![]() |
prodao sam svoga behringera PMH 3000 europower i sada sam odlucio da kupim isto behringera PMP 5000 europower samo neznam da li sam odlucio pravilno,naravno ljubitelj sam dynacorda ali za ove pare koliko kosta behringer nemozes kupiti ni D od dynacorda he.mozda se moze pronaci polovan dyinacord za kakvih 800-900 eur ali eto ja ipak volim imati novo i garanciju na 2 godine.
|
Moja starija cerka Teodora (10)je veceras polozila za zeleni pojas(Realni Aikido),a mladja Mihaila(6)na svom prvom polaganju preskocila zuti i odmah dobila narandzasti.:)
|
Svaka cast!!!Respekt
|
Kupio sam Korg X5D i to samo zato sto na korgu pa800 nikako nisam mogao da namestim terce.Sledeca klavijatura Yamaha V50 ili neka mladja yamaha koja podrzava sve od V50 ali da nije mnogo skupa.
|
cestitam za korg X5D! al kolko ja znam od V50 nema mladje yamahe koja prima njegove boje ... jedine su YS100/200 i TQ5 - nisam siguran dal su mladje od V50 - inace ostane ti samo DX11 i TX81Z ...
ja sam od shefa dobio neki voucer vrednost 50,- evra koji vazi za "media markt" ... znaci elektronika :D a cerka mi kupila neki parfem "david beckham" .... da mu nije ona njegova victoria tako mrsava, pa da je veceras sanjam=)) ma begaj, nema zena ni 40 kile, nemas za sta da se vatas il da gricnes ... |
Moram se pohvaliti da sam se ponovio sa nekim krpicama za Novaka :)
@Grandia YS100/200, i DX serije su starije od V50. Ja sam licno imao YS100, i uspela je procitati neke stvari od DX-a, ali od V50 vec nisam siguran. Pozdrav |
cestitam skore!
da ne kvarimo temu, u pravu si ... naravno to znam i sam da su dx-serije starije od v50 al za YS nisam bio siguran, al i to je tacno. 1988 YS a 1989 V50 ... jbga .. sta se sve secam, al sta sam rucao jucer - to sam zaboravio - idem u drugu temu da se zalim :lol: pozdrav |
posle duzeg oklijevanja i izbiranja ipak sam kupio behringer mixetu SL 3242 FX PRO 32 kanala novo i nov slev samson PG 3800 1100W -580 w na 8 ohn po kanalu a koristim za sada 4 kutije yamaha 15" po 300w i dvije lemove aktivne kao monitore po 300w pa sutra akoBogda radim svadbu i provjerit cu da li to dobro sljaka.naravno trebat ce mi i dva bass bina ali o tom po tom.
|
Posle duzeg dvoumljenja,izmedju ultimate i k&m spider stalka,ipak sam kupio spidera i nisam se pokajao...extra je u svakom pogledu!!!
|
Poslije dužeg vremena konačno ću 24 sata provesti u krugu porodice!!!
Za mene Nova Godina počinje drugog januara... ;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org