YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Hajde da se zalimo! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7897)

fico 01.09.2009 20:24

Sad bi zli jezici rekli da si sviro korg to se nebi desilo .Malo sale.Zeznuta stvar pogotovo kao sto si reko to su profesionalne bolesti koje dolaze same skoro neprimetno.Svaki zanat ima svoje dobre i lose stvari . Da ti nama ozdravis sto pre i da nestanu ti problemi zelim ti od srca.

al bundy 01.09.2009 20:32

......

caka...ma rasprodaj to sve...kupi jedan padobran i ajmo u uzivanciju:)
da vidis ljepote.
nema utrnjenja,dima,pijanaca...itd.....

Dejan 01.09.2009 20:41

Zelim ti od srca da ozdravis,da sredis to sto prije.Svi smo uz tebe...POZDRAV VELIKI

caka012 01.09.2009 21:43

Hvala na podrsci, bice valjda dobro. To cu da pisem u rubrica "hajde da se hvalimo".

@al bundy
To odavno zelim da probam, a jednom kad sam imao prilike, nisam smeo. Priznajem. Ako mi se ponovo ukaze prilika, probacu. Ako budem smeo. Nisam siguran da smem da obecam.

grandia 01.09.2009 23:49

@caka012

komsija, zelim ti sve najbolje i da brzo ozdravis!

pozdrav

grandia 01.10.2009 07:04

da osvezim ovu temu i ako je ne volim ...

ovo nije nista prema problemu druga cake, zelim mu ovom prilikom opet sve najbolje, al eto svako ima svoje male problemcice pa tako i ja ...

tj. sa moj krs od auta, danas mi se 3 puta gasio dok sam vozio :mad:
jednom jos u centru beca a 2 puta na autoputem dok sam vozio 80 km/h ...

ovaj mondeo ce jos da me unisti, nije mu dosta sto me zeznuo za gw8 kojeg sam planirao da kupim, a nisam mogao jer sam te pare ustekao u njega za delove i popravke u radionici ... a sad jos i ovo ... :((

zeljko 01.10.2009 07:10

Tako ti je to druze grandija kad se vozi auto.

Mene je moj Audi izj...o sa alarmom,poceo se sam paliti i kad sam otisao u Audi da vide sta je kazu da ce kostati 1500 eura popravak a ja im kazem nato jel se moze to sranje iskljucit da ne popravljam,kaze moze i onda ga iskljuce i platim 150 eura samo zato.

armin 01.10.2009 13:39

danas sam dao 1250€eura za zimske gume i neke felge.... ubicu se ...
Dodato:
ah da i dao sam nekom vragu 400 € u zajam tesko da ce mi ih vratiti al rodjak mi je znam u kakvom je stanju.... al jebga budala on a i ja

svrakan 01.10.2009 14:36

A sta su to felge?Felne ili nesto drugo?

romario 01.10.2009 14:40

felge=felne ;)

zeljko 01.10.2009 14:41

Felge su Felge i ja tako ih zovem a to su oni okrugli metalni tockovi sto se stavljaju gume na njih heheh ako sam dobro objasnio.

svrakan 01.10.2009 14:46

Ma ok ja sam samo pitao jer prvi put cujem za taj izraz pa nisam bio siguran da li misli na felne ili nesto drugo.

zeljko 01.10.2009 14:48

Jest jest misli na to i ja sam cuo da neki kazu felne a neki felge,pa sam se odlucio da ih zovem felge heheheh.Pozzz

bokivelik 01.10.2009 22:42

....

Evo ljudi da se malo i ja pozalim mada nevolim da citam ovu temu.
Posekao sam palac na levoj ruci (sreca u nesreci pa mogu da sviram).
Stavili su mi tri kopche i sad svaki dan na kontrole. Inace svake godine u 9. mesecu napravim sebi neku posekotinu. Pre tri godine posecem tetivu na desnoj ruci pa sad mi pravi problem kad hvatam oktavu na klavijaturi.I od tada vise ne stavljam nista alkoholno u sebe.
Pre dve godine posecem lakat isto na desnoj ruci i izgubio dosta krvi isto me krpili u bolnici i sastavljali. Evo sad i ovo. Hvata me panika jer mi ruke trebaju pogotovu prsti. Jer ako nemogu da sviram ocu da poludim jer je muzika nesto sto najvise volim.

