![]() |
,.,
Ljudi greshe..:D:D
|
zeljko ma razumijem te. Ali tesko je naci nesto fino, da se uklapa u svaku pjesmu ako si me razumio.
|
Aha to mozda.Ja ne poznajem te klavijature ali sam citao da je hvale pa zato kazem..Pooz
|
pa zar nakon 1426 download-a nema ni jende rumbe???
a ritam tj u ovom slucaju rumba da se slaze sa sve i jednom pjesmom je nemoguca misija |
Odbijen sam za englesku vizu(i cela moja porodica).Kao nisam ih ubedio da necemo da im se uvalimo tamo.Znaci Englezi su takva ####### da je to strasno.Btw,ta operacija me kostala skoro 400e.Ali mogu da se zalim u sledecih 28 dana.Nadam se da ce sad da mi posalje garanciju prin Carls a mozda i kraljica licno.
|
Predaj Brate za Ameriku,daju lagano na 10 godinica ;)
Ja sam u Englesku išao devedesete,ladno bez vize ( a trebala je),beše onaj crveni pasoš, i na aerodromu " Hitrou" odvoje one sa i bez vize na posebne ulaze i davali su nam po 6 meseci boravišnu vizu,posle se javiš ako ćeš da produžavaš ostanak...tada to tako beše a sad se sigurno mnogo toga promenilo |
Ja sam na PA50 imao extra rumbu (Lukas). Mislim da sam je cak okacio u download. Ako je ne nadjes, reci da ti posaljem sve setove od PA50 koje imam, pa prekopaj...
|
@ Nemanja88
Jesi li siguran da si pogodio temu? :confused: |
nije, cini mi se na prethodnoj strani da se neko zalio na to da nema dobre rumbe, inace Jefta zar ne mozes sa srpskom putovnicom ici svugdje u EU na 3 mjeseca?
|
@Dell
Da li je Engleska clanica EU? :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org