![]() |
Kolega se zalio da ne moze da pronadje dobru rumbu, ja sam samo hteo da pomognem, ali ne znam zasto se moj post tek sad pojavio, a bio je poslat neposredno nakon njegovog :-?? ?
|
I ja se moram opet pozaliti..Dao sam otkaz sefici jer me krivi da sam ja pokvario kosilicu:lol:Koja fukara od zene!!!
Upalim neki dan kosilicu a ono dim iz nje i poce smrditi,a ja odem kod nje da joj to kazem a ona tako...Onda se ja pokupim i kuci:)Sada ostado i bez onih 400 eura.jbg...Naci cu valjda opet nesto...Poooz |
Vize
@milanche
Engleska josh nije clanica...... ali se proculo da se tajno kandidovala :lol: |
To mi je i d3llbQy_DM rekao!!! :D
@d3llbQy_DM Objasni Jefti da po zakonu EU,on iz Srbije moze slobodno putovati u Englesku.I to na 3 meseca!!!! :) |
ispricavam se, nije Engleska nego Velika Britanija je clanica europske unije :lol: :lol: :lol: , ja sam mislio da se i kod vas liberalizirao vizni rezim pa da se moze tako, znam da s hrvatskom putovnicom moze tako, kako to ide kod vas? Ili si ti bas neku za boravak trazio, nisam upucen a petljam se :D :D
|
I ja se ne razumem!!!!Samo pitam!!!! :)
|
:lol:
|
Evo da se pozalim!!!!Od ovog Della ima da umrem od smeha!!!! =))
|
Pa jeste clanica EU ali nije u schengen zoni... to je problem ako me secanje ne vara.
|
suti Milane ima da te kazem zeni sve sto radis, i za onu moju rodicu :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org