![]() |
Opet nesto novo od mog Korg PA3X (vidite slika )
1 Privitaka
Ne znam sta mu je. Kopirao sam neke stvari u internu memoriju i eto dobio ovo.
|
E pa stvarno, samo error za errorom vidim na forumu, pa800 je mala maca za greske na pa3x, totalni promasaj!!!
|
Nemoj tako. Imao sam Pa800 i otisao mu procesor po samo godinu dana rada. Necu da kudim ni da hvalim. Interesira me dali neko zna zbog cega ovaj problem i sta znaci. Pozdrav
|
Imam PA3X otprilike godinu dana i nemam apsolutno nikakvih problema sa klavijaturom.
Ucitavao sam samplova i semplova i odradio 3 seta za sebe...Bez ikakvih problema... Poz |
E Trajce,Trajce,bas si talican sa tim korgovima.Bas mi je zao druze.
|
Citao sam da se ovaj problem (ili slican, nisam siguran za ID broj) javljao i kod drugih kad su pokusavali da kompresiraju set.
Poruka ne porucuje skoro nista, greska je nepredvidjena pretpostavljam u kreiranje operativnog sistema od strane korgovih inzinjera/programera. Pogotovo sto je ispisana u konzolni prozorcic sto nije tipicno za Korg. I resenje naravno od njih mora da se ceka. Postovano sa mobilnog uređaja |
Greska u Os imas o tome Trajce vec na Korgovom forumu a vidim ovde i dalje najvise pljuju Pa3 oni koji nisu ni prosli kraj njega?Ccc . . . .
|
evo ja sam prošao pred njega, i slučajno otvarao celu klavijaturu i mogu slobodno da izjavim da nikad neću da je kupim, a vi kako te? :D
|
Nemoj reci "nikad". Ti i pored nick-a sviras Korg kolko znam :D
Postovano sa mobilnog uređaja |
offtopic:
sviram, ali korga koji nije iz Kitajske republike.... :D od novijih potpisujem odgovorno da neću nikad više da kupim korga. korg je prestao da proizvodi klavijature posle 2000 i neke godine..... |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org