Burli 01.10.2009 23:13

Prije nekih mjesec, možda i dva dogovorimo svadbu za 24.09.
Pri tom napravimo dvije greške, prvu da smo se dogovorili telefonom(šta ću kad još uvijek vjerujem ljudima), a druga bitnija je da ne uzmemo kaparu...
Inače dogovor je bio sa mladoženjinim rođakom koji je opet najbolji drug od našeg dobrog prijatelja, a svi oni vrlo dobro znaju i ko smo i kako sviramo...
Elem par dana nakon našeg "dogovora" me zove dečko kod koga sam ljetos svirao u bašti i naravno zove da mu radimo svadbu ali mu samo odgovara taj 24.09!? Ja mu naravno kažem da smo zauzeti a on još ponudi par stotki više samo da nas nagovori!? Fino mu objasnim da NIKADA i NIKOG nismo tako prevarili jer živimo od ovog posla, a i vaspitanje kućno nam to ne dozvoljava...
Juče se čujemo sa našim "pregovaračem" i on nam fino objasni kako je on samo dao broj tom svom rođaku(mladoženji) a zašto nas on nije pozvao da se dogovorimo oko detalja to njemu nije poznato, iako smo se mi i sa njim dogovorili oko detalja, tj. cijene...
Bilo kako bilo mi izvisismo za svadbu, ovaj drugi što se ženi hoće da otkaže orkestru koga je zvao, međutim ja sam rekao da i ne pomišlja na to, jer ipak na kraju neko to odozgo vidi sve...

mahir 01.10.2009 23:37

pukla neka koštica na prstu na desnoj ruci,opraštam se od solaža 1mj....:(((

caka012 02.10.2009 20:42

@burli
Posteno, ne moze postenije da bude. Tao bi svi trebalo da rade.

milanceshow 03.10.2009 19:38

@Burli
Katastrofa brate moj......

Kako je posle taj sto ste svirali letos kod njega u basti saznao da ste izvisili?
Bilo bi glupo da je otkazao toj muzici da bi ste vi svirali.......
Sta ces nisi prvi,nit poslednji.........

mimiki 04.10.2009 04:21

2 godine proslo tacno otkad sam clan ovog sajta;)
hteo sam da napisem ovo u temi ajde da se hvalimo ali sam malo popio pa sam pogresno procitao :) desava se :D

Burli 05.10.2009 01:27

@caka012 Takvi smo mi provincijalci(uglavnom)...;)

@milanceshow Ma druže nije katastrofa, ja ću vjerovatno nešto odraditi taj vikend, možda neće biti svadba(ako neko ima jednu viška neka zove:D), a i sve da ostanem kući vikendom ima najviše fudbala na TV-u, a i porodica bi se obradovala...;)

P.S. Taj gazda od ljetos me zvao za neki okvirni dogovor oko Nove Godine pa sam mu se usput požalio...:">

grandia 05.10.2009 13:40

@mimiki

brate, ako si neki predstavnik tuborga, onda samo treba da ga malo demonstriras a ne da ga popijes :lol: sigurno si unistio celu gajbu :D

mimiki 05.10.2009 21:27

ja sam ti strucnjak za unistavanje gajbi tuborga:) desava se =))
Dodato:
najveci predstavnik u na mojoj teritoriji i sire vise volim tuborg nego vodu=))

zeljko 09.10.2009 15:14

Ljudi moram veceras za bosnu radi licne karte posto ne mogu da napravim za cerku pasos ako nemam licnu,novi zakon a da mi se ide za 3 dana pa ponovo nazad,ne bas.

Sta da radim,mora se zakon je zakon,ako treba i u vatru da skacem samo neka kazu,Hehehehe.

Pozdrav i sve najbolje za muzicare.

Zeljko

Damir_Coma 09.10.2009 15:45

Ma hajde kolega, zar nisi pozelio rodni kraj.. ovako lijepo ovdje, hehe

Pozdrav

zeljko 09.10.2009 15:50

Jasta sam nego pozelio zemljak ali mo krivo da je samo radi licne i tako kratko posto se moram odmah vracati radi poala,to je to sve ispalo neplanski i bas kad covijek nema dovoljno novca.pozz

Damir_Coma 09.10.2009 15:52

Ma dobro opet ima i sreca u nesreci, da si recimo prije samo mjesec dana trebao licnu da vadis ovdje morao bi komplet godisnji odmor da iskoristis, ja predavao dokumente za pasos 4 dana, ne moze se na red doci.. hehe Pozzz.

zeljko 09.10.2009 15:59

Uhhh nije valjda da je tolika guzva a bas mi je to nesto sto najvise mrzim,cekat u redu.Mada imam neko malo poznanstvo dole pa ako bude guzve 20 eura u dzep i prvi na redu samo sto nije red radi drugih ljudi

romario 09.10.2009 20:34

"Propada " mi koljeno,kleca .

