![]() |
Ja sam kao i kolega Burli presrećan iz istog razloga što ću veče provesti u krugu porodice,mog najdražeg utočišta.Dakle osjećam se umorno i srećno.Pozdrav!
|
Izgleda da ne treba "trčati pred rudu", ja sam i sinoć u zadnjem momentu angažovan da ozvučavam nekakvog DJ-a tako da sam tek večeras proveo veče u krugu porodice pa se eto opet hvalim...:)
|
evo i ja de se pohvalim,novu godinu nisam radio ali 2-goga u subotu svirao i hvalaBogu zaradio bolje nego na bilo kojoj novogodisnjoj veceri a i moje novo ozvucenje me je odusevilo sa soundom.
|
resio sam da predjem na KORG:)
|
Miki vrlo pametno ;)
Aj da se i ja pohvalim PALA KOMPLETNO NOVA SKIJASKA OPREMA OD GLAVE DO PETE :) |
Zasluzio si je Mare!!! ;)
|
Lijepo lijepo!!!!!
|
evo sada sam se vratio kuci a od sutra tri dana dana ne sviram,sretan sam,ima da se naspavam ko covek .
|
Evo moram da se pohvalim i da podjelim radosnu vjest...Prije 10min me zvali sa firme što sam bio na razgovoru za poso i dobio sam poso OPERATIVNOG TEHNIČARA...Tako da sam presretan...Samo da kupim akumulator z auto,ode da častim kolege...Ova prekrasna 2010-ta godina već daje ODLIČAN start i radost!!!
|
alix nek je sa srecom,sta drugo da kazem.Pozzz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org