![]() |
cudna bica
ne pitajte me sta sam trazio kad sam na ovo naisao..
samo posmatrajte..medicina je cudo |
Koji si ritam trazio kada si naisao na ovo?
|
Svako ima svoj fetish!!!!:D
|
necu ni da gledam :) necu sigurno zaspat veceras ako budem
|
ma idi bre..
|
Citat:
|
auuuu ..... ko se lozi na ovo.....
|
Grozni prizori narocito sa bebama,mada ko zna da li je to istina,mozda i jeste.Ima jos takvih stvari,ukucajte u You Tube PARANOLMAL,naravno,ko zeli da pogleda.
|
heheh..samo vi zaje*avajte pa kad vam iskoci iz frizidera jedno vece...
:)) |
evo Bolero da se nadovezem na tvoj zadnji post sto se toga tice :)
kad sam ovo jednog petka pogledao kad sam dosao iz grada iz wc-a sam izlazio podignute sake misleci da ce mi se ova pojaviti ispred wc-a. Pogledajte video do kraja, ali ja bi vam preporucio u nocnim satima... |
strasno Dell....a ove bebe su uglavnom radjane u iraku i tako tim predelima kuda je bilo bobmardovanja od strane USA,jer ove mutacije nastaju uglavnom od dejtva osiromasenog uranijuma :-@.....i tako to
Dodato: evo nesto slicno,nisu bica al su glasovi kao..znaci nije montaza,snimak je autentican,naime rusi su kopali nesto u sibiru,vrsili neka naucna istrazivanja,na busilici su imali zakacenu mikrofon i kad su stigli do odredjene dubine cui su ove zvuke.vodja tima naucnika je tad rekao da kao komunista,ne veruje u boga,ali sad veruje u pakao.nekoliko naucnika je posle toga bilo na terapijama.evo pa ko nije cuo nek poslusa.pocinje oko 2.minuta dotad neki mica upozorava da je uznemiravajuce i te stvari.. |
hahaha..jbt u paklu bas zivo =))
e del a ova zecica je kralj...kosti pucketaju ko kastanjete..svira i igra..jos da nadje pevaca moze da radi svadbe odma.. |
Sve to mora da bude tako kad Amerikanci prave razne bombe i ostala sranja i ko zna gde ih sve testiraju pa nije ni cudo sta se sve radja.Pogledajte snimke Hirosime da vidite sta su jos onda napravili i kakva se deca radjala.Ljudi tamo i posle pola veka umiru od posledica atomskih bombi jer je kod prezivelih ustanovljen nadprosecan broj obolelih od raka.
|
šta sve ima, gledajući ovo ježim se...Ovaj pakao uh...Sve što je loše na svijetu je napravila amerika, neke stvari i engleska...Ove misterije sam prije obožavao, al manio sam se toga da ne skrenem, strašno su me te stvari zanimale od spirituizma na dalje, posuđivao knjiga artura clarka, u zadnje vrijeme me je frka dok ovo gledam
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org