Samo od sebe,bez najave.

Burli 09.10.2009 21:06

Obavezno kod ortopeda na pregled!!!
Ja imam negativno iskustvo sa koljenom a najviše sam sam kumovao tome neodlaskom na vrijeme kod doktora...:(|)

murtson 10.10.2009 09:06

upala krajnika. pijem klavocin onaj od 1 grama. a moram pjevati svadbu večeras i sutra. dosad(prije par godina) sam radio 2 puta pod temperaturom od 38-39. nadam se da ću izdrzati.

kuki 13.10.2009 21:17

Danas mi je oko 16h dok sam bio prodavnici palo drvo na prednji kraj automobila...:(
Bila je saobracajna policija da uslika auto i drvo,dao sam izjavu...nadam se da ce osiguranje da mi isplati stetu.

romario 13.10.2009 21:51

Mislim da ništa od odšete.

jedino ako imaš kasko...

TomyCroSound 13.10.2009 21:53

Serator

...imam susjeda kojem je kuća udaljena 30m od moje. Na kući imam "reflektor", onaj sa senzorom od 100W, ali imam i psa koji kada šeta pali to svjetlo. Svjetlo je usmjereno prema dolje, u naše dvorište, ali susjedu smeta...
Jednom je staroj mojoj rekao za svjetlo pa sam pokušao još spustiti dolje al nije išlo...
I večeras, pozvoni on i žena mu se javi (portafon, interfon s videom, kako hoćete) on kaže ko je...
"Susjed ovdje, Novoselac. Isključite taj reflektor pun mi vas je kurac više"
Žena moja ostala "paf". Čovjek 55+ godina
I otišo on..
Ispred prozora na kojem bi mu eventualno moglo smetat svjetlo ima žbunje koje se penje na balkon i naravno rolete...
Mslm... Neću spominjat njegovu šupu koja ima otvore na 20cm od međe prema mom dvorištu iz koje smrde govna i kokoši da ne moš disat, a nikad nisam ni pomislio da prigovorim...
A prije par dana netko nam je ispred kuće probušio gumu na autu, sad počinjem sumljat...
I šta sad? Ima li zakonske osnovice u njegovom prigovoru? Mogu li ja uzvratit policijom da mu kaže kako nije u pravu? Ili možda je?

Boban010 13.10.2009 22:15

Obavezno mu uzvrati na bilo koji nacin,popustis li uznemiravanju nikad kraja!

jeftabgd 13.10.2009 22:48

Neznam nikog na svetu da ima sve komsije dobre.Mora da bude bar jedan debil.

Vaxter 13.10.2009 22:55

Potrazi zakon o stanovanju.
Sigurno postoji propisano sve vezano i za to tvoje svetlo i njegove svinjce.
Postoji propisano koja je maksimalna jachina svetla kojom smesh da ga osvetlish.
Naravno, mislim da nemash problema, jer shta da se radi onda sa ulichnom rasvetom koja je skoro u prozoru nekima... ;)
Njegovi svinjci, pak, ne verujem da su oke... ;)

milanceshow 13.10.2009 23:00

Brate.....Ili njega ili prase na razanj!!!!;)

Pazi:
Ako ima septicku jamu,a ti kupi jednu celu onu funtu kvasca....
I preko noci mu ubaci ceo kvasac u septicku....
I nemoj da se sekiras!! ;)

Vaxter 13.10.2009 23:02

Pazi ove juznjake shto su svi osvetnici...
I svi puni ideja za podlosti... :))
Zajebati su...
Samo chekam da pirocanci krenu sa idejama.
Mislim da je ovaj nishlija za njih malo dete... :))

TomyCroSound 13.10.2009 23:07

ma me briga me mene za njegov kokošinjac samo nek meni sjaši s ...!

Vaxter 13.10.2009 23:08

Ma zato ti kazem da proverish zakon.
Vidi da ti njemu nishta ne radish, a da on tebi pravi sranje.
Tuzi ga, oderi ga, i mora da ti sjashe...

Trenutno vrijeme na Forumu 21:26

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org