![]() |
Ko ima srece ni u hali nece ostati gladan...=))=))=))
|
Evo da se i ja pohvalim, stigao je FANTOM G :D
|
To cekam ceo dan!!!
Neka te sluzi kao i Alfa....:D Aj pa gruni neku ludoriju. PS:Kad ces gore? |
e sad polako za dan dva je pusten u pogon samo da slozim par kocika i moze blago meni odma u kafanski dim =))
trebalo bi za docek da radim ali nije sigurno ukoliko pristanu na ulimatum ovaj cenu radim. |
Cestitam... ;)
|
Bravo Rade,cestitam.Sad si napravio smrtonosnu konfiguraciju.
|
Javljalo mi se nesto da ce da padne FantomG.....:D
|
eve i ja da se pohvalim...:))))
Jedem sarmu po kucama, kaficima i kafanama:) ki da sam pravi armunistak pardon, armunikash:),
resio da pazarim neki workstation, pa se sve mislim fantom x6 ili x7 udao sam kola za dobre pare, i prosli wewekend bio gledao van gogh live, i povoleo jedno devojche... Juce sam ocistio i oribao stan, sa sve kupatilom, :))), javlja mi se cu ponovo pocnem da tezgarim, jer cu imam kad, sas korgeta, i ili yamahu, ili sas korgeta i fantoma,a moze i sva tri na dzumle ako da bog zdravlje , i tako, i da se pohhvalim da i ovde u svajcarskoj otanjile svirke u materinu, pogotovu rodjendani, i te svirke po salama...svi slusaju mp3 preko lap ttop.a pa ni vlasi vise ne trosedu kako je to bilo neki pput...nema vise nesto lumperajka sa goleme paree, zbog krizu su cak i zene pocele se udaju iz ljubavi, znaci crno, okadjeno:)))):PPP... i tako, i mene mi se javlja neki fantom, dali x ili g, videcemo, ali mi se javlja...sve vise i vise..nego kontam, g je vise studijska mashina, dok je x vise za svirku live, jednom sredjen...i tako Mare |
@pado63
Da ti nije drug @grandia iz Beca neki blizi rodjak....vrlo slican nacin pisanja....;) Ne mislim nista lose naravno,nego cisto onako nesto razmisljam.... Pozdrav |
evo ga ko ce da mi postavi u demo snimke nesto od Bozinovica ili Ionice Minunea :P
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org