YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Zasto je banovan matejas87! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10240)

alen248 26.07.2009 14:40

Zasto je banovan matejas87!

Molio bi moderatore da nam kazu zasto je obrisana tema od kolege matekas87, bas me interesuje!

Vule 26.07.2009 14:44

Za početak Kolega poštuj pravilnik pa svoju temu postavi na pravo mesto...

milan_lekic 26.07.2009 15:50

sta je sad sa ti covekom jel stvarno pokojni il je to samo neka neslana šala?

Dell 26.07.2009 16:23

mi moderatori smo misljenja da je ovo sve jedna opasna zajebancija kojoj mjesto nikako nije na forumu

TomyCroSound 26.07.2009 16:50

khm...

dodao sam tog matejasa na msn...
danas evo njega...
Ali, kaže da je on brat i da traži dokaze po kompu za policiju...
Primjećujem da piše sve bez zareza i točke (baš kao i matejas u svom postu)
Kažem mu da nitko ništa više ne vjeruje, da li ima nekakv dokaz, na što on odgovara:
"ima njegova majka stavicu da stavite na yu-midi da veruje svako da ne misliteda je laz prijatelju nema sta da te lazem niko ne laze o smrti"...
Vidit ćemo, al ja u photoshopu napravim osmrtnicu boli glava...

b.o.Y.c.h. ČK 26.07.2009 16:59

Ovo je već strašno, kaže njegov brat da mu stalo srce, pa od čeg mu stalo srce nezna se...Jel može srce stati od tuge,heh? Ja se toplo nadam da je ovo zajebancija...

Dell 26.07.2009 17:10

@amadeusvk

Ako bude ikakva osmrtnica, postavi i izvjestavaj nas stalno ;)

TomyCroSound 26.07.2009 17:39

khm...

ma naravno (ako meni da) al osmrtnicu je lako napravit...

AndrijaGM 26.07.2009 18:07

Pogledaj u lokalnim novinama ako tu bude imala umrlica onda je nazalost istina a niko valjda ne bi bas isao do te krajnosti da objavi u novine laznu informaciju...

TomyCroSound 26.07.2009 18:13

khm...

al lokalne novine u beču ako se ne varam...

Marco7 26.07.2009 18:15

Ja sam rekao sta sam imao da kazem,da ne polemisemo dalje!Svi znate da ja do sada nisam nikome dao karon ili neki razlog za ban,juce sam tipa lepo banovao iz razloga sto takve zajebancije na sajtu nisu ukusne i tacka!Ko je banovao mateju87 pojma nemam ali stojim iza svakog moderatora i njegove odluke i mislim da je ova tema uzaludna!

harepa50 26.07.2009 18:49

Neznam stvarno da li je neka šala ili je čovjek pokojni...a mene je na msnu oslovljavao sa "kolega" (da li je on muzičar?)...mislim, ako nije muzičar onda se neko stvarno neslano šali na ovom Forumu...

Ne želim da širim svađu i prepirku kako na ovoj temi tako na Forumu...

ERKOOO 26.07.2009 19:13

matejas87__Poslednja aktivnost: Danas 17:38

Dell 26.07.2009 19:27

Berlin

svrakan 26.07.2009 22:34

Evo i ja da kazem nesto,pre svega ako je ne daj boze istina zao mi je momka,ali ako se neko zeza vrlo je neumesna sala.Pre svega cudno je kad nekom neko blizak umre taj nece ici na internet sto posto,i druga stvar je da smo svi mi ovde na forumu povezani u smislu da se znamo neki i privatno pa je cudno da se do sada niko nije oglasio iz njegove blizine,a i cela prica je diskutabilna,u svakom slucaju ovaj forum nije za takve stvari.

Dell 27.07.2009 01:21

ja sam nasao ovo na youtube!!!!!!!!!!!!!!!!

click here to watch the video
You need to upgrade your Flash Player
i ovo

click here to watch the video
You need to upgrade your Flash Player

skoricnik 27.07.2009 01:25

I to je mene stavio kako sviram i pevam u pozadini :-O

Dell 27.07.2009 01:33

http://www.youtube.com/user/matejas2007

ovo mu je link od profila na youtube, ako mu brat gleda po kompjuteru, sigurno nece stavljati pod favorite videe tipa Centa cepa harmoniku, natasa matic, bobievo punoletstvo kad je u zalosti.

skoricnik 27.07.2009 01:36

http://www.youtube.com/user/ivanaberlin

A ovo je link Youtube profila njegove bivse devojke, koja je je JUCE postala friend sa njim...:confused:

Vule 27.07.2009 01:52

Svaka čast,pa vi ste pravi detektivi...=D>

ERKOOO 27.07.2009 02:06

Znaci sve je velika sprdancija i suplja!

doktor87 27.07.2009 02:07

Ako bolje pogledate videcete da ....dva klipa koja su postavljena ovde su dodati pre 3 dana a poslednje prijavljivanje na nalog je bilo u 1:35 veceras...hm... ja sam isao na internet kad mi je baba umrla, ali na na njen nalog :) i nisam pravio sprdnje da zovem nekog sa njenog mobilnog :) u svakom slucaju...manimo se corava posla. Sta god da je bilo cuce se...

