![]() |
|
Prvi svetski skup YU-MIDI forumasa
Drage kolege,nadam se da bar deo vas deli moje misljenje da je krajnje vreme da se negde nadjemo,upoznamo i porazgovaramo.Znam da nas ima iz celog sveta,ali bar mi koji smo relativno blizu,mozemo da nesto organizujemo.Da me ne shvatite pogresno,moj predlog je Beograd(ne zato sto tu zivim),iz prostog razloga sto mislim da nas vec u startu ima dovoljno da bi takav skup mogao da uspe.Zatim,dan odrzavanja bi mogao da bude neki ponedeljak ili utorak,jer tad retko ko svira a ako neko radi u firmi to bi bilo uvece a ni uzeti jedan slobodan dan nije smak sveta.Naravno,sve to bi moglo da bude za mesec dana da ljudi mogu da isplaniraju svoje obaveze i sl.A mozda je pametno da to bude krajem avgusta kada ce vecina onih koji idu na letovanje biti kuci.Ovo je samo predlog,a vi iznesite svoje misljenje.Ja licno cu doci pod slicnim uslovima(radni dan),do 500km.Beograd ili Zagreb,Sarajevo,Banjaluka ili Nis,svejedno mi je.poz,Jefta.
|
Nebo se otvorilo
Ovo je vise nego sjajna ideja, =D> Jefto ^:)^, ja bih licno voleo da upoznam pre svega ljude kao sto ste vi, ovo je najbolji forum na svetu ^:)^, nama mladima bi bilo vise nego ogromno iskustvo a vama malo zrelijima sjajno druzenje, samo recite gde i kada necu hleba da jedem mesec dana ako treba, ja jesam mlad i mozda je malo bzvz. sto se ovako ubacujem u pricu ali zaista bih voleo da se upoznam sa vama jer o vecini vas imam visoko misljene jer vi ste veoma korektni... Vise puta sam ponovio rec "VI" pod tim podrazumevam sve clanove foruma ...Ne odvajanje nas mlade od malo zreljih kolega, veoma korektan forum, nema pakosti, ljubomore,prevara, poneka svadjica i raspravica se zavrsi ( pa sve je to normalno ), OVO JE NAJBOLjI FORUM- samo sam cekao da neko pocne, nemam ja puno postova ali one koje procitam mnogo vise vrede od onih koje napisem, ovako bi svako od nas jos mnogo napredovao i stekao sjajne prijatelje ... Jeftoooooo kralju
|
hehehe ...
momci ajd kazite sada da sam ja preterao sa mojim komplimentima :lol: eto drug andrija pisao vise komplimente u ovaj jedan post nego ja u 180 =)) al dobro je, nije slagao ;) sve je tacno ... zbog druga jeftove ideje ... i ja sam na takvo nesto slicno mislio vec od davno, ali realizacija je malo teska ali ne nemoguca ... i ja bi od srca hteo biti sa vama ali izgleda da necu moci, barem ne ove godine ... a jos i da kazem ovo, plasim se tog BEOGRADA ... neka luda beofobija :lol: pozdrav svima |
Prijatelju ti ipak ostade uz mene i rece da nista nisam slagao, i ovo ce da ti pisu gotovo sad...=))=))=))
|
buraz, kao sto sam reko, nisi slagao, i ja mislim slicno o tem kao i ti :D
a ono sa komplimentima je druga prica, sejox, rolandinjos i milanceshow znaju o cemu se radi :lol: praticu ovu temu jel mnogo interesantno a i zelim vam svima da se nekako uklapate i to realizirate. nadam se da ce posle toga biti neke fotke i komentari kako je bilo i kako ste se proveli pozdrav |
@jefta
sjajna ti je ideja.... Navijam za mesec Avgust -zadnja sedmica avgusta....;) |
Hvala,sto delite moje misljenje.Koliko se secam i do sad su se clanovi foruma pronalazili i druzili ali vise nekako privatno,po dvoje,troje.Mislio sam na nesto ozbiljnije.Nas ovde ima na hiljade ali bi smatrao uspehom da dodje 50 ljudi.Voleo bi da se oglasi neko od starijih(po radnom stazu)moderatora i da kaze svoje misljenje.Vaxter?Kreso?Milanceshow?Mikely?
