YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Dogodovštine i anegdote sa tezgi... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4591)

sale_band 02.02.2014 16:38

Neznam to, ali znam da je zaebano kad sviras napolju na +43 kao ja danas...

Tomo007 04.02.2014 19:36

Eto da i ja nest podjelim svama.
U jednom lokalu u blizini Osijeka gdje sam radio prije 2 godine doso je baja oko pola 4 sa motornom pilom i prepilio ulazna vrata, stolicu i sank. Sreca moja pa nisam radio tamo taj vikend. Vjerojatno mu bend nije odsviro pjesmu "malo slada malo zorka, malo trupci i motorka" :D

Dell 04.02.2014 21:04

Pa nije bilo malo trupci i motorka, nego bas :lol: :lol: :lol:

acakasper 04.02.2014 21:14

meni su jednom prilikom oko glave meci zujali,svirao sam lovacku zabavu,i jedan se napio i hoce da puca u kafani,i neki su ga malo smirili uzeli mu pusku i kao otisao kuci,on se covek vratio sa pistolj i pucao u sali bilo 100 ljudi,ali na srecu nije nikom nista falilo samo prozor je razbijen i 3 rupe u zidu.

Belmo 04.02.2014 22:07

Bila je neka manifestacija jednog KUD-a,u kome sam ja clan,i ja sam svirao drugu harmoniku i sad mi na bini sviramo (prva harmonika,ja gitarista i bubnjar) raje puno,kad se meni desni kais odveza,a to mi je bio neki prvi ozbiljniji nastup,i sreca jedan od kolega iz drugog KUD-a,koji je bio blizu bine,pridje i napravi mi to :D

Eto koji sam ja bakzus,nikad prije nisam imao taj problem sa harmonikom i bas tad :D

smuchac 05.02.2014 08:47

Ja bi je otreso u pod momentalno... :zubo:

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2

sale_band 05.02.2014 09:58

A meni su jednom na nastupu, dok sam igrao u folklornom društvu, na sred bine, pred punom salom ljudi za malo pale pantalone...
Odvezao mi se pojas a pantalone bile 3 broja veće

Sent from my HTC One XL using Tapatalk

beronjan 05.02.2014 10:14

Meni su pale... Do kolena... Tad sam igrao koreografiju i baš u tom momentu se tako potrefi da sam bio okrenut leđima prema publici... Puče zihernadla, otkači se pojas, a čakšire spadoše do kolena... Cela sala umrla od smeha :D

sale_band 05.02.2014 10:21

I ja bih isto prošao nego je ovaj sto se držao za pojas uhvatio i pantalone...
Igrali smo ponišavlje pa možeš da zamisliš...

Sent from my HTC One XL using Tapatalk

beronjan 05.02.2014 10:25

Mi igrali Šumadiju, a tamo se sve držiš ili za ruke ili za jelek. Tek je na kraju došao Carevac da se ukrste ruke, ali tad je već bilo kasno :D Ako ništa drugo, dobio sam najveći aplauz na koncertu :)

rolandx 05.02.2014 10:38

Citat:

Originalno postovano od beronjan (Post 263958)
okrenut leđima prema publici... Puče zihernadla, otkači se pojas, a čakšire spadoše do kolena... Cela sala umrla od smeha :D

Pa druže , da si bio okrenut prema njima reakcije bi bile drugačije... :-O ... tražili ste - gledajte ;)

beronjan 05.02.2014 10:45

Sreća u nesreći :D Dobro je sve toi prošlo kako je moglo da bude :D

Dell 05.02.2014 16:18

Jebem ti zeno maIku...

https://www.youtube.com/watch?v=5XPGO-6zZDU

Belmo 02.03.2014 21:35

Neki dan u skoli ja i jedan gitarista kao imamo neku probu da uvjezbamo nesto za dan skole, a mi svirali za dusu... I tako ne zna on neke akorde od pjesme pa mu ja govorim i kazem mu ja Eb, kad on ono ne znam ja to odsvirat sta je to (pjesma je bila iz cmola), pa dobro reko jel znas D#, kaze e to znam :D

