![]() |
nema hleba od svirke :lol:
|
Nema hleba mozda ali ima proje,dosta brate:)
|
Nisam svirao ni docek ni 1. januar, ali sam svirao svaki dan nedelju dana pred Novaka, uzeo sam para k'o za dva doceka, sto na struju, sto akustika. Inace, doceke ne sviram vec 6 godina. Necu ni da ih sviram dok mi deca ne odu sa drustvom na docek.
|
e naznam da li da se hvalim ili zalim sto sam prihvatio svirku u diskoteki na njihovo ozvucenje ali sa mojom mixetom,sve je bilo ok sto se tice raspolozenja i stimunga ali brate oni njihovi subovi (BAS BINOVI) su me rasturili jer sam izgubio kontrolu na efektima heheh.snimao sam sa svojom kamerom pa slusam snimke hehe sve je u basu tesko nadzirem zvuk solo instrumenta.
|
Hajro postavi te snimke da imamo sta slusat:)
|
imao sam namjeru postaviti ali su snimci predugi jar su sa kamere a ja neznam izsjeci i skratiti snimke .
|
Poslije punih 17 godina sam mislio da ću jednu Novu Godinu presjediti u kući, međutim upravo sam dogovorio svirku privatnog karaktera kod najjačeg privatnika u kraju tako da se nadam berićetu...
Inače riječ je o pravoslavnoj Novoj Godini koja se proslavlja 13-og januara a još jednom se pokazala moja teorija da je najbolje biti na "stand by-u" do zadnjeg momenta i da tada ulijeću najbolje tezge... |
Evo da se i ja pohvalim.....
kupio sam novi mikser Peavey XR 1212 |
Bravo,Svirko,cestitam.Da sa njim zaradjujes bar 1212e,NEDELJNO.
|
srecno svirko jarane i da zaradis jos za bolju mixetu jer sam siguran da znas da radis i zaradis.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org