|
Evo ja da se oglasim iako sam mladji mod,za druzenje,i zezanje cu uvek naci vremena,a sa Nekima se i druzim ali to je ta fora,dvoje troje,najbolje bi bilo kada bi se okupilo sto vise nas u nekom restoranu,namestimo opremu napravimo svirku,klopu i pice i eto zurke kraj sveta.
|
da sam punoljetan dosao bi i ja :( vecina vas ste kao sto rece kolega Andrija zreliji clanovi, vi ste i nasi uzori i normalno da vas postujemo ;) da sam malo stariji pojavio bi se, sigurno bi druzenje bilo nezaboravno
|
gego druze ... ako je treff vikendom, imao bi i ja neku sansu da dodjem, tu bi mogli mozda zajedno ako nemas nista protiv? ja bi sa autobus iz beca ili sa neki privatni prevoz posto mi auto nije bas za vecu kilometrazu do beograda ...:lol:
ne obecavam!, naravno moram pre svega s mojom to da prerazgovaram inace ce me izbaciti iz stana ko kofer=)) |
Ae da se oglasim... :)
Ista diskusija se vodi po ko zna koji put... :) Inache, ista takva je pre par dana zapocheta i na admin-mod sekciji... :)) Uvek se to pitanje potegne pochetkom i krajem leta... :) Stvar je u tome shto mora neko na sebe da preuzme organizaciju, inache nema nishta od toga. |
Da neko bi trebao preuzeti odgovornost, inaće će se tema i drugog ljeta uzaludno ponovit...Idemo Jefto :)
Za to se treba dogovorit, ako će to biti npr u Beogradu neka se tamo sastave par forumaša, neka se okvirno dogovori, gdje i kako, neka se prijedlog stavi na forum i vidjet će se zainteresiranost, za ozbiljniji rad i osiguranje dolazaka gostiju ok bi bila i neka akontacija, moje mišljenje...Ideja je super, samo je treba realizirati |
Ako se slazu ljudi koji vode ovaj sajt ja cu da pocnem akciju.Neku ideju o prostoru imam u glavi.S obzirom da se nikad nije skupilo vise od pet ljudi,stvarno mislim da bi bio veliki uspeh da dodje nas 50 a samo nas iz Bgd i okoline ima 20-30.Vaxter?
|
tu sam u avgustu,u BG-u,ne idem na odmor nigde,dolazim sigurno ako se napravi nesto ovakvo,i evo javljam se da mozete da racunate na moju pomoc koliko god mogu oko svega (organizacija,prevoz svega i svacega do restorana,prevoz clanova do restorana,cekanje nekih clanova koji nisu odavde na stanici,aerodromu i prevoz do restorancica...i svega drugog sto vam padne na pamat)
pozzz |
evo da se i ja javim,iako sam mladji u potpunosti podrzavam ovaj skup.samo mislim da bi to trebali da organizuju starije i ozbiljnije kolege,ipak mi mladi(cast izuzetcima) svasta obecamo,pa nista.u svakom slucaju,trudicu se da pomognem.ako nista momci koji dolaze van grada,ja cu ih cekati sa kolima na naplatnoj rapmi(ili bubanj potok ili simanovci) pa da ih dovedem do mesta gde treba da se odrzi skup.;)
Dodato: heh dok sam pisao post,kolega medino me preduhitrio...tu smo,u svakom slucaju;)pozz svima |
Mozda tu i ne treba neka silna organizacija, ne verujem da ce nekog npr. utorka popodne biti problem da se svi nadjemo na jednom mestu i odemo u neki restoran na cugu, klopu i casicu razgovora. Sto komplikovanija organizacija, to manje sanse da se neko prihvati svega toga. Znaci, moj predlog: toga dana u toliko sati nadjemo se u toj kafani. razmenimo predhodno brojeve telefona da bi mogli da se sacekamo ako neko ne zna gde je ili slicno, i to je to. Ionako moze biti najvise 20-30 ljudi, za taj broj nije problem ni nenajavljeni da odemo na neko mirno mestasce.
