![]() |
Svi glasamo svaki dan al onaj Stojan pici ko blesav,vec je drugi...tu su u pitanju opasni hakeri...ne verujem da ima toliko "glasacko telo"?:confused:
|
uh,evo glasa ali sta se to dogadja pa je spao na 9 mjesto.
|
ako svi glasamo svaki dan kako treba onda siguran sam da cemo uspjeti u ovome, samo napred i ne odustajte
|
@Marco7
A za kog glasas brate svaki dan?:D |
Za MC Stojana...:lol:=))
Mi se ubismo glasajuci za Marka a on garant glasa za Stojana...nije u redu jbg.. :lol: |
Stojan: I believe I can fly, I believe I can touch the sky... :D
Lik znaci je smuvao nesto 100%... Kao da kinezi glasaju za njega. |
Ajmo ljudi sad je sedmi.Pocelo je da se krece
|
Hajde da probamo da ti pomognemo,zelim ti od srca da uspijes.Lijep pozdrav iz Münchena.
|
Povratak na 7. poziciju ali nas MC Stojan sve izbicevao i probio se na 1. mesto =))
Milance ne glasam ja za Stojana,glasam za onu sto ga bicuje =)) |
I ja sam tu svakodnevno, od pocetka...;)
Eto, cisto da se i ja upisem...:D |
Hvala Millane :D
|
KARAMBA!!! Sto mu Gromova!!!
Mc Stojan na mestu broj 1...:-O |
Chudno - toliko clanova na yu- Midi- Marco bi vec trebao davno da izgura na prvo mesto-Imas od mene svagi dan po jedan Glas.
Hajde da pomognemo Coveku. Svi mi imamo i koristimo MSN-Possaljite svima po jedan mail sa molbom da odvoje minut i odu do http://www.hellomusic.rs/ stranice i glasaju. Naravno za redni broj 90. Marko Gredic.. Sretno |
Ocigledno je da je potrebno mnogo vise clanova ovog foruma da glasa da bi se Marco jos vise popeo.
Pozdrav! |
Dobro se dobrim vraća
|
bicujmo stojana,ha ja
|
Markane kako to da si jednom pod brojem 91 a jednom pod 90?
Koji đavo im je sad da se to dešava? Inače znaš da smo svi uz tebe a Stojan će da dobije sa kandžijom po dupetu... |
Kazujte gde treba odma da glasam
|
Gotovo glasano bez brige.I znaci svaki dan po jedan glas a ?
ma naci cu ti ja i druge da glasaju bez brige.pozdrav |
Brate, svi koje imam na MSN-u, ceo moj razred, kolege muzicari, znaci svi glasaju. A MC Stojan je najveci shunt koji postoji. Eto gde nam je muzika dogurala kad je on prvi.
|
Mogu samo da zamislim te sto kupuju hello sokove uz pesmu Mc Stojana...:rolleyes:...njega treba diskvalifikovati zbog sirenja nemorala ili zabraniti mladjima od 18 da piju hello sokice...:lol:=))
|
za marka ponovo danas
|
A lupio Stojanche neku proksi listu, i klice za sebe...
Ionako je dechko zaludan, i nema pametnija posla, a vidi ovo kao svoju veliku shansu, najverovatnije... :) |
Ma kakav bre Stojan, ono je TRAGEDIJA ...
+1 za Marka! |
evo ga jos 4 sam upucao sada, moze se sa proxy, ko nije poceo da glasa nek pocne, svaki dan po jedan glas i sto je najbitnije jos nije kasno, bitka traje do kraja ovog meseca tako da rano je da Stojan slavi.
pozzz |
Glasaj malo vishe jbg...sad je na 9. mestu...nista mi nije jasno...:confused:
|
sr*nje! opet deveto....:S
|
Nikako mi nije jasno, da ovako preko noci, padne za 2 mjesta...:(
Msm, jasno mi je...ali...zar ne mozemo mi nesto napraviti. Vax?? ajde, ukljuci mozdane vijuge..ako ti ne dokucis, nece nitko ;) E SR&NJ$!!!! Vise ga nema niti medju prvih 10 !!!! |
Verovatno postoji neka fora koju koriste,sad cu da se bacim malo u akciju mada sam tanak sa vremenom neverovatno ali nesto se mora ciniti :)
|
samo proxy pomaze, ja kolko mozem tolko, neki dan uspem i po 7 ili 8 glasova da ubacim, ali tesko je naci dobre proxy liste.
Apelujem da svi ko umeju sa proxyem da glasa na taj nacin. pozdrav svima |
Evo i ja sam upravo glasao,dobra je pesma.Pozz
|
Pozdrav!
Imas i moj glas, i danas, i svaki dan do 31. Pesma je super, nadam se da cemo uspeti da te "dignemo" i preostalih 8 mesta! Zmajcica |
i moj glasic je tu
|
Dajte naucite nas sa tim proxsyjem kako se munta, pa da muntamo. Ja sam spreman da odvojim i sat vremena dnevno ako moze da vredi.
|
Eto ti ga sad, ja bio da glasam, a ono ga nema u top 10!
|
sta se desava ljudi nesto se zabusava ovde pade nam mare ispod desetke...........
Ajde bre mozemo mi to... pozzzzzzzz |
Ma ovo nema veze sa imalo postenim nacinom glasanja.
Ovdje se rade neke mutne radnje. Glasaju ljudi sigurno,ali protiv ovih "hackera" vrlo tesko ce ici. |
Pffff .. ne mogu da verujem ... Pa ovo je DALEKO od postenog glasanja .. pali smo ispod 10-og mesta????????? ZA JEDAN DAN????
Vax, ajde da opravimo neku skriptu, imam ja 256 fixnih IP adresa :D |
Htedoh ja to vec uraditi, ali nikako da se sastavim sa vremenom...
Kolokvijume mi samo odlazu i dodaju, tako da nikako da ih se svih oslobodim, a josh programiram sva ova nova govna za sajt... :S |
glasano danas za marka,dajmo mi samo glasati pa ce biti i rezultata.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org