YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   KORG PA3X - Oficijalna Diskusija (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=17681)

dakiyu 24.12.2012 01:50

Ljudi,kako u style record da namestim da se na istom kanalu u zadnjem taktu promeni recimo gitara,ne moze se upisati program change,jer moguce da nema to u style???

Vex 24.12.2012 02:05

Mozes menjati boje u traci po varijacijama, ali u istoj varijaciji ne mozes. U prvom slucaju samo u style play mora biti cekirano " original style sounds"

Sent from S3

tayros2 24.12.2012 02:52

vex sta je to za padove malo preciznije u novom os ? pozz

Vex 24.12.2012 04:39

Sad PAD mozes da gasis pojedinacno na isto dugme na kome si ga upalio... Na primer upalis perkusije na pad1 a na pad3 recimo si upalio pattern gitare... Ako pritisnes pad stop, gase se oba... Sada ako hoces da ugasis na primer gitaru na pad3 a hoces da nastave parkusije na pad1 samo pritisnes pad3 i gitare staju a perkusije nastavljaju... To isto je pre moglo, ali moralo je da se drzi pad stop i dok drzis pad stop da pritisnes pad koji hoces da zaustavis. Ovime je to uprosceno, to je cela prica.

Sent from S3

tayros2 24.12.2012 04:45

ohoooo extra:lol: svaka cast vex
Dodato:
ne svidja mi se sto u novom os ne moze da se popravi nista u songbook to su pokvarili ranije je moglo npr..pozoves neku pesmu koju si ubacio i mozes da promenis farbe na sts na svaki sts da stavis razlicitu tercu za vokal i samo ga snimis na write current i on je zapamti tako u songbook-u... sada to ne moze ne znam zasto su to uradili........
Dodato:
ispravka ipak moze :lol::lol::lol: samo mora da se udje u songbook da se ukljuci sts write posto je iskljucen :lol::lol::lol:

miki2008 25.12.2012 16:27

Ljudi ja imam jedan zajeban bug....Naime uvjek kada ugasim klavijaturu resetuje mi se sat i datum ne mogu da shvatim nikako da li je do bug-a ili neka greska u samom uredjaju ....ima li neko problema sa tim:confused:

Vex 25.12.2012 16:49

To se desava identicno i meni u vezi sata i datuma... Rekao bih da je to bug... Valjda ce se ovi iz Korga oglasiti po tom pitanju.

... I nije to neki "zajeban bug" ... Sreca pa taj sat ne utice na rad klavijature.

Sent from S3

sale_band 25.12.2012 17:24

Ja jos nikad nisam pogled'o koliko je sati na pa3x... A ni datum...
Zasto ce to uopste na klavijaturi?

Bolje da su ubacili nesto korisnije...

Vex 25.12.2012 17:32

Pa meni je OK...Gledam na svirci koliko je sati :) Onda,ako ne pises datum u imenu seta kad si snimio set ili sta god iz klavijature mozes da vidis po vremenu kad si snimao sta...

zoric 25.12.2012 17:39

Ja momci nemam taj bug sat radi perfektno......cak i na 1.60....celu svirku mi je namesten sat da mu mogu pristupiti jednim dodirom na dugme!

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

Trenutno vrijeme na Forumu 15:23

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org