YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Saveti za kupovinu (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=75)
-   -   korg pa 1x u holandiji (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=22847)

Maksuzija 31.05.2012 15:16

korg pa 1x u holandiji

pozdrav. Isplati li mi se da uzmem korg pa 1x u holandiju ? Kosta 850 eura.

Minicevac 31.05.2012 15:31

Zasto postavljate tako glupa pitanja?Pa za 850e je zlatan taj pa1x e sad druga je prica kako ces da stignes do njega jer to nisi objasnio?

nikadvisekorg 31.05.2012 16:17

Isplati se, ako si u Holandiji. Ja sam ih plaćao tamo do 700-800e. Ako ti je u blizini uzimaj, ali ako treba da pređeš pola zemlje za pa1 traži drugi.

nesaband 31.05.2012 18:43

ako i nije blizu uvek postoji mogucnost da mu posalju postom instrument.Jedino sto tada nece moci da ga proba pre nego sto ga kupi,inace cena je jako primamljiva.

dushann 31.05.2012 19:20

sve je bolje od stvari kupljenih u srbiji

Burli 31.05.2012 23:49

Biserko ti li si?

tayros2 01.06.2012 03:49

isplati se i te kako ali ne znam koliko ce te izadje carina jel si se raspitao mozda ?:confused:

nikadvisekorg 01.06.2012 14:04

Citat:

Originalno postovano od nesaband (Post 216996)
ako i nije blizu uvek postoji mogucnost da mu posalju postom instrument.Jedino sto tada nece moci da ga proba pre nego sto ga kupi,inace cena je jako primamljiva.

upravo tako, što se tiče inostranstva obavezno lično kupujte klavijature, tamo ima ama baš svakakvih prevaranata, i oni su se odavno iskvarili pa jedno slikaju a drugo prodaju. Iz ličnog primera govorim.

Citat:

Originalno postovano od dushann (Post 216997)
sve je bolje od stvari kupljenih u srbiji

grešiš sinak i to mnogo grešiš. I ne znaš šta se sve i kakav krš tamo prodaje, jedina je razlika što tamo kad razgovaraš o ceni 100e je kao ovde 10 evra, a pojedinci ovde stavljaju hitno a neće ni 10e da spuste. Sad je došlo vreme da su pojedine klavijature (osim pa80 i pa2) jeftinije ovde u Srbiji nego tamo "preko".
Citat:

Originalno postovano od tayros2 (Post 217024)
isplati se i te kako ali ne znam koliko ce te izadje carina jel si se raspitao mozda ?:confused:

Na carinu nek zaboravi, oguliće mu kožu s dupeta, samo ako može neko da ti je "prenese". U suprotnom traži po Srbiji.

brajo456 01.06.2012 15:15

@nikadvisekorg

slazem se drugar u svemu 100%

zivim u njemackoj, i klavijature u nas nisu aman nista jeftinije nego u nas dole, dapace , posto gotovo svako zna kolika je prava vrijednost klavijature kroz internet itd... tako da je jako jako tesko uvahtit nesto povoljno, dole se u oglasima stvarno cesce zna naletit na neku bolju ponudu. to je moje osobno misljenje a lazova imas jedno 3x puta vise i mene je zajebalo za jednu korg karmu preko oglasa i gonim ga vec preko pola godine na sudu, nikom nista on i dalje vara ljude, naslo nas je preko 20 koje je on prevario neke cak i za m3, niceg se ne boji , pravna drzava ne postoji ni u njemackoj vise

vecina kolega ima u glavi ajmo rec ovakvu sliku: neki svaba uzme za svoje kucne potrebe klavijaturu mazi pazi i cuva i budala oce da je proda za bagatelu, e nema toga vise, proslo je to doba! nema danas niko vise da baca pare a i lako se informirat

Maksuzija 03.06.2012 15:07

znaci ovako , moj rodjak uvezuje auta iz holandije tako sto on bi otisao da ga uzme , nebime kostalo nista . Ali plasim se da ga na carinu ne diraju ..

Trenutno vrijeme na Forumu 03:16

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org