mladenkom 27.07.2009 06:42

ja misim da je sprdacina u pitanju,da decko voli da je u centru paznje(mozda gresim) jer prvo to sa ribom,detetom tamo vamo,pa kad je video da se ljudi brinu,da se interesuju,da mu je prica prosla(mozda je i istinita) e sad cu da pustim buvu da sam umro,pa da mu je i to proslo sledeca tema bi bila matejas87 vaskrso,ili se probudio iz kome il tako nesto..ma idi bre

b.o.Y.c.h. ČK 27.07.2009 08:18

100 ljudi 100 čudi, uspio mu centar pažnje ;)

zeljko 27.07.2009 11:14

I ja se bas pitam sto mu to treba da tako nesto postavlja ovdje na ovaj muzicki forum,uopste nikakve veze nema sa muzikom,jos ako je laz nemam daljnjeg komentara

elvis_koeln 27.07.2009 11:31

u svakom slucaju vec ono sa bratom i da mu na compu trazi dokaze za policiju...h ehe,
policija dodje i uzmu sami sto im treba, pa i komplet stvari,pohapse pola familije ...hhehe
a kamoli da cekaju da brat nadje dokaze....ako ima nesto da se dokaze.....

ebiga, svakakvih nas ima, ali i ponajvise takvih,
sto kazu kolege....
idu glavom kroz zid da bi bili u centru paznje a ljubomora im curi na usi!!!
zao mi je za ovakav primjer...
a takvih je nazalost sve vise

operacija uspjela (postigao centar paznje)
pacijent crko (banovan sa yu-midi)

pozzz

Vule 27.07.2009 11:49

E pa onda da rezimiramo...dečko je banovan zato što je započeo temu koja ne dolikuje normalnom čoveku,verovatno je ili psihički poremećen ili prolazi kroz "zakasneli pubertet" (ja lično mislim da je ovo drugo),to jest tema mu je obrisana jer ne priliči da se o takvim stvarima piše ovde i to bi bilo to...

Žao mi je ako je neko i jednog trenutka pomislio da se radi o ozbiljnoj stvari i obećavam da će svaki sledeći pokušaj da se izvede ovakva jedna "predstava" biti najstrožije sankcionisan...toliko o tome,a jedinu štetu iz cele priče ima sam postavljač te teme jer će teško ikada više moći da napiše nešto na YU-MIDI forumu...

Pozdrav Kolege i prijatno druženje na Forumu...YU-MIDI TEAM

Marco7 27.07.2009 11:58

I jos na sve to napravio dupli nick i s njim nas obavestio kako je rikavela :) Ali sam je to odma provalio pa je lepo zavrsio karijeru na ovom forumu!!!

BoleroBend 27.07.2009 12:37

Citat:

Originalno postovano od skoricnik (Post 95615)
I to je mene stavio kako sviram i pevam u pozadini :-O

AAAAAAAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA A
ooooojooojjj...=))

svirko 27.07.2009 13:00

Ovo me podsjeća na rečenicu iz jednog hrvatskog filma:
" Umro sam al sam živ!! "

@Skoričnik..

ma ništa se ne brini, pogrebno poduzeće je jedino poduzeće koje u ovoj svjetskoj krizi može profitirat,a i trebat će muzike za takvo šta.=))=))=))

skoricnik 27.07.2009 14:13

@Svirko

U pravu ste =)) Tu uvek ima posla, uvek je zagarantovano i nema nikakvih propadanja :lol:

harepa50 27.07.2009 14:15

Znaci sve je bila sprdnja...

EmirTotic 27.07.2009 16:20

Cuo sam i video svakave budalastine, ali brate ova je oborila rekord... :P
Disem, al nisam ziv! :))

AndrijaGM 27.07.2009 16:25

Hvala doktorima sto su ga stavili u struju i on je ponovo oziveo tj. vaskrs'o iako je pre toga morao biti ubiven- =)) . . .Ma opet sve je dobro ako je sala bila je ovo "Nemoguca misija". . .

milan_lekic 27.07.2009 16:47

ja sam mislio da se covek obesio zbog ljubavnih problema

grandia 27.07.2009 17:17

eto zbog ovakvih "inteligentnih" ja posle dobijem ban i juzno voce ...

moram da se dobro pridrzim da ga ne vredjam ali koristit cu reci druga rolandijnosa ...

brate rolandinjos, ovaj nije samo skroz zakasnio pubertet nego i psihicki poremecen, i to kako ...ja mislim da je sasvim zasluzio da mu se takvo nesto kaze ...

interesantno da jedan nepismeni i..ot uspeo da nas zeza ovde. samo zbog toga sto mu je to bilo moguce jel ovde dobar narod i dobro drustvo pa ga niko nije hteo odmah slati do djavola nego su svi hteli da mu pomognu ...

to je to kad narod kaze, ti mislis da si dobar covek jel volis da pomazes svima a drugi te prave da si lud ...

skoricnik 27.07.2009 18:18

Opet se javlja Detektiv Skoricnik, sa svezim informacijama...

Na Youtube profilu Matejasove devojke mozete pogledati komentar koji je ostavio Matejas pre 5 sati...

http://i175.photobucket.com/albums/w...ik/matejas.jpg

Dell 27.07.2009 18:21

mislim da je misterija rijesena, svaka cast kolega Skoricnik ;) ali ja cekam jos jedan pp na youtube, da definitivno vidimo kakav je lik s kakvim karakterom matejas od osobe koja mu je bliska, ili barem nekad bila bliska ;)

AndrijaGM 27.07.2009 20:16

Ma druze znas koliko mi je bilo zao kad sam cuo vest ne mozes da verujes, sad kad bi ga video pa taj vise ne bi imao ni lik ni karakter :mad:, posebno ne bi imao lik

medino 27.07.2009 21:53

ih skore,skore legendo...nisam hteo da se petljam u temu ali mi je bila zanimljiva pa sam je pratio...ali ovaj lik je kralj...VOLIMTE,MOLIMTE,VOLIMTE....jooooj da ne verujes...100 ljudi 100 cudi-100 zena 200 sisa...haos jbt.

Trenutno vrijeme na Forumu 18:49

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org