![]() |
Ma klasika... Nema tu sta mnogo da se kaze.... Btw... Javlja mi se bug, automatski se pali auto fill kad udjem u songplay mode.
Sent from S3 |
Citat:
Dodato: Citat:
|
Ne kad izadjes... U style play si i prebacis na SONG play-pojavi se... Ja ga ugasim, vratim se na style play i opet prebacim na song play - auto fill se sam upali.
Sent from S3 |
Slabo koristim song play ali....da nisi slučajno prvu postavku u song play memorisao sa upaljenim auto fill-om...?...
Pozdrav. |
Ma ja koristim song play da pustim muziku u pauzi i ni za sta vise... Ne znam dal ima neke veze prva perf.sa song play-om, ali provericu, mozda moze da se snimi to u Globalu... Ali opet se pitam, sta ce auto fill u song play mode-u?? Ne bi trebao uopste da se pali.
Sent from S3 |
Moguće da je vezan za performansu....ili je možda vezan za style u toj performansi...probaj pozovi direktno taj style iz perf. pa vidi dal je na njemu podešen.....
|
Pozdrav kolege,veceras mi se desilo na pa3x da se komplet sve smanjilo,osim mikrofona.odsvirali 2 bloka bilo sve ok,napravili malu pauzu,kad smo poceli poslije pauze,jednostavno nema snage,skroz tiho.tek kad sam ugasio i upalio ponovo radilo je sve opet. Sad dali je do O.S ili nesto drugo vidjecemo?
Postovano sa mobilnog uređaja |
Da nisi slucajno ukljucio opciju " talk" u vocalistu? To sto si opisao se manifestuje, tj klavijatura je tako ponasa kad je "talk" ukljucen.
Sent from S3 |
Vex mislim da si u pravu,u pauzi je jedan prijatelj malo pregledavao po klav. pa je vjerovatno i dirao ono sto i ne zna,al covjek uvijek gleda ono naj gore,ovo sa ovim O.S se uvuklo pod kozu.u svakom slucaju hvala ti...kad sam imao Pa800 sam jednom imao isti problem,al hajde se sjeti svega vise
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org