YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Sta vas je najgore zadesilo u jednoj veceri ???? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10494)

Belja_SO 16.08.2009 17:54

Sta vas je najgore zadesilo u jednoj veceri ????

meni sinoc,prvo se sjebala dirka na pa 800,onda mi u pola svirke jave da mi je deda u bolnici,i na karaju svega toga ja padnem u nesvest .... jako zanimljivo

milan_lekic 16.08.2009 18:08

meni je prije svirke odkazo ekran na tritonu tako da ga nisam mogo naloadati i otisla slusalica u mobilnog sve u jednoj noci ali tebi...dobro je da si ziv!

Dejan 16.08.2009 19:16

Na fajrontu odem u wc i neki idiot mi slomi G1000 stolicom zato sto je gazda rekao da je fajront.

AndrijaGM 16.08.2009 20:49

Krenemo dva drugara i ja da se provozamo malo biciklama jedno 10-15 km, medjutim uhvati nas mrak i mi kazemo nema veze polako cemo a put je kroz sumu nizbrdo ( jedno 5km, uzak, pun krivina i kamenjar, a sve nizbrdo) tu mene prestigne drug i ovaj za njim to me povuce i mi krenemo maksimalno koliko mogu bicikle da idu a mrak 100% ne vidi se nista suma svuda oko nas u istom trenutku na razdaljini oko 20-30m padnemo obojica tj. ispravimo dve krivine, on je imao tri kopce na glavi povredu noge i malo odrljao ruku a ja netaknut polomio desno rame na dva mesta, ne bi bilo to toliko strasno ali mi da zovnemo taksi ili hitnu ne znamo kako da objasnimo gde smo ni priblizno... Sreca po mene da je on pao jer je isao ispred mene tih 20ak, 30ak metara jer da on nije pao oni bi otisli jos sigurno 3 km ne bi se ni okrenuli a onda bi me cekali negde pa dok bi se vratili ja bi bio u kanalu sve vreme =))... Srecom zovnemo jednog drugara koji zna taj put on dodje po nas i pravo na hirurgiju sto je najgore nas dvojica se i nismo uplasili kad smo pali, ali ovaj treci bio u sredini :-O ma ni A ni B. . . Sutra ja odem da vidim gde sam pao kad od moje glave jedno 50 cm nema sta nije imao: neka drva, razbijena tegla, ali na kraju sve dobro ispade. . . Eto to je jedno ne tako lepo vece...

muamerboss 16.08.2009 21:09

nije to nista...cekam kakvu kljavu vec 5 god. i zove me zet od amidze koji je u njemackoj i javlja mi da mi je kupio yamahu psr6700 za 350euro + 50euro za prevoz..a ja mu reko da samo vidi ima li kakvih i posto su..al jbg nece me nikako..sad nit mogu kome prodat niti imam para da kupim drugu..jedva skupio i za ovu :(

E.R.O 16.08.2009 21:26

ma ja, sta je to spram dvostrukim lomom ramena:rolleyes:;)

muamerboss 16.08.2009 21:55

bogami,ja bi volio da imam trostruki lom al da imam kakvog aranzera da mogu kako treba svirati :D...ako neko ima kakvog starog za poklonit prvi sam u redu :D hehe

Dell 16.08.2009 23:00

kako ces polomljen svirat :D ajde, onda gori si od mene, ja pa 50 cekam oko godinu dana, sad ce valjda za oko mjesec ;)

muamerboss 16.08.2009 23:03

jbg nece me nikako:D...aj kad dobijes pa50 posalji meni pola kljave a ti sviraj na jednoj polovici ....sta ima u mostaru skacu li jos:D

Dell 16.08.2009 23:15

jbg, prosli skokovi, zakasnio si, a ribe skacu samo tako :D :D :D ja cu ti poslat onaj donji dio pa drzi akorde, a ja cu gore za solo sebi ostaviti :)

muamerboss 16.08.2009 23:18

hehe,ajd moze :D..imam ja korga x5d pa mogu na njemu svirati solu...jest da su mu gumiceotisle u pm.. al je dobar :D..

