![]() |
Powermixer ??????
Ljudi, ovo je za nepovjerovat na sta sam naletio na netu!
Powermixer marka KEYTONE DSP800, DSP1000 i DSP1600 po 2x450rms/4ohm-a. Jos bolju opticku kopiju od legendarnog DYNACORD POWERMATE-a nisam vidio. Model DSP800=299eur DSP1000=369eur DSP1600=oko450eur. Koliko je to pametna investicija i dali je neko vec radio sa ovom KEYTONE markom i koliko se moze covjek pouzdat? Sa kojim powermixerom bi se moglo ovo jos usporedit i u kojem je rangu sto se tice specifikacija? |
gde si naletio na to el ima mozda link da i ja pogledam ??
|
http://www.preisroboter.de/ergebnis7314772.html
http://www.musikhl.net/dsp1600-power...117.html?ref=3 evo dva linka gdje mozete vidjeti i uvjerit se |
ovo ima sve što je potrebno,i snage i kanala,i efekat...još samo da može da se čuje kako radi...odmah bi kupio dva komada,ha ha ha
|
Stvarno izgleda orginalno,idem poslije godisnjeg u muzicku kucu da je probam,javit cu rezultate.pozdrav
|
...
Ja sam ga probao jos pre 10 meseci!Nije ni primac Powermate-u verujte mi!Ali moze da odradi posao ;)
|
¸Jbt.. nije skupo a izgleda jako dobro!!!
Ali mislim da sam to vec vidio u jednoj trgovini kod nas u sl brodu,ili slicno nesta ali znam da nije DYNACORD,ima ih dosta takvih mixeta koje izgledaju kao DYNACORD-ove!!!i mogu vam reci da imaju jako dobre efekte i jacinu ali sto je problem sto nitko se nije jos usudio kupiti da isproba!!! |
I da nadodam koliko para toliko pjesme¨!!!
a nemora znaciti!!! |
E moji momci...Lijepa informacija i DIVAN SAN!!!
Ali to nije ni 10% onog Dynacorda kojeg su oni kopirali... Isprobo sam je u našem GLASBENOM CENTRU ČURIN koji je GENERALNI UVOZNIK Korg-a za balkan i čak uvoze klaviature za SkyMusic i ostale balkanske države...Apsolutno tipična KINESKA izrada i kopija koja ne valja ni pola prohe...radije bi si (ne daj bože da muka natjera) kupio Behringer Europower ili Spirit Folio neg taj krš...Al nema veze,ko misli da mu je dobra nek je kupi pa onda kasnije tuca po glavi,pozdrav! |
Evo ovako drugari,
ja imam mikser Powermate X-AUDIO 2x450W 4 Ohma, sa digitalnim duplim multiefektom i duplim ekvilajzerom, 10 + 2 kanala, odradi svoj posao onako kako treba e, a sad neznam dali smijem dat stranicu od trgovine gdje sam kupio da vidite.Ako ne, javite mi se na pm koga zanima. Pozdrav, Svirko |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org