Ne mozes nista ni da organizujes ako ne znas ni priblizno koliko ljudi mozes da ocekujes. A nmislim da je kraj avgusta najbolje vreme za to. |
Evo prve izvesne lokacije gde bi mogli da organizujemo nas skup.Radi se o restoranu'Dva bela goluba' u Skadarliji.Restoran ima veliku i lepu bastu(ali to nas ne zanima)i salu za 60 ljudi,koja bi nam bila na raspolaganju.Vlasnik restorana je nas kolega,pevac,Peca Jovanovic(Pucaj mi pravo u celo),koji se u poslednjih nekoliko meseci bavi i ugostiteljstvom.U restoranu vec postoji razglas(a to bi jos proverili sta,kako i da li nesto treba da se jos doda postojecoj konfiguraciji).Problema sa razglasom ne bi trebalo da ima jer znam nekoliko nasih clanova kji ce sigurno doci a imaju razglas.Sto se tice termina,to bi mogao da bude 25.avgust,utorak(24.je Madonin koncert).Vreme u restoranu nam je od 12h-24h(ali nece biti nikakvih problema ako se zaglavi i duze).Dobili bi veoma veliki popust za sve sto bi tamo konzumirali ali o tom popustu ne bih da ovako javno diskutujemo.Veci je problem osmisliti neki pametan program,recimo prezentacije poslednjih modela Rolanda,Korga i Yamahe(po jedan sat za svaku firmu)a posle toga prica,druzenje i svirka.Svako po 10-15 min.da se malo predstavi i sl.Ja bi se potrudio da dovedem neke od poznatih nasih kolega(Baneta,Nesu,Endzija,Ivana i sl)i verujem da to moze da bude dobra prica.Opet,ponavljam,sve je na dobrovoljnoj bazi i ako neko ima neku bolju i konstruktivniju ideju neka kaze.Plus kod ove price je sto bi se osecali kao kod svoje kuce a minus je sto je to centar grada i naci mesto za parkiranje je veoma tesko(mozda javna garaza).Pisite,sta mislite o svemu ovome.
|
Ok, Jefto, ti si glavni i odgovorni. :)
Tu sam za svaku pomoc. Nisam hteo na sebe da preuzimam organizaciju proshle godine, a ne bih ni ove, zbog previshe drugih obaveza. Da pomognem sam tu shta god treba. Shto se tiche prezentacija instrumenata. Mislim da se to moze organizovati poprilichno dobro. Ima ovde ljudi koji su dobro ovezani sa dilerima, tako da nije problem. :) Samo, prvih sat-dva okupljanja, dok bi bile prezentacije i testiranja, nema pica ni za koga :)) |
Aj da se i ja oglasim,stvarno imam celu seoznu u full-u popunjenu ali bi eto iskobinovao da dodjem tog utorka i to bi uradio vrlo rado!Potrebno mi je malo opustanja jbg ali mislim da ce neki clanovi imati problema kako da se vrate kuci,bice alkohola neko nece moci da ostane da prespava i slicno...Znaci treba obratiti paznju na sve sitnice,posto necu biti tu nekih 5 dana pa nceu pratiti forum jer nemam internetu vili u Vrnjackoj Banji tamo gde spavam racunajte da podrzavam ideju ;)
|
@Vaxter-Hvala na ukazanom poverenju.Ova lokacija je samo prvi predlog.Imam jos jedno zanimljivo mesto ali nisam uspeo da danas kontaktiram sa njima.U svakom slucaju ovo je sigurno.Svi zainteresovani mogu da se jave da bi napravili neku listu,da znamo koliko nas ima bar priblizno.Za pocetak molim clanove iz Bgd,da mi se jave na pp,da razmenimo brojeve tel.i sl,i da vidimo sta jos moze da se uradi konstruktivno povodom organizacije.