E.R.O 17.08.2009 00:04

skakaći su skoćili

Dell 17.08.2009 00:07

E.R.O , to si mi sugradjanin a :D vidim da i tebe dere HT Adsl , ali neka dohakace kad pincom preuzme ;)

Belja_SO 17.08.2009 05:31

xexexe ima ovde dosta zanimljivih stvari :) bar nisam najgori :) xixixi

spasoje88 17.08.2009 08:36

Odem na svirku sa bendom u drugi grad.... Namestamo se, probamo ton i u toku stelovanja gitaristi se nesto zeznu magneti na gitari i pojavi se opasna mikrofonija i izgori zastitu za visokotonce na svim zvucnicima.... 8 sati a svirka pocinje u 9!!! Mi u gradu gde ne znamo nikoga a kutije tupe! Sreca njihova pa sam ja elektrotehnicar... Otvorim i skarabudzim nesto bez zastite... Necete verovati, celo vece smo odsvirali ni jedan jedini pisak se nije cuo!:D

Enes-am21 17.08.2009 11:15

spasoje88, to nije crnjak, to je za pohvalit covjece, pa spasio si cijelu situaciju...

matejas87 17.08.2009 11:27

Najgore je mi bilo gad sam poso na svirci a tamo puna kafana svi pijani vec taman se ja postavio ipoceo vidim telefon svetlin pa sad nemoguda pricam i da sviram ai da dignem telefon necu nista cuti cim zavrsio ja pesmu opetmeni telefon kad brat na telefonu brate zena ti u porodilistu jao kuku lele kako cu sad da izlazim svi pijani sta da kazem ja njima 10min samo da idem nesto da pojedem gladan sam i tako se dovucem do napolje i nazovem druga i on srecom je bio u blizini i dodje on o ja seo u auto ja neznam kako sam stogao do porodiliste a nema ni 10min od kafane s kolima meni ko da je bilo 2 sata imam dosta da vam ispricam sta se sve desilo ali polako da bude interesantno;););)

E.R.O 17.08.2009 13:27

@dellboy u fazi sam cekanja da mi ugovor istekne:rolleyes::)

Dell 17.08.2009 14:50

uh i meni istice u 12 mjesecu, a onda bog da me vidi s flatratetom :) Inace ja sam na Strelcevini blizu djackog, a ti?

E.R.O 17.08.2009 14:59

nisam ti ja iz Mostara, iz okolice Sirokog Brijega tocnije Kocerin ako si cuo za tu zabit?:D

Dell 17.08.2009 15:03

uuuu pajdo krvi ti, ti si mnogo daleko, prema Grudama :D da nas nebi hebavali na offtopic na msn me dodaj ima u profilju ;)

cunami 17.08.2009 17:59

Onda sam ti i ja komsija...nisam ni ja iz Mostara :D

Udari nas trojicu u WV jeti u Zagrebu zet-ov bus.Jedan pajdo prebaci mene i kolegu do naplatne rampe pred Zagrebom i tu ustopamo frajera do Slavonskog broda, a onda drama....Pjeske od autoputa do Bosanskog broda...oktobar...kisa...gluvo doba noci...a ja i kolega gotivci...odijelo, kravata i naravno celavi, a vjetar 150km/h...smrzo se ko g...o.

Plavkica 18.08.2009 23:25

Najgore.....

Hm, pre par godina sam upoznala divnog decka, i izasla sa njim na pice....
Da jadi budu veci, na ulasku u kafic, sagnem se da namestim kais na sandali, i puknu mi pantalone od pozadi...
Zivi me blam pojeo.....:">:">:">:">:">

Sejox 19.08.2009 00:09

Vidi,vidi-tri posta iznad @Plavkicinog sve pisu hercegovci.
Sastali se zemljaci sa "ljutog kamena"....;)
Naravno,nemam nista protiv njih,iako ima puno viceva na tu temu,ali ce mi oni
odmah "udariti kontru"....:).......salim se naravno.

Pardon na offtopicu....

cunami 19.08.2009 07:34

@Sejox Otkad je Doboj u hercegovini? Bem li ga Sejox pa ti si aman pogrijesio.

b.o.Y.c.h. ČK 19.08.2009 14:59

Evo jedne istinite priče kako ja imam 2 života (ili više, ko zna) :)

Bilo mi je 6 godina kada sam operirao mandule, e i tu se desila pizdarija...
Anesteziolog mi dao narkotik od kojeg sam smrtno alergičan, uopće ga ne podnosim...Ta anestezija zove se "Halotan" i kolko znam više se ne proizvodi (na moju sreću)..Došao je proces djelovanja toga smeća za spavanje, no međutim ja nisam samo zaspao nego umro :( ...
Tu su počela razna oživljavanja na koja ja nisam trzao...Spremili su me u neku sobicu gdje sam bio sam i pokriven dekom, i dok je drugi put neko uletio u sobu ja sam hladno brojao muve po plafonu, oživio sam, evo možda malo čudna prića ali tako je bilo...Nisam ja jedini sa ovakvom pričom, a dostalj ljudi se nisu ni probudili, pogovoto djeca...
Evo, ja opet sa vama :D , rekli mi ljudi da ću imati neku opasnu ulogu u životu ako se ja samo tako probudio ko iz topa...

