![]() |
Pa1x Pro (TC HELICON)
Jel ima netko od vas full verziju na klavijaturi.
Vidim da su mi neki programi pod DEMO opcijom. I ako postoji CODE (kod ili šifra) jel se dobije negdje sa pairima i knjigom ili se to dodatno naplačuje kod prodavača. Nadam se da zbog ove teme neću bit banovan (jel ipak se ovdje radi o šiframa i kodovima,a i o mom neznanju o TC HELICON-u). Hvala i Pozdrav! |
Citat:
by the way kako stoje stvari sa TC HELICON na pa 800 cini mi se da ima manje opcija nego na pa 1x ili isto treba neki klinac da se ukljuci |
Koliko znam ta sifra se placa, i to negdje oko 300 eura, za otkljucavanje ostalih preseta, mada mene jos uvijek interesuje, a jos niko nije odgovorio, ima li iko famozne terce za pa1x, kad je tc helicon u pitanju?!
|
To nije nikakve terce ni gluposte nego to je PITCH CORRECTION MODE i za to se MORA
platiti, nema to krakovano, nije to SW. platis Korgu i oni ti daju fino CODE. To je stvar koja 99% nama ovdje ne treba jer 95% nas ovdje i ne znamo sta PITCH CORRECTION znaci, to je samo bez veze bacati 300EU. PA800 nema tu opciju i on je 3 harmonski a PA1X je 4 harmonski, to je razlika koja uopste nije ni bitna jer za tercu ti trebaju samo 2 glasa a ne 4. |
E Nedime..dobro si ovo napisao..ajde malo vise objasni o tome ako hoces bas me zanima..?
Pozdrav |
:)
Koliko ja znam sifra je izmedju 50 i 100 evra a sutra cu staviti adresu na koju mozete da se javite i da se raspitate direktno kod korgovog dilera ;)
|
Znam ja čemu služi Pitch Correction,al trenutno mi treba za druge svrhe, ne za pjevanje preko njega.A ostali Preseti su za izobličavanje glasa,što bi mi to i pomoglo u nekim situacijama he he :D.
|
..
Evo adrese za uplatu bonus paaketa kod korga za korisscenje Tc vokodera
http://www.korgpa.com/pa_root/en/store/store.html Cena paketa je 290e |
:), a jeli Marco, sta bi sa oni 50-100EU gore? Promenulo se to?
AHAHAHAHAHA |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org