|
Ja!:D
Ne daj Boze samo neke vise sile!:) |
ja licno smatram da je ideja dobra i izvodljiva ali za clanove koji su u srbiji i na granici srbije.za nas koji smo malo udaljeni je teze jer i kad a bi se doslo treba racunati na to da ce se popiti a i umor ne dozvoljava toilku voznju a da bi se rezervirali hoteli za prenociste i to je jedan od problema.a moj sin mirza ima zelju da dodjemo i kaze mi da sam skrtac jer necu da sve to poplacam heheh.u svakom primjeru nadamo se da cemo dobiti sve vijesti i utiske sa te yu-midijeve feste ako se vi izorganizirate,zelimo vam dobru i veselu zabavu i druzenje.
|
skadarlija nije los predlog,jedino je parking malo problem,mada ima garaza na oblicevom vencu koji je tu blizu na nekih 15 min peske,a lako bi se snasli ljudi sa strane,naravno kada bi se vracali iz lokala.e sad fora je sto bi bilo dobro recimo za ljude koji su sa strane da se dogovorimo da se svi nadju u isto vreme na odredjenim mestima na ulazu u grad.recimo kolege sa ibarske da se svi nadju kod motela saric na ibarsko(ili neko drugo mesto),kolege koji idu iz pravca zrenjanina,da se nadju na omv pumpi kod pancevackog mosta,kolege iz prvca nisa bi mogli svi da se nadju na naplatnoj rampi na bubanj potoku,a kolege koji dolaze iz pravca novog sada i sida,bi mogli da se nadju na aerodromu(otkud znam to je najlakse mesto da se nadju na ulazu u grad,jedino sto bi novosadjani morali da se iscimaju do aerodroma,ali to im je 10 minuta kako se ukljuce na autoput beograd zagreb),na svim ovim mestima da ih saceka po jedan kolega iz bg-a ida ih dovede do garaze na obilcu ili u narodnog fronta.sigurno ima kolega kojima je blizu izlaz na bubanj potok,pancevac,ibarsku i koji zive u zemunu ili nbg.e probelem je sta posle kad se svi iznapijamo neki ce morati da voze i po 200 km,fora je sto dosta njih nece moci da voze zbog alkohola i umora.ne znam kako to da resimo...dajte predloge...pozdrav svima
|
Možda je zato najbolje izbeći grad i gužve po centru i pojuriti negde po okolini neki hotel ili motel sa restoranom i lepo tu napraviti celu organizaciju...kad se popije da se ima gde i prespavati,i kolege sa strane i oni iz BG,ko da seda za volan posle terevenke,nije baš pametno...to ne mora biti ništa skupo niti ekskluzivno....:D
|
pa eto moglo bi i tako.ja sam mislio na ono kad je jefta rekao da bi mogli da se osecamo kao kod kuce,zato sam i komentarisao tu varijantu.e sad bilo bi idealno kad bi se naslo nesto ovako kao sto ti polandinjos predlazes.dobro ti si stariji i iskusniji;)pozzz
|
Ja!Dolazim sa millanom.To je decko par postova iznad mene.Ako ima jos neko iz sapca ili blize okoline nek se javi pa mozemo zajedno.
|
Citat:
|
U admin sekciji sam već napiso, a sada ću morati i ovdje svima da se ispričam i saopčim da na žalost na mene ne računate. Od samih početaka sam ovdje zagovornik okupljanja, no nažalost moram biti uz bolju polovicu jer sad joj je najteže s trbuhom, tako da dok čekamo juniorku nema mrdanja od kuće :(
|
A shta kazete da to okupljanje bude u jesen?