Sejox 19.08.2009 15:14

Citat:

Originalno postovano od cunami (Post 98472)
Onda sam ti i ja komsija...nisam ni ja iz Mostara :D

Drugar @cunami,

Nisam povezao ovaj smajlic sa mjestom gdje zivis u profilu,pa je ispalo da si
i ti hercegovac.A u stvari bosanac....;)
Ali neka hercegovaca,i oni su ljudi....cesto sam dole pa znam....:)

Dell 19.08.2009 16:50

najljepsi momci - hercegovci, najljepse cure - hercegovke :P :P :P

b.o.Y.c.h. ČK 19.08.2009 17:00

da da da :lol:

Belja_SO 20.08.2009 03:51

xexexe ode ova tema u hercegovinu :)

svirko 20.08.2009 09:46

S obzirom da nas na ovom forumu ima sa svih krajeva ove planete,

pa samim tim iz svih krajeva EX-YU, ja bi najljepše molio kolege, da kraj svojih pisanih riječi ne stavljaju kojekakve bezvezne smajliće, i da paze šta pišu,jel se bojim da bi to moglo ( ko i obično ) izazvat bespotrebne svađe.
A i ovo nije tema o Etno i geografskim područjima nego o raznim neželjenim događajima na svirkama.

Belja_SO 28.08.2009 05:37

svirko prijatelju,totalno si upravu,svaki put skrenu s teme .... nemoj da se neko naljuti al tako je ...

caka012 06.09.2009 13:40

Ovo se desilo mojim kolegama. Pogodili svadbu za garanciju od 1000 evra. Svadba bila extra, puno mladih, veselo, sve kako treba. Svi su vrlo kvalitetni muzicari i kao ekipa rade vec godinama, tako da je svirka garantovano bila na nivou. Sviraju sve, od Silvane do Nirvane. Medjutim, baksisa nista. Negde na pola svirke su rekli domacinu da ima malo baksisa i da je u njegovom interesu da ih pusti da malo krenu sa narudzbinama, da bi on manje dopolatio. On im je rekao da samo sviraju i uzivaju, da ne brinu za novac, doplatice koliko treba.
Kad su na kraju svirke izbrojali novac, bilo je nesto preko 200 evra baksisa. Rekli su mu koliko treba da doplati, a on im je rekao da mu ne pada na pamet, da su najgora muzika koju je ikada cuo, da su mu upropastili svadbu i da budu srecni sto nece da im trazi nazad i ono sto su zaradili. ispade frka na kraju i sve sto moze da se ocekuje u toj prilici, ali pare dobili nisu.

Belja_SO 19.09.2009 07:04

ewo weceras sranje kod mene,nema nikog na svirci,tj bilo par ljudi i neki likovi opizde samar mom pevacu,a gazda i security samo gledaju, i odu oni i tu nikog vise (lokal prima 1000 ljudi) i mi par pesama i kraj. I gazda se izgubio kao ima neki problem(malo sutra) i ja ga zovem reko gde si ti ae da nas ispalatis nema nista . I on meni ko si ti da pravis fajront ,ja reko nisam niko al buraz nema ovde nikog-kao sad cu ja doci,ma reko doci boli me tuki. i tu on dolazi (lokal inace radi do 4 kao ) al ono nema zive duse. NEgo dolazi gazda i on meni kao pocne da kenja sta ti pravis fajront. Ja reko vidi pre svega nisam ja napravio fajront vec ovi momci su rasterali i to malo ljudi sto je bilo,a kolektivno smo napravili fajront zaedno s konobarima. I tu on pocne da kenja ja reko ma daj odjebi,kurcis se tu i izigravas bosa a ne smes da pisnes i tu na svo to sranje lokal u 2 i 15 pocinje da se puni i opet dolaze ti likovi (nasmrkani,odvaljeni od droge) i kao on se smirio kad sam ga iznapusavao i sta cemo sad ocemo svirati ili ne,ja reko vidi mozemo mi svirati al smo zavrsili,i on ma ja sam skocio odma kad su ga dirali... Ja reko pricacemo sutra odo da sviram ...

Trenutno vrijeme na Forumu 13:24

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org