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk

Dell 03.03.2014 02:45

Svaka cast svim nasim anegdotama, ali nema anegdote dok se ne javi Milan iz Sapca sa svojim "baksis kokama", binom iza septicke jame ili bubnjara na prikolici od traktora...

skoricnik 03.03.2014 09:11

Gde je taj covek uopste? :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Belmo 03.03.2014 10:26

@Dell bas sam sad prelistao temu da pronadjem njegove postove i havarija hahaha oplak'o sam, definitivno su najjaci pilici haha :D

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk

acakasper 03.03.2014 10:31

ljudi nema ni simketa odavno,zna li neko sta je sa njim?

skoricnik 03.03.2014 11:31

Simke je napustio forum i presao na drugi, na onaj bolji. :)

Dell 01.04.2014 13:46

Nije anegdota sa svirke, ali ima veze sa muzikom, kopirao sa jednog mostarskog sajta o liskalucima:

Jedan Mostarac, neću sad reć' koji, došao s posla mrtav umoran, izvalio se u fotelju i htjede se odmoriti. Ali avaj, njegov sin mora vježbati violinu. Violina cvili, pas se digne i počne zavijati. Brižni otac, pun razumijevanja za sinov muzički talent, sjedi u fotelji i pretvara se da uživa. Ali sin pred nastup mora vježbati sat-dva duže. Izmrcvareni Mostarac, neću sad reć' koji, malaksalim glasom zazove:
- Sine. Siiiine, možeš li, molim te, svirati nešto što Garo ne zna pjevati ...

ЂолеПФК 02.04.2014 23:55

Aahahahahahahahhaahahahah! :D :D :D

srki Fantom 08.04.2014 09:39

Citam ove postove vec 2 dana i bas sam se slatko nasmejo, ovo je ubedljivo najaca tema na forumu.

Evo sad se bas setih jednog davnog dogadjaja sa svirke: sviramo mi u jednom selu ispracaj na pojacalu koje smo iznajmili (Montarbo iz neznam i ja koje godine) znaci krs pojacalo da nema dalje.Odsviramo mi kolce jedno za pocetak,ono krci fuzira neki cudni efekti jao majko mila sta je ovo pomislim ja u sebi.Ajde da pocnemo sa narudzbinama,pevac peva i nonstop nam pkazuje da mu namestimo mikrofon,gitarista cacka ono pojacalo svo vreme dok mi sviramo posle par pesama kaze gitarista pevacu, ovo nemoze bolje pevac ljut ko Ris mi svi nervozni vidimo mi gosti se nebune gazda se veseli reko dobro je
kad odjednom poce eho da se gubi znaci pola pesme ima eha pola nema,evo ti ga pevac dolazi prema orkestru i kaze ljudi ja ovako nemogu da pevam.Mi stali da bi gitarsta koji se kao nesto bolje razume video sta sa pojacalom i tako cacka on isprobava mikrofon a eha nigde mi nesviramo cekamo da namesti,kad evoga gazda i onako malo ostrije nama sta je muzika sto ste stali?! a gitarista kaze mrtav ozbiljan gazdi pa nemozemo da sviramo gazda,a gazda sto? Pa kaze neko je ukrao eho gazda,kad otme gazda mikrofon gitaristi iz ruke i prodere se iz sve snage,Ljudi koje ukrao muzici eho odma da vrati da nebi imao problema samnom!A mi da puknemo od smeha a nesmemo da se smejemo,a gitarsta i dalje komentarise sa gazdom kaze ovo nema smisla stvarno,u medjuvremenu je pevac vec zvao tog sto nam je iznajmio pojacalo da nosi taj krs i da donese drugo te smo nekako odradili tu svirku.
Eto ovo samo jos jedan dokaz koliko se ljudi nerazumeju u mutikz

Dodato:
U muziku pardon.

Dell 27.08.2014 18:26

Kolege iz Mostara vec znaju za ovo. Ne znam jel zajebancije il' "za prave", ali je za urlikanje od smijeha :D

Highslide JS

srki Fantom 27.08.2014 20:05

Ajmo ljudi dajte jos koju anegdotu sa tezgi nemojte da se ugasi ovakp dobra tema.

Trenutno vrijeme na Forumu 01:24

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org