moglo ziviti. joooooooooj castim za citav forum. Haj Z |
joca je objasnio,stvarno je king;)
|
erno, jos cu jednom ponoviti da se potpuno slazem s tobom :)
|
@zeljko
lepo i kulturno kolce druze :) moze ovo i da se igra al ja bi uz to kolo vise ono za dusu i uzivanciju @erno druze, nemoj da se sikiras, tako ti je to u ovo vreme, bilo bi lepo da barem uz taj rock i pop i techno slusaju malo i nase domace, al sta ces ... @milanche007 slazem se s´tobom druze 100% ja bi reko da je ovo momentalno jedan od (naj)jacih orkestara |
@erno to je to uzivam dok slusam bravo.poooz
|
*ebem ti sumpor Ma chuj ba pjesmu UBIJA jooj zivote gdje me NAdZe. Haj Z http://www.limundo.com/slika-DOMACA-...-75431x400.jpg http://www.bier1.de/images/Sarajevsko.jpg |
Kako se zove ovaj harmonikaš, viđao sam često sa Borkom i "Tigrovima" kako svira drugu harmoniku?
|
Mislim da se zove Igor Jabucanac.
|
Zove se Milan, a nadimak mu je Jabučanac, rodom je iz sela Jabučje kod Lajkovca...;)
|
|
Hvala na odgovoru, sviđa mi se kako svira za jednog dugmetarca, a ova ekipa sa Aleksandrovog linka su moji dobri prijatelji i dobri muzičari samo još da se oslobode pred kamerama i da pokažu sve što znaju...
|
Rusku muziku.Treba da sviram nekim Rusima pa se malo podsecam.Ima dobrih stvari.
|
Da Burli,mada mislim da vec nasiroko ljudi znaju njihov rad,a pogotovo Vladin.
|
ovo za druga boketa velikog ;)
http://www.entertonement.com/clips/c...2008-Crno-Belo a ovo za sve ljubitelje zorana paunovica ... mislim kao prvo na skoricnika :) |
....
Hvala druze Sekula. Dobro da sam ga cuo u originalu.
|
nema na cemu ;)
a ja se zahvaljujem delboy sto mi ispravio linkove ... ljubi ga majka! delboy nemam pojma zasto nece da funkcionise, vidis da sam editovao moj post ... prvo sam ubacio one embed i kad sam pregledao post ono samo ona cuda od slova i znakova a plajeri nikako ... sa houndbite sam se bolje snalazio .... pozdrav |
Imam to kolo odavno.
Mislim da ima 9-10 godina kako je izaslo to kolo.I dan danas ga sviram ,jer je simpaticno do bola.....;) |
grandia, ubuduce kad stavljas youtube link kopiraj link samo i stavi ispred (media) , a iza (/media) samo umjesto ovih malih zagrada stavis uglate i nemas problema ;)
|
vazi marnele, pokusat cu :) jos jednom HVALA!
drug milance svaka cast tebi, ja sam pokusao malko i sta da ti kazem... slomio sam si prsti i to sam jos transponirao iz A na G da mi bidne lakse ... mogu ja samo da sanjam da sviram 20% ovo kolo =)) pozdrav i laku noc |
majke mi ovo samuraj kolo zarazno
|
|
|
Boja se opasno "prodaje"...:lol:
|
Izgleda je bio nesto ovde ljut na Bobana:lol:
Ma legende |
Cesljevi,case,flase,upaljaci i ostala pomagala.:lol:Ali kad nema love......nista ne pomaze.
|
|
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org