Lepo vreme nam i nije bitno, jer bi ionako bili unutra. Imamo vishe vremena za pripreme, nece biti vrucina, u jesen svi imaju vishe slobodnog vremena... |
jesen bi bila ok...;)
mada...ima ono zakazano okupljanje u Nishwilly ili okolini...degustacija domaćih mesnih i alkoholnih proizvoda u organizaciji našeg kolege Milancheta...:lol: |
Onda najbolje tokom berbe u nekom vinogradu =)) , blizu potoka (za jutarnje trežnjenje)
Malo dopinga ... pa harmoniku, bajs, violinu i gitaru ... i oderi do ujutru. I neka bude negdje van grada, na selu. Već mi je pun qrac betona i ovih objekata di te svi znaju, poznaju, i di je najore zabranjeno pušenje (ne znam da li je i kod vas stupio zakon na snagu). Samo, nemoj negdje uz Dunav, jer ja kad se nacugam da nebi zaplivo prema Beču ... |
Ja u Nishvilu udaram mechku, to se zna... :))
Mozz i tamburu, ali je begesh moja stvar... :)) |
Najbolje da se nadjemo u minhenu,da nebih ja morao ici dole hehehe,salim se ali bih to bilo pravo da se negdje skupimo i da popijemo stogoder i zapjevamo.
|
eto,zaboravih da kazem da ima jedno mesto za spavanje kod mene....
|
Pa,ako se vecina slozi da je jesen bolje vreme,ja nemam nista protiv.Jedino je problem opet sto su vec od kraja avgusta svi vikendi puni i svi koji rade svadbe ce biti u frci.Ako je radni dan,nije problem.Ja nisam znao za to okupljanje u Nisu ali cu doci bez problema.200km(2h)je suvise malo da se takvo nesto propusti.Sto se tice Bgd,mislio sam u ponedeljak da odem u Kamp Kosutnjak(ljudi iz Bgd,znaju o cemu se radi).Dobar sam sa tim ljudima a tu resavamo i problem prenocista i parkinga.O svemu tome vise cu znati u ponedeljak kad odem tamo i porazgovaram sa ljudima.
|
i ja bi dosao, nista ne obecajem nikad unapred, nemam pojma gde cu tad bit il sta vec al volio bi skroz!!! ideja extra! bitno ZA sam!
|
Odlična ideja,računajte i na mene,ako budem živ i zdrav.Jest' da mi je malo podaleko,ali došao bih vrlo rado.Pozdrav svima!
|
kreso ako uzmes "bajs" zvacemo te zgubidan :D :D :D
|
kosutnjak bi bio super
|
Evo sad sam bio u Kampu-Kosutnjak.Posto i te ljude znam godinama i imamo dobru saradnju,objasnio sam im o cemu se radi i kazu da je o.k.Mogu da odmah rezervisem datum a najkasnije mogu da me cekaju do sedam dana pre tog(25.8)datuma.To je njima neki supalj period pogotovo utorak i dobili bi jedan deo sale (koja je na L),ili cak i oba dela,mada nema potrebe jer je to prostor za 300 ljudi.Njima restoran svakako radi ali im je glavni posao u basti koja je sa druge strane restorana.Nama bi ostavili jednog ili dva konobara(zavisi koliko nas bude).E,sad je pitanje klope i pica,da li nesto da sakupljamo ili da svako jede i pije sta hoce.Cene su o.k.Klasika.Ono sto je pored ogromnog parkinga jos zgodno su bungalovi pored restorana da ljudi sa strane(ako ih bude bilo)mogu da prespavaju,Cene su za dvokrevetnu sobu 4800din,i 5500din,za trokrevetnu(25e po osobi za dvokrevetnu i 20e po osobi za trokrevetnu).Sto se tice tog smestaja,sigurno ima i jeftinijih a i za to cu se raspitati a postoji i varijanta da neko prespava i kod ljudi iz Bgd.Kod mene mogu dva coveka da spavaju,na,pr,a i Medino se ponudio za nesto slicno.To su nove informacije za danas.Pisite sta mislite.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:08 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org